موضوعها: 0
سپاس ها 0
سپاس شده 1 بار در 1 ارسال
حالت من: هیچ کدام
28-03-2022، 21:54
(آخرین ویرایش در این ارسال: 28-03-2022، 22:00، توسط swite kpop.)
من گروه زیاد استن میکنم بخوام بگم تا صب طول میکشه گروهایی هستن که تازه دبیوت کردن و خیلی با استعدادن : ترژر_انهاپین_گرلز آن تاپ (گروه جدید اس امه ورژن دخترانه سوپرامه) و... واقعنم ارزش استن کردن رو دارن.رپر قوی از نظرمن چانگبین استری کیدزه(شوگا و نامجون و هیونجین و جی دراگونم هستن(اینایی که گفتم جزو رپرای اصلی و سریع کیپاپن ولی چانگبین بخاطر سرعت رپ زیادش به امینم کیپاپ معروفه ? وکالیست خفن هم صداهای زیادی هستن.
و یه چیز دیگه اس ام بخاطر این به اکسو توجه نمیکنه تا اعضای انسیتی جا بیوفتن اکسو هنوزم محبوبیت داره و بالاست اس ام میخواد انسیتی رو به جایگاه اکسو برسونه که نمیشه(توهین نمیکنم ولی اعضای انسیتی همین الانشم هیترای زیادی دارن ) . هایب تونسته تی اکس تی رو به جایگاهی عالی برسونه و الان پسرای تی اکس تی خیلی معروفن. هدف جدید هایب اینکه انهاپین رو مثل بقیه گروها معروف کنه
و یه چیز دیگه اس ام بخاطر این به اکسو توجه نمیکنه تا اعضای انسیتی جا بیوفتن اکسو هنوزم محبوبیت داره و بالاست اس ام میخواد انسیتی رو به جایگاه اکسو برسونه که نمیشه(توهین نمیکنم ولی اعضای انسیتی همین الانشم هیترای زیادی دارن ) . هایب تونسته تی اکس تی رو به جایگاهی عالی برسونه و الان پسرای تی اکس تی خیلی معروفن. هدف جدید هایب اینکه انهاپین رو مثل بقیه گروها معروف کنه