امتیاز موضوع:
  • 12 رأی - میانگین امتیازات: 2.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نُسخه [466]

گوگل پلی که چند روزه فیلتر نیس
 سپاس شده توسط bOoOoOy
آگهی
روزگار‌ بدیه :/
(11-10-2022، 20:23)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@מַברִיק
الان ک همه چی حضوری شد دیگه
شاید بزنم همه چی بپاکم
خستم
اره با گوشی میام

(11-10-2022، 18:38)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من؟ تو قلبت :>
عااه اره دی اکتیوه ، تلگراممو نداری؟
کجاایی؟ چخبر ؟

گوز بخور تو قلب تو قلبتTelegh_43
نمیدونم اصن کیو دارم کیو ندارم-_-حوصله خودمو ندارم والا
من گرگانم فعلا مشغول دانشگاه
تو چی

والا بهترین راهی که میتونی بری همینه
من راه افتادم، پارسال ب دلایلی ۱۰ ماهشو مجازی نداشتم
یعنی الان اگ بخام خیلی راحت میتونم قید کل مجازی رو بزنم ، اونقدرا دیگ مثل قبل وابسته نیستم
اکثر vpn ها با wifi باز میشه مث " 1⁴ "
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
:}
(11-10-2022، 20:51)מַברִיק نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-10-2022، 17:52)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چون گوگل پلی هن فیلتر شده و من مانده ام بی راه فرار

کسی بزا برات تو برنامه های ایرانی بفرستتشون
کسی هم نداریم دیگه.

(11-10-2022، 20:41)Mutemit نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-10-2022، 17:55)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

۱۴ تا موضوع

چجوری چهارده تا کشیدی بیرون لنتی

به سختی Cool
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
(11-10-2022، 21:06)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-10-2022، 20:51)מַברִיק نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کسی بزا برات تو برنامه های ایرانی بفرستتشون
کسی هم نداریم دیگه.

(11-10-2022، 20:41)Mutemit نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چجوری چهارده تا کشیدی بیرون لنتی

به سختی Cool

اینترنت برا چیته بخدا اینجوری بهتره، بجاش برو بیرون مردم ببین
:}
 سپاس شده توسط THEDARKNESS
چقدر ریز نخ میدهد((:
 سپاس شده توسط shghyegh
(11-10-2022، 21:12)מַברִיק نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-10-2022، 21:06)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کسی هم نداریم دیگه.

به سختی Cool

اینترنت برا چیته بخدا اینجوری بهتره، بجاش برو بیرون مردم ببین
بیرون رفتن هم کسی رو میخواد ها. خب فعلا که تماما یا سر کارم یا خوابم پس چیز زیادی نمیمونه بخواد پر بشه نت هم برای سر کار خوب بود
 سپاس شده توسط מַברִיק
(11-10-2022، 20:59)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پ چرا هنو نمیتونم دان کنم="(
=/
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط Đęąđ.ğïřł
(11-10-2022، 22:10)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-10-2022، 20:59)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پ چرا هنو نمیتونم دان کنم="(

اینترنتت کنده
 سپاس شده توسط shghyegh
(10-10-2022، 21:33)מַברִיק نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-10-2022، 19:35)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ولی این درست نبود  
بعد از تو آخه؟ Telegh_01
لعنتی فکر کردم مردم خودم خبر ندارم:/

بهت حق میدم عذر میخام بانو نباید ماضی ب کار می‌بردم  Telegh_01
ولی نامردیه خدایی دلم برات شدیدا کپک زده ، با اون ساعتها نشستن و از زمین زمان صحبت کردن ، احححح
یه خورده پیش  اگ یه خورده بیشتر صحبت میکردیم من ۵ ساعت تلفنی امروزمون تکمیل میکردم  امروز رکورد تلفنی حرف زدن سال رو شکوندم جون ریهام Telegh_01
ولی حال نمیده باید رو در رو با تو نشست

حالا ک تو اتاقت نشستی و به کار بدت فکر کردی مبیخشمت(:
+
ولی این بده آدم فک درد میگیره:/
Nashenas(:
 سپاس شده توسط מַברִיק

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: