بـه جایــی رسیـدم کـه دلـم مـیگه آره ،
تجربـه ام مـیگه خفـه |:
تجربـه ام مـیگه خفـه |:
.
|
♥...:: بغــــــــــض قلــــــــــــم ::...♥ (نسخه ی 2) |
||||||||||||||||||||||||||||||||
بـه جایــی رسیـدم کـه دلـم مـیگه آره ،
تجربـه ام مـیگه خفـه |: .
04-12-2012، 12:17
تو را دوست دارم وقتی که میان غم گم میشوم ودر اغوش تو پیدا میشوم
تو را دوست دارم وقتی در میان دلتنگی ها درمیان چشمان تو پیدا میشوم تو را دوست دارم ان زمان که از صدای قلبت از خواب بیدار میشوم تو را دوست دارم
04-12-2012، 12:18
مهم نیست اگر همه ی معادله های دنیا به تناقض این احساس برسند
مهم نیست اگر متهم شوم به دیوانگی و پریشانی نه عزیز دل لحظه های بیقراری مهم نیست اگر احساس من در قانون بازی دنیا تعریف نشده و حقی برایم نمی شمارد بگذریم از اینکه دل تو هم شرط وفاداری را بخشید من تو را در صمیمانه ترین لحظه های زندگی همراه دیدم من معرفت تو را در سخت ترین دقایق با هم بودنمان چشیدم من با حضور تو زندگی را فهمیدم همین برای باور احساسم کافیست حریم من و تو جای هیچ بیگانه ای نیست جای هیچ کسی که قدرت باور این احساس را نداشته باشد روزی اگر باورش کردی بدان که تنها در انتظار توست اگر باورش نداشتی،بگذار همرنگ همان حامی رویایش بماند بگذار در باور همان روزها باقی بماند این همه ی خواسته ایست که برایش مانده.... ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥♥♥♥ ♥
حاکم شهر دل تو...
کسی نبود جزء من اما حال، به شکر خدا، خودت حکومت دلت را برعهده گرفتی! دیگر هیچ کس وارد دلت نمیشود؛ حتی حاکم سابق که روزی، داشت باعث خرابی لشکر دلت می شد!!!
عبور میکنم هر روز..
از کنار نیمکت های پارک..طوری که.. انگار کسی در نیمکت های آخرین انتظارم را میکشد.. و به انجا که می رسم.. باید وانمود کنم باز هم دیر رسیده ام!
04-12-2012، 12:19
در میان هزاران کلمه تو را می یابم تو را آرام و آهسته می بویم
و دوباره میان آنها پنهانت می کنم تا ندانی که هنوز دوستت دارم
04-12-2012، 12:19
همهمه ی ذهنم شده تکرار اسم تو....
آشفتگی قلبم شده میاد نمیاد وعده ای که تو دادی آرامشم شده دیدن اون عکس یادگاریمون دعام شده صبر خواستن از خدا که دلتنگیت رو طاقت بیارم اما... تو در چه حالی؟ تو کجایی؟ یعنی خوبی؟ یعنی آرومی؟ شبا که دلت میگیره با کی حرف میزنی؟ وقتی نیاز داری کسی آرومت کنه کی همدمت میشه؟ وقتی می خوای کسی دستاتو توی دستش بگیره تا بدونی تنها نیستی به کی رو میاری؟ کسی جای منو برات پر کرده یعنی؟ تو....تو خوبی؟؟؟ غروب که میشه دلم بهانه ات رو میگیره کی تموم میشه این روزای نبودنت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کی میای و رویای بودنت رو به تصویر میکشی؟؟؟؟ من هنوزززززم همون دخترک تو ام زودتر بیا نزار این انتظار بیش از این طولانی شه دلم برای دلت تنگه.....
در ان شب دلگیر
که ماه و ستاره جیک جیک کنان مثل گنجشک فریــــاد زدند، ما هم مثل دو تا پرنده از قفس عشق جان سالم به در بردیم یکی شد....یکی شد.... وای که ان روز بهترین روز زندگیم بود، اسمش را می نامم روز رهایی از وابستگی...
04-12-2012، 12:21
چه لذتی داره!
وقتی کسی که با تمام وجود دوسش داری بهت بگه:عشقم
04-12-2012، 12:21
چقدر دلم هوایت را می کند . حالا که دگر هوایم را نداری...!
| ||||||||||||||||||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|