15-11-2012، 19:51
(آخرین ویرایش در این ارسال: 15-11-2012، 19:52، توسط ღeternal Loveღ.)
روح پدرم شاد که می گفت به استاد
فرزند مرا هیچ نیاموز به جز...
فرزند مرا هیچ نیاموز به جز...
عشق
|
♥...:: بغــــــــــض قلــــــــــــم ::...♥ |
|||||||||||||||||||||||||||||
15-11-2012، 19:51
(آخرین ویرایش در این ارسال: 15-11-2012، 19:52، توسط ღeternal Loveღ.)
روح پدرم شاد که می گفت به استاد
فرزند مرا هیچ نیاموز به جز... عشق
15-11-2012، 19:56
به جز چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!
هرجا دلت شکست ،قبل رفتن خودت جاروش کن! تا هر ناکسی منت دستای زخمیشو رو سرت نذاره .
15-11-2012، 20:02
همونی که قرمز رنگه!!!!
زندگی بافتن یک قالیست نه همان نقش و نگاری که خودت میخواهی نقشه را اوست که تعیین کرده تو در این بین فقط میبافی نقشه را خوب ببین نکند آخر کار؛قالی زندگی ات را نخرند.
15-11-2012، 20:07
میرم کنار پرچین
داد میزنم من همچین اتل متل ستاره دلم یه غصه داره عشقم یه روز بهم گفت دیگه دوستم نداره اتل متل جدایی یه دنیا بی وفایی گلم منو رهاکرد من موندمو اشک ودرد اتل متل ستاره عشقم رنگی نداره دلم شده واسش تنگ دلش خبر نداره اتل متل یه قصه س قصه ی من یه غصه س دلم شده پراز درد گلم منو پرپر کرد اتل متل یه درد یه روز بایه لحن سرد گفت که منو نمیخواد به عشق دیگه دل داد اتل متل فرشته دل شکستن چه زشته اگه باشیم ما باهم جامون توی بهشته اتل متل جدایی یه عالمه تنهایی واسه جوجه قناری مرگ خوبه یا رهایی؟ اتل متل بهانه شعرای کودکانه برای عاشق شدن یه دل پر از ترانه اتل متل قاصدک یه دشت پر از شاپرک بازم داره توی دشت بارون می یاد نم نمک نشد یکی خل شه بیاد اینا رو برا من بخونه!!! بلی بلی!!عشق
15-11-2012، 20:09
به من ميگفت : آنقدر دوست دارم که اگر بگويي بمير مي ميرم
باورم نمي شد . . . فقط براي يک امتحان ساده به او گفتم بمير . . . ! سالهاست که در تنهايي پژمرده ام کاش امتحانش نمي کردم
15-11-2012، 20:11
می روی و در بیراهه ی خیانت گم میشوی
می روی و هر قدمت آفتی است و هر نگاهم شکایتیست هراس بر وجودم چنگ می زند مرغ شوم بر ویرانه ها می خواند سیاهی جان می گیرد و سایه چرکین خیانت تمامی سطح آبی قلبم را می پوشاند باتلاق رذالتها تو را می بلعد و تو نیز تمامی روشنی ها را ومن تنهاتر از هر غروب دیگری دست بر تن خاک می کشم و بنگر بر زبانه های آتش درونم که به کبریت تو جان گرفت و جانم سوزاند. ..
15-11-2012، 20:19
آدم ِ بدی نیستم. فقط گاهی اوقات بد میشم!
اما ب شدت بدم میاد ازون دسته آدم هایی ک وقتی باهاشون بحثت میشه، تمام ِ روزای خوبی ک باهاشون داشتی، تمام خوبی ـایی ک در حقش کردی ُ یادشون می ره . . . و از شانس ِ بد، دورم پُره از این دسته آدم ـــا! :|
15-11-2012، 20:24
اتل متل جدایی
قصه آشنایی اتل متل ستاره دوستی بی اراده اتل متل تنهایی نگاهی پر از جدایی اتل متل یه بدبخت(من) قربانیه روزگاری اتل متل یه قصه اینجوری شد یه غصه اتل متل تنهایی قصه آشنایی
15-11-2012، 20:28
مرسی حمید:|
حسی بالاتر از دلتنگی حسی تلخ تر از دلتنگی ست وقتی صدایش به من می گوید " دوستت دارم " و نگاهش خیره در چشمان دیگری ست حسی تلخ تر از دلتنگی ست وقتی می گوید تمام لحظه هایش را به یاد من خط می زند ولی شبهایش را با دیگری مشق می کند حسی تلخ تر از دلتنگی ست وقتی تمام ثانیه هایم نیز عاشق یاد او هستم ولی او . . . حتی به گریه هایم شک می کند می دانم همین روزا برایش تمام می شوم شاید اگر بغضم می شکست دل تنگی آنقدر تلخ نبود . . .
15-11-2012، 20:51
بغض قلب من به چه دردت میخوره، تو میتونی خوبش کنی؟!!!!!!!!
در ضمن قلب وقتی شکست دیگه بغضی نداره.......
| |||||||||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|
موضوعات مرتبط با این موضوع... | |||||
♥...:: بغــــــــــض قلــــــــــــم ::...♥ (نسخه ی 3) | |||||
♥...:: بغــــــــــض قلــــــــــــم ::...♥ (نسخه ی 2) |