11-12-2012، 17:12
چــه کسي ميگويد دوري ســـردي مي آورد؟
وقتـــي که هنوز با يـــادت
بنــد بنــد وجـــودم گـرم مي شود . .
وقتـــي که هنوز با يـــادت
بنــد بنــد وجـــودم گـرم مي شود . .
|
نظرسنجی: شما عضو کدوم گروهین؟! این نظرسنجی بسته شده است. |
|||
گروه1 | 5 | 55.56% | |
گروه2 | 0 | 0% | |
گروه3 | 4 | 44.44% | |
در کل | 9 رأی | 100% |
*شما به این گزینه رأی دادهاید. | [نمایش نتایج] |
جمله های کوتاه عـــ ـــــ ــــاشــ ـقــــ ــــــ ـــــانـــــ ـه...!!! |
|||||||||||||||||||||||||||||
11-12-2012، 17:12
چــه کسي ميگويد دوري ســـردي مي آورد؟
وقتـــي که هنوز با يـــادت بنــد بنــد وجـــودم گـرم مي شود . .
11-12-2012، 17:31
اووووووووووووووووووووووووووووو
خیلی قدیمیه ما ابتدایی از این کارا می کردیم ولی ممنون
11-12-2012، 17:41
در زِندِگـﮯ بَـرآﮮِ هَر آََدَمـﮯ !
اَز یِـڪ روز، از یِـڪ جــآ، اَز یِـڪ نَفــَـــر، بـہ بـَـعـد...! دیگَـر هـیچ چیـز مِثـلِــ قَبـل نیستــ! نـہ روزهآ، نـہ رنگ هآ،نـہ خیـآبـآטּ هآ همـہ چیـز مـﮯ شـود: دلــــتــنـــگـﮯ...!
12-12-2012، 15:00
صبركن
جيب هايت را خوب بگرد دلم را به جاي خاطراتت بردي ..
12-12-2012، 15:01
کلــــمـات ، قــدرت آزار دادن شـــمـا را نـــدارنـــد !
مگـــر آنــکه گـــویـــنده ی کــلمــات بـــرایـــتـان ، بسیــار عــزیــز بـــاشـد ...
12-12-2012، 15:19
وقتی خدا بخواد بزرگی آدمی رو اندازه بگیره !
متر رو به جای قدش ، دور قلبش میگیره…
12-12-2012، 15:20
قرینه است ،
این درخت ُ آن درخت ، بر آبی بی انتهای بالاتر ! تنها جای تو خالی ست ، سبزه قبای خواب ُ خیال ِ من ! و دوباره خش خش ِ گربه ی یاد ِ تو که به حیاط ِ دلم برگشته است ! می نشینم و در جمعیت نیمه روشن ِ آن سوی پنجره در ایستگاه دنبال کسی شبیه ِ تو می گردم . . . و خوب می دانم که کسی کـَـس نمی شود زیرا هیچ انسانی قادر به ادامه انسانی دیگر نیست ! پس بازی ها فقط یک بازی اند ُ همین ! با این وجود کسی شبیه تو را پیدا می کنم و از او دور می شوم . . . و هر چه دورتر می شوم ، شباهتش به تو بیشتر و بیشتر می شود . . . و باز سکوت !
12-12-2012، 15:21
سالهاست كه معنای این را نفهمیده ام رفت و آمد یا آمد و رفت؟
. . آدمها میروند كه برگردند یا می آیند كه بروند؟
12-12-2012، 16:18
اثبات وجود یک انسان با چند خط نوشته
چند بیت شعر کوتاه شاید کمی هم فریاد به نظر می رسد همه این ها برای اثبات وجود یک انسان کافی باشد کمی کاغذ و یک قلم کافی است بنویس تا باشی هنوز کاغذم جا دارد پس می نویسم ! فریاد می زنم ... برای چند بیت شعر برای تو نوشته ای برای خودم و فریاد برای آنها , برای همان هایی که فریاد می زنند ولی نمی نویسند .. شعر می خوانند اما برای خودشان , ممکن است گاهی هم بنویسند اما آن را فریاد نمی زنند چند وقتی است هر کس می نویسد , شعر می خواند یا فریاد می زند خاموش می شود محکوم به سکوتی به وسعت تمام حرفهایش ! نمی دانم .. برای خودم می نویسم .. برای تو .. شاید هم برای آنها !! فریاد می زنیم اما از دیوار سکوت که عبور می کند خاموش می شود شعر می خوانیم اما نه مثل گذشته : بنی آدم اعضای یکدیگرند می دانیم : هر کس دیوار سکوت می سازد فریاد می شنود
12-12-2012، 16:20
روزگاری ست به یاد ماندنی،
در قلب برای همه، جاویدان شد خاطرات ما، برای....همه.... کاش می شد خاطرات را، یکی یکی ورق بزنم، دنبال خاطره ایم که گفتی، عاشقتم...
| |||||||||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|