امتیاز موضوع:
  • 12 رأی - میانگین امتیازات: 2.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نُسخه [466]

(09-10-2022، 21:35)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-10-2022، 21:34)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بهتر از اینکه ۸ صب پاشی بری سرکلاس دفاع مقدس

تاریخ اقوام ایرانی|:
استاد مرد پیرمردددد|:
مغز آدم میخوره

باز تاریخ خوبه
معارف سسشره محضه
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
آگهی
(09-09-2021، 21:10)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیس شدم**

یعنی چییی یعنی چی Telegh_01
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشناس
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(09-10-2022، 21:36)Sirvan10_a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-10-2022، 21:33)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خرمشهر خونین شدم همین الان
دلم همین  الان یدفع همه چی میخاد
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://dl.akskhor.ir/uploads1/VideoCapture-20221009-221329.jpg

اگه الان عکس پیتزا مده منم بذارم :/
 سپاس شده توسط Đęąđ.ğïřł ، *Aɴѕel* ، شـــقآیــق
(09-10-2022، 21:37)sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-10-2022، 21:36)Sirvan10_a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو خاص باش نون پنیر بزار
 سپاس شده توسط sober ، شـــقآیــق
(09-10-2022، 21:37)sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ناموسن نفهمیدم چی فرمودی
:/ الان دخترای امریکا بودن راحت نود میدادن
ایرانی جماعت کلن بلف میزنه :/
 سپاس شده توسط شـــقآیــق

(09-10-2022، 21:33)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خرمشهر خونین شدم همین الان
دلم همین  الان یدفع همه چی میخاد
کوفت

(09-10-2022، 21:36)sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-10-2022، 21:35)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تاریخ اقوام ایرانی|:
استاد مرد پیرمردددد|:
مغز آدم میخوره

جدا پاشدی رفتی دانشگاه؟
من هفته پیش که نرفتم این هفنه هم نمیرم
هفته بعد انشالله

امروز اولین جلسه بود رفتم تو کلاس
هفته پیش اصن نرفتم ینی رفتم ولی سرکلاس نرفتم
فک کنم تو دانشگاه فقط من اعتصاب کردمTelegh_59Telegh_01
(((:

•ناشناس•
 سپاس شده توسط sober
فلش چقدر آزاد شد من یبار گفتم شرت اهنی اخطار ۶۰٪ گرفتم Undecided
 سپاس شده توسط bOoOoOy
@سهَ‌ند
لابد اون دستمال کاغذیا هم برای گریه های نوحه ست D:
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، سهَ‌ند
(09-10-2022، 21:38)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@Đęąđ.ğïřł ببین ما تو خوابگاه فقط نماز و قرآن میخونیم Telegh_44

http://dl.akskhor.ir/uploads1/IMG-20221009-221823-278.jpg

دستمالو وازلین؟بااین طلاو مس میبینین؟:ngh:
 سپاس شده توسط bOoOoOy ، سهَ‌ند ، شـــقآیــق ، sober

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان