امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

کی جرات داره سوار این آسانسور بشه !

یک نقاشی 3 بعدی شگفت انگیز و ترسناک *
*
*
*
*
*
*
*
*
کی جرات داره سوار این آسانسور بشه ! 1

...عاشقی کـــــــــار هر عیاش نیست...

...غـــــم را کشیدن کار هر نقاش نسیت...

پاسخ
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، cute flower ، .ali. ، ~SoLTaN~ ، M.K.N ، poya ، pink devil ، istanbul ، ps3000 ، frozen✘girl ، deymon1 ، helena ، j0oj0o ، mohamad66 ، r10000 ، Terme30 ، fair of love ، ✘ kArTeL ✘ ، آرمان0098 ، رندی ارتون ، LIGHT ، eli-77 ، ZUSE ، Hengame Plang ، GHASEM ، مهدی رئیس زاده ، AmItiSe ، hossein. ، fati sheyton ، asal 77 ، ♫♪M.J.X♪♫ ، يه دوست ، ''HeisEnbErg'' ، sorena800 ، RedSparrow ، ghazal.k ، daniyal mzx ، eagle2 ، hani eh ، xx DEVIL xx ، mandi ، امیر حسام20 ، The Ginkel ، ✘Nina✘ ، -_- kimiya ، Magical Girl ، orkideh ، Apathetic ، poriya.02 ، SHAYESTEH2013 ، lady snow white ، محمدلاتی ، tanha naro ، parisa16 ، LOVE KING ، سایه 72 ، red eye ، ~JaSmIn~ ، آیدا امیری ، *setare* ، Elena ♥♥♥ ، کلود ، shayan_12304560 ، arbab1376 ، پسر ایزانی1 ، RєƖαx gнσѕт ، جی تی ای ، asa14 ، سامان14 ، arooos ، noora91 ، glembert girl ، _mozhdeh_ ، palang ، ρяіηcεss~Αιοηε ، مریم ابی ، ابراهم ، Elena ♥♥♥♥ ، bi kas ، hamed_Jon ، رومینا1 ، pouriya yas ، 7383 ، MONA-GH ، جيمزباند ، amir.beigi ، elnaz-s ، رزمی کار ، لایلا ، pink lady ، fcbarcelona 2 ، reza40 ، simin jon ، ✿♥нα৳є ...ℓσνє✿♥ ، گریس ، ♥♥♥♥♥♥میترا♥♥♥♥♥♥♥ ، ☣VALMMO☣ ، Mσηѕтєя Gιяℓ ، +sara+ ، ㄎムÐ Ǥノ尺レ ، -Edgar ، 122333 ، tanha_n19 ، TinaMk ، 2ne1.2ne1 ، tan!a ، Sieiry ، عاشق عاشق ، منهخ ، amir 77 ، HOJJAT JOoJOo ، ♥Nahal♥ ، *Armila* ، sinac30 ، nahid% ، ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ ، جوجه فیلسوف ، maryamam ، ساچلين ، ≧^◡^≦ پویا ≧^◡^≦ ، negin .m ، niken ، king of games ، @ elsa @ ، حمید رضا صدیقی ، علی کاراته باز ، king guitarist ، یه دختر ، ☮ VENOM VΛDΞR ☮ ، gh@z@le♥ ، مهتاب17 ، پرنسس شهر رویاها ، negin2002 ، [ niki ] ، mamali2013 ، mobina bieber ، ayda1383 ، k1.. ، The Darkest Light ، جوجو15 ، آرامش ، mxad ، ƒяσzєη ℓσνє ، کریستال ، fatemeh00 ، سانا50 ، Brooklyn Baby ، AMIRHOSSINE7 ، سی سی♥ ، REZA.N.A ، 30Ḱᗩᔕ ، A باحال ، !~IмДи~! ، استلا62 ، خانومي ، ارش سلوکی ، Ã V Ä Ť Å Ŗ ، جانگ یونگ هوا ، "K!nd~G!Яl" ، benj@min ، serkhio_ramoos ، ღSηow Princessღ ، پرنسس گاردنیا ، عاشق عشق {دختر} ، .. ReZa .. ، عصلان ، فرنود ، Navisa. ، Andrea ، Ѧℳℐℝ ، | NEON DEMON | ، Y.a.S.a.M.i.N ، kourosh399 ، دلبر شیطون ، rohamdan ، عاشق سیروان خسروی ، sachli81 ، ♣♦♠l♥k♠♦♣ ، پری استار ، آماتیس ، ندا2000 ، ♥سارا♥ ، キム尺刀ム乙 ، سیسیلی ، sara mehrani ، آقا اميد ، مامان بزرگ ، ~~SARA:HIVA~~
آگهی
آقا من سوار ميشم فقط بگو كجاست؟؟
همیشه با خودم فکر میکنم برای سکوت هم معنی مثبت هست هم معنی منفی!

یه بار می گیم سکوت علامت رضاست ..

یه بارم میگیم جواب ابلهان خاموشی است ..
پاسخ
 سپاس شده توسط pink devil ، ♥ Sky Princess♥ ، ♫♪M.J.X♪♫ ، sorena800 ، ghazal.k ، daniyal mzx ، mandi ، The Ginkel ، *setare* ، Elena ♥♥♥ ، کلود ، noora91 ، گریس ، *Armila* ، املیا ، Apathetic ، fatemeh00 ، Brooklyn Baby ، جانگ یونگ هوا ، دلبر شیطون ، isi ، ≧^◡^≦ پویا ≧^◡^≦
من سوار میشم باحاله ....
پاسخ
 سپاس شده توسط pink devil ، ♥ Sky Princess♥ ، sorena800 ، ghazal.k ، daniyal mzx ، mandi ، The Ginkel ، *setare* ، کلود ، noora91 ، دلبر شیطون ، ≧^◡^≦ پویا ≧^◡^≦
من هستم.کی با من میاد؟
خوب میدانم که روزی دلت برایم تنگ میشود....برا خندیدنم...
اذیت کردنم...
حرف زدنم...
حتی گریه کردنم...و...
و خوب میدانم که ان روز هیچ چیز تکرار دوباره من نخواهد بود...
پاسخ
 سپاس شده توسط pink devil ، ♥ Sky Princess♥ ، niyusha ، ghazal.k ، daniyal mzx ، mandi ، parisa16 ، کلود ، Brooklyn Baby ، AMIRHOSSINE7 ، جانگ یونگ هوا ، دلبر شیطون ، isi ، ≧^◡^≦ پویا ≧^◡^≦
بابا اینو ساختن برای مسخره بازی.اون وسط شیشه گزاشتن اگه وسطش باز باشه توی خارج شهرداری میره پلمپش میکنه
من میمونمو سکوتم رو جار میزنم...
پاسخ
 سپاس شده توسط pink devil ، ...Sara SHZ... ، daniyal mzx ، parisa16 ، *setare* ، کلود ، پسر ایزانی1 ، Brooklyn Baby ، ≧^◡^≦ پویا ≧^◡^≦
(19-02-2012، 14:03)hossein. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بابا اینو ساختن برای مسخره بازی.اون وسط شیشه گزاشتن اگه وسطش باز باشه توی خارج شهرداری میره پلمپش میکنه
بابا باهوش!!!چه قدر فکر کردی تا به این نتیجه رسیدی؟؟!!!Dodgy
اگه بالاشو بخونی نوشته نقاشی سه بعدیDodgy
HeRe'S tO neVeR gRoWinG Up
پاسخ
 سپاس شده توسط pink devil ، ps3000 ، poya ، ♥ Sky Princess♥ ، Hengame Plang ، fati sheyton ، daniyal mzx ، *setare* ، کلود ، پسر ایزانی1 ، noora91 ، جيمزباند ، Brooklyn Baby ، دلبر شیطون ، ≧^◡^≦ پویا ≧^◡^≦
خب نوشتن كه نقاشي هاي سه بعدي اينو همه ميتونه سوار بشن.به قول حسين فقط براي خوشكزروني و مسخره بازي هستش.
دستهــايم را محکمتر بگيـر

من هنوز هم نميخواهــم

تورا...

به دست خاطرات بسپارم...

پاسخ
 سپاس شده توسط daniyal mzx ، *setare* ، کلود ، جی تی ای ، noora91 ، املیا ، ≧^◡^≦ پویا ≧^◡^≦
خوب شد من يه چيزي گفتم !!!!
همیشه با خودم فکر میکنم برای سکوت هم معنی مثبت هست هم معنی منفی!

یه بار می گیم سکوت علامت رضاست ..

یه بارم میگیم جواب ابلهان خاموشی است ..
پاسخ
 سپاس شده توسط daniyal mzx ، *setare* ، کلود ، ≧^◡^≦ پویا ≧^◡^≦
بسه ديكه مكرنه تابيك براي اسبم بسته ميشه.
دستهــايم را محکمتر بگيـر

من هنوز هم نميخواهــم

تورا...

به دست خاطرات بسپارم...

پاسخ
 سپاس شده توسط *setare* ، کلود ، ≧^◡^≦ پویا ≧^◡^≦
من سوار میشم!مطططططططمئننننن بااش!Wink
بدترین شکل دلتنگی اونه که کنار یکی باشی و بدونی هرگز بهش نخواهی رسید...
:Laie_23:
پاسخ
 سپاس شده توسط pink devil ، فرشته آسمانی ، *setare* ، کلود ، Brooklyn Baby ، ≧^◡^≦ پویا ≧^◡^≦

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  به شما بستگی داره
  مزایا و معایب آسانسور هیدرولیک
  دوست داری همسرت کدوم خصوصیات رو داره
  خدایی حرکت این پسرا چن تا لایک داره بدو که ازدستت رفته
  هر کی ی حرف دلی داره میتونه اینجا راحت حرفشو بزنه(البته بدون فوش)
Lightbulb خطای دید؟! (هرکی تونست جایزه داره ها ) +عکس
  داره شروع میشهههههه جلوشو بگیرید نیاد زمانو نگه دارید باوا
  مدرسه رو دوس داری؟ چرا؟ (هرکی ی دلیل خوب بیاره جایزه داره!)
Tongue بدترین شیطونیت تو دوران بچگیت چی بوده ؟ (+عکس) عکس شیطون داره ها بدو بیا دیگه
  چقد جرات داری در اینجا شیرجه بزنی؟ (عکس)

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 41 مهمان