(21-08-2024، 13:58)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(21-08-2024، 13:32)مـ༻؏☆جـےـیــّ◉ـב نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آقا اجازه'_'
@Mohlek
سید راجع به رشتت تو دانشگاه میشه یه توضیحاتی بدی؟
درس هاش چی هستن
درسای عمومی چی هستن
فضای دانشگاه چجوریه
سلام صدرا جان حالت خوبه ؟ خیلی خیلی خوشحال شدم تو رشته مورد علاقت قبول شدی و امیدوارم همیشه تو همه مراحل زندگیت همینقدر موفق باشی.
حقیقتا رشته من علوم اجتماعیه و خب سر و کار ما با درسای جامعه شناسیه عموما
مبانی جامعه شناسی , نظریات جامعه شناسی معاصر و خب درسای عمومی ما هم مثل بقیه دانشگاهاست.
اول از همه بهت بگم که دانشگاه فرهنگیان در واقع یک دبیرستان خوابگاه داره ! شاید برات خنده دار بیاد ولی واقعا همینطوریه
فضای دانشگاه هم که خب برای دانشگاهی مثل فرهنگیان باید خودت بدونی چطوریاس و انتظار چی رو باید داشته باشی.
فقط یه نکته خیلی مهم اینه که فرهنگیان و کلا آموزش و پرورش یک شغل و ارگان و دانشگاه کاملا دولتیه
و هر جایی که کلمه دولت توش میاد معنیش اینه که زیراب زنی , پاچه خواری و چاپلوسی و راپورت این و اون رو دادن خیلی زیاده و فرهنگیان در این زمینه اگه بدتر از بقیه جاها باشه بهتر نیست اصلا
حتما حتما حتما حواست باشه که به کیا اعتماد میکنی
چیا میگی و چیا نمیگی
و همینطور سایه سنگین حراست همیشه همراهت هست
ساده ترین چیزا ممکنه برات پرونده ساز بشه پس حتما حواست به خودت
فعالیت هات
فضای مجازیت و حتی لایکی که تو اینستاگرام زیر یه پست میکنی باشه !
نمیخوام الکی بترسونمتا ولی خب حواست حتما باید باشه
البته برای کسی مثل تو (اینطوری میگم چون تا حدودی خط فکری و عقیدتی و سیاسیتو میدونم ) اونجا یه جای خیلی خوبه و آدمای شبیه شما خیلی زیادن و میتونی دوستای خیلی خیلی خوبی پیدا کنی
بازم سوالی بود من در خدمتم صدرا جان
خصوصی هم جواب میدم اگه دوست داری اونجا بپرس هر سوالی داری