امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 4.29
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

کدام پادشاه ها؟

خائن و وطن فروش!!! دیگه چی؟ ببینید دوستان، در مورد هر چیزی سعی کنید که متعصبانه نظر ندید.
چند تا مطلب مستند در مورد رفتار زشت ساسانی ها با زنها براتون میذارم:

در دین زرتشتی دختر موظف بود حداکثر تا سن ۹ سالگی (و ترجیحاً قبل از آن) با شوهری که برایش انتخاب می‌شد، ازدواج کند و اگر به مدتی طولانی از اینکار سرباز می‌زد و زندگی بدون شوهر را ترجیح می‌داد، باید کشته میشد. به موجب فتوای سیزدهم و فتوای چهاردهم از مجموعه فتاوی موبد آذرفرنبغ فرخزدان، چنانچه دختری قبل از سن ۹ سالگی شوهر می‌کرد، پس از رسیدن به این سن می‌توانست از پیمان ازدواج پشیمان گردد و با رضایت شوهر به شخص دیگری شوهر کند؛ اما چنانچه در سن ۹ سالگی شوهر می‌کرد و از ازدواج خود پشیمان می‌شد، مجازات سختی در انتظار او بود و می‌بایست به قتل میرسید.

برای آگاهی بیشتر بنگرید به «حقوق زنان در دین زرتشتی»؛ و متن پهلوی روایت آذرفرنبغ فرخزادان، ترجمه حسن رضائی باغ‌بیدی، انتشارات دایره‌المعارف بزرگ اسلامی، تهران، ۱۳۸۴، صفحه ۹ تا ۱۱؛ و دریایی، تورج، شاهنشاهی ساسانی، ترجمه مرتضی ثاقب‌فر، انتشارات ققنوس، تهران، ۱۳۸۳، ص ۱۷۳ تا ۱۷۵٫

من اکیدا توصیه میکنم کتاب "شاهنشاهی ساسانی" اثر تورج دریایی رو بخونید. درعین بی طرفی، حقایق وحشتناکی از زندگی در قلمرو ساسانی رو فاش کرده که نشون میده با حمله ی اعراب، درواقع هیچ چیز افتخار آمیزی از دست نرفت و فقط بساط تبعیض جنسیتی و نژادی ساسانیان برچیده شد...

میتونید برای خوندن مطالب بیشتر در این مورد به این لینک ها مراجعه کنید چون اگه بخوام تک تک اون مطالبو اینجا بنویسم خیلی طولانی میشه:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://pachacutihirohitoism.blogfa.com/post/69

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://pachacutihirohitoism.blogfa.com/post/70

http://pachacutihirohitoism.blogfa.com/post/71

http://pachacutihirohitoism.blogfa.com/post/77

اضافه میکنم که تمامی این نوشته ها مستند هستن و منابعشون هم ذکر شده. با داد و قال چیزی حل نمیشه. سعی کنید با استدلال حرف بزنید.
نه آریا نه ایران
جانم فدای انسان!

مبارزه با ناسیونالیسم، نژادپرستی آرین و ایران باستان؛
اولین گام برای اتحاد نوع بشر...
پاسخ
 سپاس شده توسط Azarbayjanliam ، فرشته ی زیبا
آگهی
کوروووشBlush
کدام پادشاه ها؟ 6
پاسخ
شاه عباس و امیر کبیر اگر امیر کبیر نبود ما پیشرفت در اون زمان نداشتیم موافقی کلیک رو سپاس
توزندگی حتی به چشات اعتماد نکن چون اونی رو که میبینی فقط رنگین کمانه هفت رنگه هر روز یک رنگه نامرئیه از بین میره خودتو باخودش میبره گریت میندازه و باعث میشه درد بکشی این دوره دوره رنگین کمان هاست
سپاس بدی ها
سپاس نفس
پاسخ
 سپاس شده توسط 1939 ، perety girl
کوروشHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeart
پاسخ
فقط کورش
پاسخ
فقط کوروش و نادر شاه افشار و داریوش
ایــــنا رو نمیــــگم کــه بگـــی نا امیـــدی حتــی اگــه یــه روز خـــوش ندیــدی
فقــط تـویی تـویی که فــردا تو میــسازی تــو رئیس خودتـــی واس خودت ســربازی
پاسخ
کورشBig Grin
پاسخ
AngryAngryjkujk

باییییییی

UndecidedUndecided
سلام من آرمین 16 ساله از تهران هستم .......عاشق استقلال و رئال هم هستم ....بازیکن های مورد علاقه ام جواد نکونام و فابرگاس و تورس هستند......خیلی ممنون که به پروفایلم سر زدید.SmileSmile
پاسخ
فقط علی بن ابیطالب (ع) Heart
پاسخ
 سپاس شده توسط Azarbayjanliam ، بر پشت شیر،خورشید اثر
کوروش
کدام پادشاه ها؟ 6
پاسخ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  جان، پادشاه انگلستان
  قایی چیست؟،قبیله؟افسانه؟یا پادشاه؟
  کدام یک از پادشاهان تاریخ رادوست دارید؟؟
  فرمان شاه عباس دوم به پادشاه لهستان/ تصویر نامه
  نخستین بانوی پادشاه سرزمین ایران که بود ؟
  دیاکو بنیان گذار ایران و نخستین پادشاه سرزمین ماست!
  پادشاه بدون تاج و تخت چه کسی بود؟
  حتشپسوت هم ملکه و هم پادشاه
  پادشاه ساسانی، نخستین فمنیست ها
  کوروش پادشاه هخامنشی،معنی اسم کوروش چیست؟

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان