(10-11-2015، 13:32)amin 15 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(09-11-2015، 15:32)81danial نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(08-11-2015، 18:15)amin 15 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(08-11-2015، 15:59)81danial نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اتفاقا من موافقم ولی به نظرم این مشکل ماست که هنوز زد تی ای رو زیاد وارد نمیکنم و ساپورت نمیکنیمش چون همه دنبال کلاس گوشین نه خوبی اون البته اگه نوبیا رو ببینن به کلاسش اعتقاد پیدا میکنن. در هر صورت این مشکل ماست نه شرکت زد تی ای و به نظرم به خاطر اینه که اگه بیاد چون تا حدودی نا اشنا نمیخرن در هر صورت این مشکل ماست گوشیش هم فکر نمیکنم زیاد داغ کنه پردازندش خوبه
مشکل ما نی مشکل شرکت که نمایندگی هاشو گسترش نمیده و تبلیغ هم نمیکنه مگر نه با توجه به این قیمت عالیه و همین جور ارایه ی اپدیت هاش ضعیفه مگرنه انتخاب خوبی بود
داش تو ده تا گوشی دیگه این پردازنده هس گوشی به ف.. رفته از داغ شدن کلا اسنپدراگون810 داغونه تو هم نمودیمون با پردازنده بقیه چیزاشو نمیگی گیر دادی رو پردازنده کمکی خواستی در خدمتم
خب پردازنده مهم ترین چیز یک موبایله . پرایدم اگه موتور خوب داشته باشه از کمری سر تره . بعدشم کی گفته اپدیت نمیکنه اندرویدش بالاترین مدل اندروید تا الانه . در ضمن اگه بیاد تو ایران نمایندگی باز کنه و تبلیغ کنه مردم محل سگشم نمیزارن چون تو ایران شناخته شده نیست و دیوونه نیست که اینطوری پولشو هدر بده . گوشیش هم خوبه و زیاد داغ نمیکنه . حالا کلا یه اشکال توشه اونم اسنپدراگونه . وگرنه تکنولوژیش از همه گوشی ها بالاتره و خلاقیت و خوشدستی و تکنولوژی داره. کمکی خواستی در خدمت نیستم . مشکلیه ؟:hje::hje::hje:
درود.مهم ترین چیزصفحه نمایش و طراحی .یعنی پراید فقط با یه موتور خوب از کمری سرتر میشه؟عین اینه بگی من با یه هایپ از رونالدو سرتر میشم فازت چیه دادا؟!الان اره بالاترین ولی بعد دیگه نهایتا یه اپدیت بده بعد هیچ در ضمن کی گفته تکنولوژیش از همه سرتره؟! در ضمن باید تبلیغ کنه مگر نه مشخص هیچ فروشی نخواهد داشت شما فک میکنم پدرتون نمایندگیشو داره و یا مدیر عامل این شرکت که این طوری با تعصب دفاع میکنی
اولا این که این نیست که تو با هایپ از رونالدو سریع تر شی . مثل اینه که تو با پاهای سریع از رونالدو سریع تر شی . دوما این که مگه دیدی که میگی بعدا فقط یه اپدیت میده . سوما این که برو تکنولوژیش رو تو اینترنت ببین . چهارما اینکه تو ایران فقط تبلیغ نمیکنه چون براش سودی نداره . پنجما این که پدرم نه مدیرعاملشه نه نمایندگیشو داره من خودم عاشق این گوشی ام .s32:s32:s32:
طراحی مثل اینه که تو بگی من با لباس خوشگل از رونالدو سریع تر میشم