30-11-2012، 15:53
هرروز تکراریست
صبح هم ماجرایی ساده ایست
گنجشکها بی خودی شلوغش می کنند...
صبح هم ماجرایی ساده ایست
گنجشکها بی خودی شلوغش می کنند...
|
♥...:: بغــــــــــض قلــــــــــــم ::...♥ (نسخه ی 2) |
|||||||||||||||||||||||||||||
30-11-2012، 15:53
هرروز تکراریست
صبح هم ماجرایی ساده ایست گنجشکها بی خودی شلوغش می کنند...
30-11-2012، 15:57
چقد باید بمونم تا بشه عشقت فراموشم؟
لباسم بوی تو میده ،دیگه حیفه نمی پوشم واسم عادت شده حتما،که عطرت رو تنم باشه یا حتی بعد هر دعوا،گناهت گردنم باشه دلم لک می زنه واست، زمانی که ازم دوری ولی در خاطرم هستی دیگه اینجاشو مجبوری اگه حرف ،حرف من باشه هنوزم مرد و مغرورم ولی... میرم تو خوش باشی ،منم اینجاشو مجبورم..
30-11-2012، 15:59
پایانم نزدیک...
می شمارد لحظه ها را به دقت... تیک تاک... کی فرو خواهد نشست این نفس... ودر پس این تلاطم... چشمانی مرا به آرامش می خواند..
30-11-2012، 16:01
برای خیانت هزار راه است. . .
اما هیچ کدوم بدتر از تظاهر به دوست داشتن نیست . . .
30-11-2012، 16:01
گفت بنویس گفتم با چه بنویسم قلم ندارم گفت با استخوانت بنویس گفتم مركب ندارم با چه بنویسم گفت با خونت بنویس گفتم ورق ندارم بر روی چه بنویسم گفت بر روی قلبت بنویس گفتم چه بنویسم گفت بنویس دوست دارم
30-11-2012، 16:03
به سلامتی اون کسی که داشت میرفت گفتم نرو نمیتونی فراموشم کنی …
برگشت نگام کرد گفتم دیدی نمیتونی … گفت: ببخشید شما ؟
30-11-2012، 16:04
شب را دوست دارام بخاطر سكوتش سكوت را دوست دارم بخاطر آرامشش آرامش را دوست دارم بخاطر بودنش در تنهایی تنهایی را دوست دارم بخاطر بودنش در عشق و عشق را دوست دارم بخاطر دوست داشتنش
30-11-2012، 16:06
راستش را نگو...!
یک عمر دروغ به خوردم دادی و حالا باز هم دورغ بگو مثل سابق....! که ترک عادت موجب مرض است....
30-11-2012، 16:10
صدای چک چک اشکهایت را از پشت دیوار زمان می شنوم و می شنوم که چه معصومانه در کنج سکوت شب ، برای ستاره ها ساز دلتنگی می زنی و من می شنوم می شنوم هیاهوی زمانه را که تو را از پریدن و پرکشیدن باز می دارد آه ، ای شکوه بی پایان ای طنین شور انگیر من می شنوم به آسمان بگو که من می شکنم ! هر آنچه تو را شکسته و می شنوم هر آنچه در سکوت تو نهفته
30-11-2012، 16:13
یادش بخیر..
همیشه موقع خواب، عکس قاب شده ات را گرد گیری می کردم! اما از آن روزی که رفتی.. عجیب دلم غبار گرفته است. تو خودت را اذیت نکن، می دانم.. از دست قاب خالی کاری بر نمی آید!!
| |||||||||||||||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|