14-11-2012، 20:43
خـنـــده از تـهِ دل مـی خـواهــم.. جــایـی می فـروشــنـد؟
مـن بـه قـیـمـتِ بـاقـیِ عـمـــــرم خــریـدارم!
|
♥...:: بغــــــــــض قلــــــــــــم ::...♥ |
||||||||||||||||||||||||||
14-11-2012، 20:43
خـنـــده از تـهِ دل مـی خـواهــم.. جــایـی می فـروشــنـد؟
14-11-2012، 20:44
دست به صورتم نزن
می ترسم بیفتد.. نقاب خندانی که بر چهره دارم! و بعد .. سیل اشک هایم تو را با خود ببرد .. و باز .. من بمانم و تنهایی ...
14-11-2012، 20:46
مـا خیلــــی وقـتِ کـه مُــــردیم!
ولی از داغـــی که آدمـها بـه دلــــمون گـذاشـتـن هـنـوز تـنـمـون گـــرمه ، واسـه هـمیـنه کـه کســی نمی فهمــه ما دیگـه زنـــده نـیـسـتـیم!
14-11-2012، 20:49
گــآهــﮯ בلِـــت مـیــخـפּآב هــمـه بـغـضـــآت
از تــפּ نـگـآهِــت خــפּـنــבه بــشـه کـه جـســآرت گـفــتـن کـــلـمـه هـــآ رפּ نــבارﮯ امـا یـه نـگــآه گُــنـگ تـحــפּیـل مـیـگـیـرﮯ یــه جــمـلـه مِــثـلـه: چــیـزﮯ شـــבه؟؟؟ اפּنـجـآســت کــه بـُغـضـتــפּ بــآ یـه لــیــפּان سـکــפּـتــت سـر مـیــکـشــﮯ بــآ لـبـخـنــב مـیـگـﮯ : פּ نــه هــیـچــﮯ…!
اشک من جاری شد...
جای تو خالی بود جـــــــــای تـــــــــو ... عکس تو درطاقچه ی کوچک قلبم خندید شعر دلتنگی من سخت گریست... چه معنـــــى دارد
زندگى...!؟ وقتى كه هیچ اتفاقى من و تو را سر راه هم قرار نمى دهد !!
14-11-2012، 20:51
میـــــــ ـان دِلتَنگــــــی هایَــــــم باشــ ـــــــ تا فَراموشَـــ ـــت نَکُــــــنَم
تا بــــه یاد داشـــ ـــته باشَمَـــــت تا بویَـــ ــــت را حِــس کُنَـــــــم تا بِــــــ ـدانَــــم که هَستـ ـــــی تَـــــــ ـمامِ دُنیـــ ــــام قَلبَــــمه دنیـــ ـــام باشــــ ـــه واسه تــ ـــو تا بِـــدانــــ ـــی مــــیانِ ثانیــــ ـــه هایِ دِلتَنگیـــــهامـــ تــــــو وجــــــ ــــود داریــــ ــ فَــقَط تـــ ــــو
14-11-2012، 20:55
خـــــــــواسـتـنـد از عـشـق …
آغــــــــــوش و بـوسـه را حـذف کـنـنـد … عـشـق … ! از آغـوش و بـوســـه حـذف شـد … !!! دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]()
14-11-2012، 20:57
بــــــا دیدنِ بـــــعضی صحـــنه هـا نه حق داری داد بـــــزنی ...
نـه حـــــق داری گـــــله کنی... چــــــون دیگـــه بــــه تـ ـو هیچ ربطی نــــداره... بـــا دیدنِ بــــعضی صحــــنه هــا فقـــط خــُرد می شی! یــــــه صحنه مثــل دیــــدنش بـــا یـ ـه غــــریبـــه
14-11-2012، 20:58
شم دیگه کی هستین
واسه خودتون هنر مندید
14-11-2012، 21:01
سیاهی زیر چشمهایم را دوست دارم ...
جای پای رفتن توست! اشک های نیامدنت روی گونه هایم ماسیده....نبوس ! نمک گیر میشوی ... خوابیده بودم کابوس میدیدم ، از خواب بلند شدم تا به آغوشت پناه ببرم.. افــســوس.... یادم رفته بود که از نبودنت به خواب پناه برده بودم ...!!..
| ||||||||||||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|
موضوعات مرتبط با این موضوع... | |||||
♥...:: بغــــــــــض قلــــــــــــم ::...♥ (نسخه ی 3) | |||||
♥...:: بغــــــــــض قلــــــــــــم ::...♥ (نسخه ی 2) |