23-11-2012، 0:28
|
امتیاز موضوع:
ܓܨبُـ ـغض قلََََـ ــ ـم ܓܨ |
||||||||||||||||||||||||||
23-11-2012، 0:44
بازی تمام... سک سک!
پیدایت کردم...اینجا در آغوش او!!!:4fv:
23-11-2012، 16:25
نيــ ــا بــ ـاران !
عاشقــ ــانه اش نكن ! مــن و او ×مــ ــا× نشــديم ...
خداوندا پناهش باش
یارش باش جهان تاریکی محض است میترسم کنارش باش
23-11-2012، 20:01
چگونه بگویم بـــــــــــــــــــــــــــاورم را برای تـــــــــــــــــــــــــــو ،
تا باور کنی ؛ از یاد بردنت کار مـــــــــــــــــــــــــــن نیست
امام ها وعشقم
یکی هم اینکه این بچه ای که تو شکممه زود به دنیا بیاد اخه حامله هستم
23-11-2012، 20:30
کدامیک از ما بدجنس تریم؟
من؟ که آرزوی کشیدن موهایت یکدم رهایم نمی کند؟ یا تو؟ که همیشه هوس کندن گوش هایم آزارت می دهد؟ بدجنس!! کدامیک بچه تریم؟ من؟ که کودکانه بهانه چشمهایت را می گیرم؟ یا تو؟ که بچه گانه شعرم را خط خطی می کنی؟ کدامیک عاشق تریم؟ من؟ که ذره ذره وجودم چون شمع در حسرت نگاهت آب می شود؟ یا تو؟ که شعله نگاهت هردم شعله ور نگشته خاکسترم می کند؟ کدامیک بازیگوش تریم؟ من؟ که دلم بازیچه بازی موهایت در نسیم هر لحظه به شوق بوییدن زلفت می تپد؟ یا تو؟ که با هر کرشمه ات بیچاره دلم را به بازی گرفته ای؟ … ها؟! …کدامیک؟
26-11-2012، 15:02
می بخشم کسانی را که هرچه خواستند با من ، با دلم و با احساسم کردند… و مرا در دور دست خودم تنها گذاشتند و من امروز به پایان خودم نزدیکم، پروردگارا به من بیاموز در این فرصت حیاتم آهی نکشم برای کسانی که دلم را شکستند….
28-11-2012، 15:51
روزگار
روزگار غریبی است ... زمانی که کسی رو می خوای و می پرستیش و فکر می کنی دیگه بهتر از اون پیدا نمی کنی می ره و تنهات میذاره اما زمانی که به هیچ کس تو زندگیت فکر نمی کنی یه عالمه ادم دوست داشتنی از عالم غیب از راه میرسن....... اسم اینو چی می تونی بذاری؟
28-11-2012، 16:12
مـن دلــــم بــا تــو بــــود
تـــو ســــرد شــدی آنقــــدر ســــرد کـــه نــاچـــار گـرمـــایــم را بــه تـــو بخشــیـدم و تـــو بـــه مـن تهمـتــــــــــ ســــردی زدی
| ||||||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان