10-09-2024، 12:33
عشق واقعی مانند فرزندی که مادرش را برای ذوق از هیجان خیس می کند اما مادر از او ناراحت میشود .
|
بغض قلم ❥ .. (نسخه یازدهم) |
||||||||||||||||||||||||||||||||
10-09-2024، 12:33
عشق واقعی مانند فرزندی که مادرش را برای ذوق از هیجان خیس می کند اما مادر از او ناراحت میشود .
خوشا روزي که با هم مينشستيم / قلم در دست و کاغذ مينوشتيم
قلم بشکست و کاغذ در هوا شد / مگر خط جدايي مينوشتيم. در سکوت دادگاه سرنوشت ، عشق بر ما حکم سنگيني نوشت ، گفته شد دلداده ها از هم جدا ، واي بر اين حکم و واي بر اين قانون زشت
18-09-2024، 9:11
حقیقت این است که
محبت بیش از حدم، از آدمها یک خودشیفته ساخت! آنقدر محبت می کردم که با خود خیال می کردند بقیه ی آدمها هم مانند من همان قدر دوستشان دارند… تلخ است ولی عجیب شرمنده ی خودم شده بودم وقتی می دیدم محبتم را به پای وظیفه و عادت میگذارند! به خودم که آمدم دیدم فقط در حق خودم و ارزش هایم خیانت کرده ام… حقیقت این است گاهی وقت ها آنقدر خودمان را دست کم میگیریم و سطح توقعمان را پایین می آوریم که آدمها به کل خود را فراموش می کنند
19-09-2024، 9:28
دوستداشتن و عشق
یک جریان کلیشه ایست آدمی باید برای آدمی " پناه " باشد،
19-09-2024، 14:10
عشق اصطرلاب اسرار خداست
به نام خدا چون قلم اندر نوشتن می شتافت چون به عشق آمد قلم بر خود شکافت چون سخن در وصف این حالت رسید هم قلم بشکست و هم کاغذ درید هر چه گویم عشق را شرح و بیان چون به عشق آیم خجل گردم از آن علت عاشق ز علتها جداست عشق اصطرلاب اسرار خداست
19-09-2024، 14:44
بگذار افرادی که هرگز عشق واقعی را نیافته اند، بگویند که چنین عشقی وجود ندارد! همین باور آن ها باعث می شود بدون عشق زندگی کنند و بمیرند!
20-09-2024، 11:17
مردها از یه سنی به بعد دلشون میخواد خانواده داشته باشن. نه برای آسایش جنسی و آرامش روحی، نه! دلشون میخواد یه اجتماع کوچیک تشکیل بدن. درسته سخته! دردسر داره ولی حسرتش ولشون نمیکنه. مدام تو ذهنشون میچرخه پس خانوادهی من چی؟
20-09-2024، 11:34
مرا ببوس و نگهدار در دلت
مثل جنابِ شب، که بانوی ماه را
21-09-2024، 0:39
یه سری چیزا برا من تموم شدن... دست خودم نیس ولی احساسِ ضربه خوردهام و منطقِ تجربه کسب کردهام میگن دیگه تموم شده...
21-09-2024، 7:09
" " "
نود و نه درصد آدما موقع نارحتی نیازی به نصیحت ندارن چون اصلا تحمل نصیحت شنیدن رو ندارن. اونا به تنها چیزی که نیاز دارن و باعث میشه آروم بشن درک کردنه. پس تا می تونیت شنونده خوبی باشید و کمتر حرف بزنید. اجازه بدید طرف هر چی تو دلش هست رو خالی کنه . ساکت باشید تا طرف خیال کنه درکش می کنید.
| ||||||||||||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|