07-12-2012، 13:33
خوب بود.......!
|
♥...:: بغــــــــــض قلــــــــــــم ::...♥ (نسخه ی 2) |
||||||||||||||||||||
07-12-2012، 13:33
خوب بود.......!
07-12-2012، 13:49
فـرهنـگ لـغـتهــا
نـیـاز بـه ویــرایــش دارند بـرای مـعنی دلـتـنـگی احتیـاج بــه ایــنهــمـه کـلمه نــیـســت, دلتنـگی یــعنـــی تـــو . . .
07-12-2012، 16:43
سلام ای دوست
با تو صحبتی دارم دلت را مثل خانه ای بساز بزرگ و زیبا چند اتاق بزرگ جهت پذیرایی عطر گلهای یاس شومینه ای جهت گرم کردن خون عشق حیاطی به وسعت سخاوت با گلهای گذشت ارتفاع این خانه را تا اوج فلک درست کن و سعی کن که هیچگاه زنگ این خانه را قطع نکنی.
07-12-2012، 16:49
نامم را پاک کردی ، یادم را چه می کنی؟!
یادم را پاک کنی ، عشقم را چه می کنی؟! ... اصلا همه را پاک کن ... هر آنچه از من داری... از من که چیزی کم نمی شود... فقط بگو با وجدانت چه می کنی؟! شاید...؟! نکند آن را هم پاک کرده ای ؟!!! نـــــــــــــــــــــــــه!! شدنی نیست... نمی توانی آنچه رانداشتی پاک کنی!
07-12-2012، 16:49
اگر بهترین دوستم نیستی پس لااقل بهترین دشمنم باش
اگر غمخوارم نیستی لااقل بزرگترین غمم باش هر چه هستی همیشه بهترین باش چون بهترین ها همیشه در یاد خواهند ماند پس لااقل در بدترین خاطره هایم بهترین باش
07-12-2012، 17:12
(آخرین ویرایش در این ارسال: 07-12-2012، 17:19، توسط Magical Girl.)
همه نیمکتهای پارک 2 نفره اند...بیخیال رو چمن میشینم!! . . . . . . . . . میدانی گاهی تنها ماندن .......
بهای آدم ماندن هاست . شك نكن !
07-12-2012، 17:22
زَפֿــم ـهــآے نبــوבَטּــَـت هـَטּــوز בَرב مے کــُטּــَטּـב
بـَפֿـیــہ ـهـآے פֿـآطـرآتـَـت سـَر بـآز کــَرבهـ اَنـב פـتـــے یـک مُشــت مـورفیــــטּ ـهــم آرآمـَــم نمــے کــُטּــَטּـב
07-12-2012، 17:25
مرا بی تو سببی نیست
از یاد نمیبرم هرگز اینجا کنار این همه خاطره بارانی نه در لحظه ها و ثانیه ها که در تمام نفس ها بی دریغ تر از گذشته حضور معطر تو را درست در آن زمان که نیستی و لحظه ها با بوی خاطره هامان جان میگیرند برای من همین قدر که بدانم هستی کافی است همین جا و هر جاکه نباشی و باشم
08-12-2012، 14:24
نمیدانم ...
میدانی؟ که چه قدر خنده هایم درد میکند ..!!! آخر این روزها آدمها به دست هم پیر میشوند نه به پای هم . . . .
08-12-2012، 14:40
عادت کرده ام پل عبور هر کس که شدم ،بعد از عبور مرا فرو بریزد تا برای همیشه گذشته اش را از یاد ببرد.
وقتش که رسید تو هم از من عبور کن ،بی آن که لحظه ای فکر تخریبم آذرده خاطرت کند. به آخر پل که رسیدی دستی تکان بده ،من خودم فرو می ریزم ♥خودم♥
| ||||||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|