02-07-2022، 10:14
(آخرین ویرایش در این ارسال: 02-07-2022، 10:16، توسط THEDARKNESS.)
آزاد شدم
باحال بود لایک
کنکور دادی؟
@shghyegh
از نو
(15-05-2022، 17:02)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(15-05-2022، 15:39)محمد حسین قادری نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
از کجا فهمیدی
با تحقیق از سایت های معتبر و سوال از دانشمندان
باحال بود لایک
(13-05-2022، 11:19)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(26-03-2022، 9:33)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.به نکته ظریفی اشاره کردی D:
اها از اون لحاظ
آنقدر سرشو به باد داده دیکه سرعت احیاء شدنش رسیده به ۱ صدم ثانیه طفلک دیگه پوست کلفت شده
+
خوبم شما خوبی؟
سال نو شما هم مبارک باشه
منم خوبم شکر
مرسی که ^^
چخبر ؟ در چه حالی؟
(26-03-2022، 22:15)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اون 40 درصد به خاطر کم کاریت بوده :v
به جون خودم بعد حدود ۲ ماه یه پست گذاشتم
ینی یه مدتی نبودم واقعا
بعد مدت ها اومدم گفتم یچی بگم که ۴۰درصد اخطار گرفتم
به خوبیت رفیق
مام دلمون تنگت شد
اتفاقا یبار میخواستم بت پیام بدم ولی یادم رفت دیگه حلالمون کن
نامردُ نگا تو رو خدا
متاسفم عزیزم ولی عذرت پذیرفته نیست :v
(28-03-2022، 11:18)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
تف تف تف
هیشکی منو دوس نداره
پس من چیم آشغال
کنکور دادی؟
(05-05-2022، 22:07)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(03-05-2022، 10:27)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
@shghyegh
تگت کنم نگی یادم رفت
@shghyegh
از نو