امتیاز موضوع:
  • 12 رأی - میانگین امتیازات: 2.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نُسخه [466]

(09-10-2022، 23:17)sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-10-2022، 23:13)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

انقدر واضح میگفتن که اگه اسم طرفو میگفتن انقد ابروریزی نبود
ولی یه دوره همه بهم میزدن
من ک کلا میومدم دوتا پوکر میزاشتم میرفتم یه هفته بعد میومدم میدیدم برام داستان ساختنD:
خاله زنک بازی

طرف اینجا دعواش می شد می رفت اونجا فحش می داد

(09-10-2022، 23:15)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا انقدر زندگی تخمیههه

دیگه خاصیتشه

عدم شخم
 سپاس شده توسط sober
آگهی
یکی از تفریحاتم این بود همینجوری یچی الکی مینوشتم همه به خودشون میگرفتن Telegh_54Telegh_01
 سپاس شده توسط Đęąđ.ğïřł ، sober
(09-10-2022، 23:19)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یکی از تفریحاتم این بود همینجوری یچی الکی مینوشتم همه به خودشون میگرفتن Telegh_54Telegh_01

یکی از تفریحاتم دادن اخطار بود اونجا
 سپاس شده توسط سهَ‌ند
اصن من گهگاهی بیکار بودم یچی مینوشتم
یبار ملیکا برگشت گفت بفهم داری با کی حرف میزنی
بابا اصن مخاطب نداره که
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط Đęąđ.ğïřł ، *Aɴѕel*
(09-10-2022، 23:26)sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-10-2022، 23:19)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ای بابا به منم اخطار میدادی نه؟Telegh_01Telegh_54
(09-10-2022، 23:28)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-10-2022، 23:26)sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره یه چندباری

(09-10-2022، 23:28)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بابا اصن مخاطب نداره که

برای ترک دیوار می نوشتی به طرف برمی خورد هییی
 سپاس شده توسط سهَ‌ند ، Mohlek ، Đęąđ.ğïřł ، *Aɴѕel*
(09-10-2022، 23:29)sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-10-2022، 23:28)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره یه چندباری

اوخی 8
چجوری دلت میومد آخه15Telegh_54

البته من اخطارات یادم نیست اصنTelegh_01
منم نوشتم ولی‌نمبدونم با مخاطب بود یا ن
متنشم یادم نی
ولی من هیچوقت یادم نمیره
با حسین کل مینداختیم
حسین هم میگفت ؛ منم میگفتم
من بن میشدم ولی اون نه
هعییی
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط Đęąđ.ğïřł ، *Aɴѕel*
(09-10-2022، 23:28)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بابا اصن مخاطب نداره که

من؟؟!
چرا یادم نمیادTelegh_01
نآشناس
 سپاس شده توسط Mohlek

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان