24-11-2012، 12:09
ایول به امیر2 :cool:
|
کل کلهای ازلی دختر پسرا |
|||||||||||||||||||||||||||||
24-11-2012، 12:09
ایول به امیر2 :cool:
24-11-2012، 12:13
قشنگ بود ولي دخترها بدبخت دنيا هستن چون پسرها ازاده هر چي دلشون خواست ميكنن
![]() ![]() ![]() ![]()
24-11-2012، 13:59
:cool:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
26-11-2012، 20:15
- یعنی اینقدی که پسرا به موهاشون میرسن، اگه به یه بوته شلغم رسیده بودن الان هلو می داد!
والا بخدا ![]()
26-11-2012، 21:46
پسراچيه كم آوردين؟
![]() حق تونه ![]() ولي واقعا راسته پسرااينقدركه به موهاشون ميرسن اگه يه بوته شلغم بودهلوميدادولي نفهميدم شلغم به هلوچه ربطي داشت؟! ![]()
دیدین این پسرای دم بخت میگن:من قصد ازدواج ندارم؟!!
یکی نیست بهشون بگه آخه عزیز من! ازدواج که قصد نمی خواد!پول میخواد که تو نداری!!!!! دقت کردین که همه ی بیچارگی زلیخا از روزی شروع شد که یوسف را به غلامی قبول کرد؟؟!!!!!!! ![]() ![]() ![]() مرد با ازدواج روی گذشته اش خط می کشد ولی زن باید روی آینده خودش خط بکشد. “سینکلر لوییس”
شکست خوردن دخترا یه چیز ثابت شدست.از همون وقتی که زنا رفتن به میله بار چسبیدن برا ورزش کردن و نگاه کردن مردا از پشت میز از همون موقه شکست رو قبول کردن.پسرای گل الانم این حرفا و این چیزارو میشنوین برا همین چیزاست دگ.برا اینه که کمبود دارن.بزارین بگن اشکالی نداره.امیدوارم تا یه روزی فکر کنن تکرار میکنم فکر کنن ک پیروز شدن تا دلشون وش باشه.
![]() (26-11-2012، 22:50)kimia... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. خدمت شما هم بگم که در حال حاظر کل خونوادتو با پول خودم تکرار میکنم با پول خودم میخرمتون.ولی خوشم نمیاد الان ازدواج کنم.تازه دختری که بخواد برا پول ازدواج کنه باید بره بمیره. (24-11-2012، 12:00)امیر2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. بیخیال بابا خودتو اذیت نکن.بزار بگن.دلشون خوشه دگ.میله بار یادت نره. ![]()
27-11-2012، 7:32
(آخرین ویرایش در این ارسال: 27-11-2012، 7:46، توسط مهرسا♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥.)
خیلی خیلی خیلی بامزه است
![]() وای وای پختم از گگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگرما هه هه هه هه هه هه ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
27-11-2012، 13:15
اي بابا
![]() ![]() ![]() ![]()
29-11-2012، 13:27
بچه ها تورو خدا یه ذره جنبه داشته باشین.اینجور مطالب صرفا برای خنده س نه چیز دیگه.
![]()
| |||||||||||||||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|