امتیاز موضوع:
  • 51 رأی - میانگین امتیازات: 4.35
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

عدم ارسال پیام خصوصی !

من ارسال هام بیشتر از 20 تاست ولی نمیره چرااااااااااااااااااااااااااااااAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngry
 سپاس شده توسط محمد2010
آگهی
دقیقا

عدم ارسال پیام خصوصی ! 9
 سپاس شده توسط محمد2010
(09-11-2012، 19:59)کیمیا@ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من ارسال هام بیشتر از 20 تاست ولی نمیره چرااااااااااااااااااااااااااااااAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngry

ارسال های شما که 15 تا است Smile

اگر بیشتر از 20 تا باشه ولی نره 2 تا امکان وجود داره :

1- در لیست سیاه طرف مقابل قرار دارید

2- جعبه ی پیام طرف مقابل پر شده و خالی سازی باید کند
 سپاس شده توسط Apathetic ، bahare_021 ، poorman ، محمد2010
سلام من تازه ثبت نام کردم میخوام به دوستم پیام بدم ولی نمیتونم چی کار کنم؟
 سپاس شده توسط محمد2010
باید 20 ارسال داشته باشیدDodgy
دستهــايم را محکمتر بگيـر

من هنوز هم نميخواهــم

تورا...

به دست خاطرات بسپارم...

عدم ارسال پیام خصوصی ! 9
 سپاس شده توسط محمد2010
(14-11-2012، 22:36)serpico نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-11-2012، 19:59)کیمیا@ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب چجوری خالی کنه ؟؟؟؟؟

(05-11-2012، 20:09)~LONA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-11-2012، 18:24)imgood نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

manvagti miram contorol paner chi kar konam?
شما مشکلت چیست؟اگه میخواید پیام ارسال کنید، که چند دقیقه پیش به من کردید.پس بلدید.اگه هم نمیتونید پیام بگیرید، که حتما تو تنظیمات غیر فعالش کردین که شما پیاماتون غیر فعال نبود.پس مشکلتون چیه؟؟؟

balaye safhe ye shekl hast ke neveshte 100% va man nemitonam pm bedam chi kar konam :S
عدم ارسال پیام خصوصی ! 9
 سپاس شده توسط محمد2010
(04-12-2012، 19:37)amirGooD نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-11-2012، 22:36)serpico نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب چجوری خالی کنه ؟؟؟؟؟
بایدبره توی پیام خصوصی هاش بالاسمت چپ یه گزینه داره خالی سازی پوشه هااونوبزن پوشه هاخالی میشهTongue
 سپاس شده توسط hasti .... ، poorman ، محمد2010
منم این مشکلو دارم Undecided
... kash mifahmidi
ghahr mikonam ta dastamo mohkamtar o bebemon
... na in ke shone bala bendazi o begi har jor rahati
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
عدم ارسال پیام خصوصی ! 9
 سپاس شده توسط محمد2010
باسلام من هر روز کلی ارسال دارم به خدا پیام های من بیش تر از 11تا شده اما این کلیک کرده روی 11تا وهرچقدر پیام میدم باز همون 11 تاست برای همین نمیتونم پیام خصوصی بدم

لطفا رسیدگی شود

حالا کلیک کرد روی 12 تا من یه بار تا 18 ارسال رفتم بعد به جای این که بشه 19 تا شد9تا
معلم گفت{الف}گفتم او.معلم گفت{ب}گفتم با او.معلم گفت{پ}گفتم پیش او.معلم گفت{ج}خواستم بگویم جدایی گفت نگوcrying

سپاس فراموش نشهHeart

سپاس شده توسط محمد2010
سلام من تازه عضو شدم به کسی که میخوام پیام خصوصی بدم این جمله میاد:
شما هنوز به به ارسالهاي مورد نياز براي ارسال پيام خصوصي دست نيافته‌ايد. حداقل ارسال مود نياز: 20

حالا موندم باید چیکار کنم.
من باید چه شکلی مطلب ارسال کنم؟؟؟؟؟؟؟؟
نمیتونم هرکاری کردم.cryingcryingcrying

راستی تاحالا به کسی پیام خصوصی هم ندادم
مث دیوونه های دیوونه خونه دیوونتم دیوونه
(تقدیم به عشق همیشگیم)Heart
 سپاس شده توسط محمد2010

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 72 مهمان