موضوعها: 13
سپاس ها 744
سپاس شده 440 بار در 146 ارسال
حالت من: هیچ کدام
شما 44 امتیاز کسب کردهاید، بنابراین:
دیگران به شما به چشم آدمی شاداب، سرزنده، جذاب، شوخ، عملگرا و همیشه جالب نگاه میکنند. کسی که همیشه در مرکز توجه قرار دارد امّا در عین حال متعادل و مبادی آداب است. شما همچنین به چشم دیگران فردی مهربان، با ملاحظه و با درک بالا به نظر میآیید. کسی که همیشه به آنها دلداری میدهد و آنها را کمک میکند.
موضوعها: 10
سپاس ها 464
سپاس شده 333 بار در 161 ارسال
شما 40 امتیاز کسب کردهاید، بنابراین:
شما به چشم دیگران آدمی فهمیده، محتاط، دقیق و واقعبین هستید. آنها شما را به چشم فردی باهوش، با استعداد، با ذوق و فروتن میبینند. شما از آن دسته آدمهایی نیستید که به سرعت و به آسانی دوست میگیرند، بلکه فردی هستید که به دوستانی که انتخاب میکنید به شدّت وفادارید و از دوستانتان نیز متقابلاً همین انتظار را دارید. کسانی که شما را میشناسند میدانند که به آسانی اعتمادتان را نسبت به دوستانتان از دست نمیدهید امّا اگر این اتفاق بیافتد، زمان زیادی طول میکشد تا دوباره اعتمادتان به آنها جلب شود.
یكی از فرماندهان خارجی به كورش كبیر گفت: ایرانیان برای پول میجنگند ولی ما برای شرافت،كورش در جوابش گفت:هر كسی برای نداشته هایش می جنگد[color=#FF0000]
موضوعها: 25
سپاس ها 702
سپاس شده 926 بار در 351 ارسال
شما 40 امتیاز کسب کردهاید، بنابراین:
شما به چشم دیگران آدمی فهمیده، محتاط، دقیق و واقعبین هستید. آنها شما را به چشم فردی باهوش، با استعداد، با ذوق و فروتن میبینند. شما از آن دسته آدمهایی نیستید که به سرعت و به آسانی دوست میگیرند، بلکه فردی هستید که به دوستانی که انتخاب میکنید به شدّت وفادارید و از دوستانتان نیز متقابلاً همین انتظار را دارید. کسانی که شما را میشناسند میدانند که به آسانی اعتمادتان را نسبت به دوستانتان از دست نمیدهید امّا اگر این اتفاق بیافتد، زمان زیادی طول میکشد تا دوباره اعتمادتان به آنها جلب شود.
موضوعها: 0
سپاس ها 18
سپاس شده 33 بار در 23 ارسال
mercccccccccccccc man 55shodam