امتیاز موضوع:
  • 11 رأی - میانگین امتیازات: 2.91
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نُسخه [465]

(12-02-2022، 19:44)Âɴɢ℮ℓ Evιℓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-02-2022، 19:35)لــــــــــⓘلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

( راضی ب زحمت نبودم D: )

فدای سرت (:
باشه خیلیم عالی
میخام انرژی بفرستم برات چیکارکنم ؟
خب پس عالی D: ببخشید مزاحمتم شدیم 10
زحمت چیه ودف

^^
انرژی... هوم... شعر بخون!!
ودف اینجور نگو :/ عزیزی...

D: باشه
باشه باشه میخونم برات با ویس D:
باشه باشه ❤
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Karlina
 سپاس شده توسط Âɴɢ℮ℓ Evιℓ ، DarkLight
آگهی
(12-02-2022، 19:52)لــــــــــⓘلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-02-2022، 19:44)Âɴɢ℮ℓ Evιℓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

زحمت چیه ودف

^^
انرژی... هوم... شعر بخون!!
ودف اینجور نگو :/ عزیزی...

باشه باشه ❤
شک نکن زیبا ترین شعری بود ک شنیدم... :]
 سپاس شده توسط لــــــــــⓘلی
(12-02-2022، 0:27)لــــــــــⓘلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-02-2022، 0:02)_sehun_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بوس رو لپت
برای دبیرستان 18 به بالا خوبهههه
عه چرا امتحان ندادی؟

بک ❤
والا بمولااا پدرم دراومد :/
مریض شده بودم

بعد دو سال حضوری امتحان دادن واقعا سختهه -_-
الهی):

باید قرنطینه میشدی حتی اگه کرونا بود/:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
 سپاس شده توسط لــــــــــⓘلی ، DarkLight
(12-02-2022، 20:08)Âɴɢ℮ℓ Evιℓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-02-2022، 19:52)لــــــــــⓘلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باشه باشه ❤

خب من چیزای قشنگو انتخاب میکنم D:
خوشحالم که دوسش داشتی..

(12-02-2022، 20:48)_sehun_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-02-2022، 0:27)لــــــــــⓘلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بک ❤
والا بمولااا پدرم دراومد :/
مریض شده بودم

الهی):

هعی واسه من ک عادیه :/
کرونا نبود ولی خب اره کلا ت قرنطینه امتحان دادم :/
Karlina
 سپاس شده توسط Âɴɢ℮ℓ Evιℓ ، _sehun_
(12-02-2022، 22:09)لــــــــــⓘلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-02-2022، 20:08)Âɴɢ℮ℓ Evιℓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوشحالم که دوسش داشتی..

(12-02-2022، 20:48)_sehun_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الهی):

ربط زیادی به شعر نداشت زیباییش...
(12-02-2022، 23:16)Âɴɢ℮ℓ Evιℓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-02-2022، 22:09)لــــــــــⓘلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوشحالم که دوسش داشتی..

ربط زیادی به شعر نداشت زیباییش...

اهم اگه میخای بگی ب خاطر صدای منه من لف د لایف کنم :/
Karlina
 سپاس شده توسط Âɴɢ℮ℓ Evιℓ

خوشحالم که دوسش داشتی..

الهی):

سرما خورده بودی؟):
مدرسه ما نصف بچه ها گرفتن چند هفتس تعطیله
(13-02-2022، 12:18)_sehun_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوشحالم که دوسش داشتی..

سرما خورده بودی؟):

ارهه
ولی همین دو هفته پیش اومیکرون گرفتم :/
ارهه مدرسه ماهم همین بود
Karlina
 سپاس شده توسط _sehun_ ، DarkLight ، Âɴɢ℮ℓ Evιℓ
(13-02-2022، 13:54)لــــــــــⓘلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-02-2022، 12:18)_sehun_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سرما خورده بودی؟):

ارهه
ارهه مدرسه ماهم همین بود

واییی نهههه
چطور بود؟ سخت بود؟
 سپاس شده توسط لــــــــــⓘلی ، DarkLight
(13-02-2022، 14:49)_sehun_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-02-2022، 13:54)لــــــــــⓘلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ارهه
ارهه مدرسه ماهم همین بود

واییی نهههه
چطور بود؟ سخت بود؟

اره خب.. ولی من چون اول گرفتم واسه من سطحی تر بود
مامانم و خواهرم حالشون بدتر از من شد جوری شد ک من مراقب اونا بودم :/
از اون طرف بابام پاش شکست حتی دیگه من میرفتم بیرون خریدTelegh_01Telegh_01
خلاصه ک امیدوارم همیشه از مریضی دور بمونی (؛❤
Karlina
 سپاس شده توسط DarkLight ، _sehun_

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 11 مهمان