26-11-2012، 22:03
لبخند بد نیست ؛ خنده خوبه ؛قهقهه عالیه ؛ حتی گریه هم خوبه و آرومت می کنه ؛اما....لعنت به بغض
|
♥...:: بغــــــــــض قلــــــــــــم ::...♥ (نسخه ی 2) |
||||||||||||||
26-11-2012، 22:03
لبخند بد نیست ؛ خنده خوبه ؛قهقهه عالیه ؛ حتی گریه هم خوبه و آرومت می کنه ؛اما....لعنت به بغض
26-11-2012، 22:52
اگر كليد قلبي را نداري قفلش نكن
اگر خداحافظي در راه است سلام نكن اگر دستي را گرفتي رهايش نكن دفتري که بسته شد ديگه بازش نکن قلبي که شکسته شد ديگه نآزش نکن
26-11-2012، 23:13
"من و تو "خیلی کارها به دنیا بدهکاریم...!
مثل یک عکس دو نفره... یا چرخ زدن بی دلیل در خیابان... یا بستنی خوردن در یک روز برفی...! حتی.... مریض شدن و گلودرد به خاطر بستنی روز برفی...! ببین...! من و تو خیلی کار داریم... من و تو حتی اشناییمان را به دنیا بدهکاریم...!!!
27-11-2012، 0:34
چی بگم از کجا بگم دردمو با کیا بگم؟
بهتره که دم نزنم حرفی از عشقم نزنم از عشقی که گم شد و رفت عاشق مردم شد و رفت ....
27-11-2012، 14:09
فرقـے نمـے کند !!
بگویم و بدانـے ...! یا ... نگویم و بدانـے..! فاصله دورت نمی کند ...!!! در خوب ترین جاﮮ جهان جا دارﮮ ...! جایـے که دست هیچ کسـے به تو نمـے رسد.: دلــــــــــــــم.....!!! ![]()
27-11-2012، 14:32
گاهی عمر تلف میشود ؛
به پای یک احساس . . . گاهی احساس تلف میشود ؛ به پای عمر ! و چه عذابی میکشد ، کسی که هم عمرش تلف میشود ؛ هم احساسش . . .
27-11-2012، 14:41
فرهاد میدانست صد سال نمیتواند کوه را بکند
فقط میخواست یک عمر اسمش را با * شیرین * بیاورند ...!
27-11-2012، 14:52
بـــــــــــــر و!!!!
ترس از هیچ چیز ندارم وقتی یقین دارم بیشتر از من کسی دوستت نخـــــــواهد داشت بیشتر از من کسی طاقت کم محلی هایت را ندارد بــــــــــــرو !!!! ترس برای چه؟؟ وقتی می دانم یکــ روز تُف می اندازی به روی تمام آن هایی که به خاطرشــــان من را از دست دادی
27-11-2012، 14:58
(آخرین ویرایش در این ارسال: 27-11-2012، 14:59، توسط pink devil.)
حـــَــوّا؟یادت می آید سیبی خوردی ..
آدم برای پیشــه تو ماندن از آن سیــب خورد و به زمین آمــد .. چه سرکوفــــــت هایی به جـُـرمه حوا بودن و وسوسه ی سیب خوردن که نشنیــدی! حال بــرای استفاده از احساســـــــتاتِ دختــری یـتـیـم آفریــــــــــن میگویــــند؟!
27-11-2012، 14:59
ایـטּ روزهــــا
از ڪِنارِ مـَטּ ڪہ ﻣﮯگُذَرے احتیـــاطْ ڪـטּ هِزاراטּ ڪارگَرْ دَر مـטּ مَشغولِ ڪارَند روحیــِــہ امــْ دَر دَسْتـِـ تعویــض استـــْ
| ||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|