(26-12-2021، 20:50)Emmɑ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.من منظورم چیز دیگه بود و شما اشتباه گرفتی خواهر من ((: منم دارم حرفای شمارو میزنم دیگه
(26-12-2021، 13:05)سهَند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اکثرا همشون میتونن فعالیت کنن مورد خاصی ندیدم
پسرا تو کدوم شغلا نمیتونن وارد شن و فعالیت کنن؟
(26-12-2021، 15:25)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.تبریز هم زن هست هم مرد.اکثرا مَردن
به یک خانم جوان ( ترجیحه زیر ۲۵ سال ) جهت تمیز کردن خانه نیازمندیم
شبا خودمم میام خونه بعضی مواقع
حقوقشم ماهی ۴ میلیون
عوضش مردا رو تو این شغلا نمیگیرن )))):
("=
(26-12-2021، 17:32)سهَند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.چرا پرستار مَرد هم داریم مردم اسمشو گذاشتن نوکر
پرستار بچه هم نمیشه
(26-12-2021، 18:44)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.با بدبختی نمیشه ادم خودشو بالا نشون بده
پسرا خیلی بیشتر بدبختی دارن )))):
هرکسی ب طور متفاوتی یه مشکلی داره!
اما سوال من اینجاست که چرا چنین چیزی تو اینترنت منتشر شده!![]()
تو ایران خودمون زن ها از اکثر چیز ها محدودن ک البته بستگی ب خانواده هم داره
دلیل دندون شکن تر ندارید؟
میخوام ب بابام نشون بدم
ی مورد دیگه ک موضوع رو من زدم ب امیرحسین سپاس دادین
با تشکر فراوان
|
امتیاز موضوع:
... |
|||||||||||
27-12-2021، 3:00
دیه زن نصف مرده=/ اینم یکی دیگه
27-12-2021، 13:53
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://uupload.ir/view/inshot_۲۰۲۱۱۲۲۷_۱۴۲۲۲۱۴۶۷_dyp8.mp4/
مردها یه کروموزوم x دارن ولی زنها دو تا
27-12-2021، 23:10
(27-12-2021، 21:44)Emmɑ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ولی ببین چیکار کردن ک اینجوری فک میکنیم ک هیچ جنس مذکری قابلیت خوب بودن نداشته باشه از نظرمون=/
28-12-2021، 12:18
(27-12-2021، 21:44)Emmɑ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. No pun intended
28-12-2021، 17:20
(27-12-2021، 14:02)سهَند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. :-| | |||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان