07-05-2023، 16:34
یک آرزو کردم، یک نقشه کشیدم، چشمامو بستم
خوابشو دیدم
هیچ قله ای سخت نیس
کوهی بلند نیست
دوباره میرفتم
حیف ولی وقت نیست.
خوابشو دیدم
هیچ قله ای سخت نیس
کوهی بلند نیست
دوباره میرفتم
حیف ولی وقت نیست.
|
مخصوص عاشقآی رپ | نسخه 8 |
||
07-05-2023، 16:34
یک آرزو کردم، یک نقشه کشیدم، چشمامو بستم
خوابشو دیدم هیچ قله ای سخت نیس کوهی بلند نیست دوباره میرفتم حیف ولی وقت نیست.
07-05-2023، 17:02
ترجیح میدم تو انزوا بمیرم تش
تا بیخود و معلق نمیخوام و نمیتونم بذارم یه صورت دیگه جا خوش کنه رو کلهم پس ببین میمیری میمیری میمیری میمیری میمیری زود خب؟ یه جوری زندگی کن انگار قرار نی ببینی طلوع بعدو ببین چی میکنه حالتو خوب؟ ها؟ بکن اون کارو میمیری میمیری زود
08-05-2023، 15:20
دنبال خونه شیشه ای
تو با تیر کمون و سنگت توو خونه شیشه ای زوده پیش بری اگه قراره با هر حرکت کیش بشی همه میدونن رویای بدخواهای ملتفت اینه که بتونن بشن باش متحد (07-01-2020، 23:24)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. داداش این اهنگ محمد رضا شایع ست چون کلمه اخرش زشته با قبلیش میگم بی عار لاابالی جیب خالی پز عالی مصموم فاسد طبل توخالی اگه حکومت دینی چرانوکر چینی این مال توماج اهنک ترکمان چایشه فک کنم از پیشرو هم بزار چون من پیشرو غنم داداش این اهنگ محمد رضا شایع ست چون کلمه اخرش زشته با قبلیش میگم بی عار لاابالی جیب خالی پز عالی مصموم فاسد طبل توخالی اگه حکومت دینی چرانوکر چینی این مال توماج اهنک ترکمان چایشه فک کنم از پیشرو هم بزار چون من پیشرو غنم داداش این اهنگ محمد رضا شایع ست چون کلمه اخرش زشته با قبلیش میگم بی عار لاابالی جیب خالی پز عالی مصموم فاسد طبل توخالی اگه حکومت دینی چرانوکر چینی این مال توماج اهنک ترکمان چایشه فک کنم از پیشرو هم بزار چون من پیشرو غنم داداش این اهنگ محمد رضا شایع ست چون کلمه اخرش زشته با قبلیش میگم بی عار لاابالی جیب خالی پز عالی مصموم فاسد طبل توخالی اگه حکومت دینی چرانوکر چینی این مال توماج اهنک ترکمان چایشه فک کنم از پیشرو هم بزار چون من پیشرو غنم داداش این اهنگ محمد رضا شایع ست چون کلمه اخرش زشته با قبلیش میگم بی عار لاابالی جیب خالی پز عالی مصموم فاسد طبل توخالی اگه حکومت دینی چرانوکر چینی این مال توماج اهنک ترکمان چایشه فک کنم از پیشرو هم بزار چون من پیشرو غنم داداش این اهنگ محمد رضا شایع ست چون کلمه اخرش زشته با قبلیش میگم بی عار لاابالی جیب خالی پز عالی مصموم فاسد طبل توخالی اگه حکومت دینی چرانوکر چینی این مال توماج اهنک ترکمان چایشه فک کنم از پیشرو هم بزار چون من پیشرو غنم
06-01-2024، 12:59
سیل اشک غم مجنون
مـ هنوز جوون می گرده پای هویت معلوم توجیه کن بعد برو تیغ بزن کلمات کلیدی اسرار درون تو بگو کاش فرار کنم از این بحث درون
14-06-2024، 14:05
نباشی جهانم ناقصه من به جز لمس تو نمیخوام لامسه
میزنه گلومو نبودنت کلی ارزو کردمت هنوز کمه نیستی تو شعرام هنوز غمه
05-07-2024، 18:11
هرجا بری هووت کنن بندازنت بیرون
واس تیریپ بگت تجارت شد لشاشت دیروز رشوه شده جایگزین اهانت به کیوز بی ستاره ها میکنن ستاره هارو پیروز هر الاغی هم میگیره میکروفون تو دستش اما این فقط باعث میشه پیشرو پروتر شه همیشه باهاتم مثل جای گم ترکش
04-08-2024، 23:37
تو این تاریکی کنار ماه
هنوز زنده ان ستاره ها هنوزم میشه کودک بود دست زد به چشای ماه هنوزم با یه طناب و تاب میشه آویزون شد از ستاره ها
04-08-2024، 23:39
از جایی که هست
بشین کنار من خوب شد نترسی بجنگی تا تهش رفت اونکه مونده بود پای حرف
04-08-2024، 23:44
بکوب پاهاتو محکم روی زمینو باز بکوب
اینجا تازه اول مسیره روی پات بمون انتهای این مبارزه برد با ماست بجنب وقت نیست پاشو بگو من ادامه میدم... | ||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|