04-12-2012، 17:02
بگو تمام تـــــــــو مال مــــن است
دلــــــــم میخواهد
حســـادت کنم به خـــــــودم…
دلــــــــم میخواهد
حســـادت کنم به خـــــــودم…
|
♥...:: بغــــــــــض قلــــــــــــم ::...♥ (نسخه ی 2) |
||||||||||||||||||||||||||||||||
04-12-2012، 17:02
بگو تمام تـــــــــو مال مــــن است
دلــــــــم میخواهد حســـادت کنم به خـــــــودم…
04-12-2012، 17:03
![]() ![]() باغ امسال چه پاييز عجيبي دارد غنچه شوقي به شكوفه شدنش نيست دگر با خبر گشته كه دنيا چه فريبي دارد خاك كم آب شده مثل كويري تشنه شايد از جايي دگر مزرعه شيبي دارد ![]() ![]()
دوست داشتنَت
گنـــــــــــاه باشد یا اشتــــباه گناه می کنم ، تـــــو را حتــــــی به اشتباه …..!
دل بسته به سكه هاي قلك بوديم
دنبال بهانه هاي كوچك بوديم روياي بزرگ تر شدن هيچ خوب نبود اي كاش تمام عمر كودك بوديم
04-12-2012، 17:04
در خاطری که ” تویـــی ” دیگران فراموشند ،
بگذار در گوشت بگویم ” میـــخواهــمــــــــت ” … این خلاصه ی ، تمام حرفای عاشقــــانه دنـــیاست …!!!
ما كه ميترسيم از هجرت دوست
كاش ميدانستيم روزگاري كه بهم نزديكيم چه بهايي دارد و سفر يعني چه ؟ و چرا مرغ مهاجر وقت پرواز اين چنين سخت به خود مي لرزد؟
از چهار راه قلبم عبور کردی و هیچ به چراغ قلبم توجه نکردی
اما بدان پلیس قلبم تو را تعقیب خواهد کرد و برگه ی دوستت دارم مرا ، زیر برف پاکن های دلت خواهد گذاشت . . !
حـــرفـــــ هــای نــاگفتــه ام را
مـی شــود در سکــوتــی جــای داد مـــن مــانده ام کــه چگـــونـــه اینهمـــه سکـوتـــــ را در دلـی خستـــه بگنجــانــم! تـــو بگـــو ایــن دل تـــابـــــ مــی آورد اینهمـــه تنهـــــایـــی و ... ؟! کــاش میشــد گفتــــــــ امـــا نمـی شـــود...!
اي خداي مهربون دلم گرفته
باتو شعرام همگي رنگ بهاره باتو هيچ چيزي دلم كم نمياره وقتي نيستي همه چي تيره تاره كاش ببخشي خطاهامو دوباره عشق فراموش شده تو که میدونی عشق منی دوست دارم واسه چی پس تو میگی میخوام برم دیگه دوست ندارم یادته اون روزا که دستت تو دسته من حالا تو میخوای بری منو نمیخوای دلبر من میدونی من بی کسم تو بودی همه کسم زندیگم تو بودیو حالا من خارو خسم چرا تو لج میکنی ابروهاتو کج میکنی زندگیم تموم شدش برای تو عمر من حروم شدش به پای تو واسه تو حاضر بودم ستاره هارو بشمورم شهرو آتیش بزنم بیام بگم دوست دارم
04-12-2012، 17:06
اے کاغذ سپید کہ همه ے دردهایم را بہ دوش میکشے
یکبار دیگر رویت مے نویسم : / بے نهایت دوستش دارم …
| ||||||||||||||||||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|