(26-12-2024، 20:53)نیل پری گم شده نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
امروز برای اولین بار توی این سایت پیام میذارم.حتی داستان اینجارو هم نمیدونم و خیلی باهاش آشنا نیستم اما با توجه به پیام هایی که از سال ۲۰۱۴ دیدم از اینجا خوشماومد. چقدر زمان زیادی گذشته،نه؟مطالبی که خونده بودم بیشتر درباره واندایرکشن بود.چقدر هم مسالمت آمیز و عاری از هرگونه شیپی بود.همشون فنگرلی میکردن و خوشحال بودن و احتمالا اگر اون زمان همسن و سال من بودن الان دیگه ۲۷ ۲۸ سالشونه.یعنی اونا بازم به واندایرکشن فکر میکنن؟فهمیدن که لیام پین مرده و کل بند از هم پاشیده؟
بگذریم.هدف کلیم از زدن اینجا جایی برای تخلیه ذهنم بود.
هدف شما چی بوده؟
زندگی ماهارو فکر نکنم بشه تجربه کرد
اون قسمتی از تاریخ بودیم ک هر چند قرن یکبار میشه تجربش کرد، اونم توسط متولدین ی بازه کوتاه نهایتا ده ساله
اون موقعا وان دایرکشن بود و وایب مثبت موزیک ویدیو هاش
برای منی ک اون موقع کیپاپر هم بودم SS501 بود و وایب خفن موزیکاش و فیلمای میم هیون جونگ
سریالایی مثل Boys over flowers
سریع و خشن 1 و 2، توکیو دریفت...
چتای توی گفتگو آزاد و کفری شدن ادمینای تالار از زیاد شدن تبا و ادامه دادن چتا تا صب توی چترومای دیگه و کسایی ک خیلی صمیمی بودن روی نیمباز و یاهو مسنجر و کلید بازر پایینش
میدونی
مقدار زیادی انرژی مثبت در جریان بود همیشه و هرروز
زندگیای قشنگ
حتی موزیکای ایرانی که هیت میشد موزیکای شاد و بزن برقصی بود
بعد از تجربه این دوران خوب و تکنولوژی و اینترنت و F5 هایی ک توی گفتگو آزاد میزدیم هم تجربه دلار 800 تومنی تا دلار 80000 تومنی
کارت اینترنت 2000 تومنی و قطع شدن تلفن خونه حین تو اینترنت کار کردن
دانلود هشت ساعته یه آهنگ دو سه مگابایتی
خرید سیدی موزیکای جدید پشت چراغ قرمزای توی خیابون
رایت کردن سیدی با برنامه نِرو
نمیدونم همدوره های تو چجوری فکر میکنن
ولی من ک به گذشته فکر میکنم یه سِیر خیلی آروم داره از آرامش و کلللی انرژی مثبت به سمت تلخی و انرژی منفی و جنگ و گرونی و قحطی و به چشم دیدن فقیر شدن مردم...
امیدوارم هیچ آدم معمولی ای این تجربه بد رو نداشته باشه تو زندگیش
به احساسی ک یکی مثل من نسبت به گذشتش داره میگن melancholia یا همون مالیخولیا
هدف فقط حس خوب بود و وقت گذروندن با دوستای مجازیمون...