08-11-2012، 17:22
خدا میشود بلیطم را پس بگیری . . . ؟
مقصد را اشتباه آمدم . . اینجا را نمی خواهم
|
♥...:: بغــــــــــض قلــــــــــــم ::...♥ |
|||||||||||||||||||||||
08-11-2012، 17:22
خدا میشود بلیطم را پس بگیری . . . ؟
08-11-2012، 17:49
░▒▓█(♥)░▒▓█(♥)░▒▓█(♥)░▒▓█(♥)
♥ چقَـבر پــَـر می ڪِشَـב دلـَـ♥ــمـ (●) ♥ بـﮧ هــَـ♥ــوآی تـُـو (●) ♥ اِنگـــآر تَمـآمـِ پـَرَنـבه ـهآی جَهـآטּ בر قـَلبـ♥ـَمـ (●) ♥ آشیــ♥ـآنـِـﮧ ڪَرבه اَنـב (●) ░▒▓█(♥)░▒▓█(♥)░▒▓█(♥)░▒▓█(♥)
08-11-2012، 18:07
برای عــآشِق شدن که بـــهانه های
ریــ ــز و درشــ ــت لازم نیست! برای عاشــ ــق شدن کافیـست تــ ــو نگاه کنی و من ... لبخـ ـند بزنمــ!!
08-11-2012، 18:08
غصــه مرا خــورد وقتـــي ديــدم
دست بهـ سينه ايستــآده اي ! لعنتـي ! تمــام راه را براي آغوشتــــ دويده بودم ...
08-11-2012، 18:18
کاش می فهمیدی
سکوت همیشه علامت رضایت نیست گاهی سکوت یعنی اما... یعنی اگر... یعنی هزار و یک دلیل که دلم می ترسد بلند بگویدشان.
08-11-2012، 18:22
تمــــــــام اعضاوجوارحم برای من کارمی کنند...
جــــــــــزاین قلــــــــــب لامصــــــب... کــــــــه کار می کــــــــــند بـــــــــرای تــــــــــــووووو.....
08-11-2012، 18:46
کُل ِدُنیا را هَم کـِﮧ داشتِـﮧ باشــے
باز هَم دِلَت میخواهَد بَعضــے وَقتها فَقَط بَعضــے وَقتها بَراے یـِک لَحظِـﮧ هَم کِـﮧ شُده هَمِـﮧے ِدُنیاے ِیــِک نَفَر باشــے
08-11-2012، 18:47
اين روزها
کسي حوالي من پرسه نخواهد زد بغضم شبيه نارنجکيست که عمل نکرده باشد اما تو با خنده هايت مرا خنثي مي کني.
08-11-2012، 19:00
به چشمــــــهایت بگو نگاهم نکنند
بگو وقتی به تــو خیـــره می شوم سرشان به کار خودشـــان باشــد! نه که فکر کنی خجالت میکشم، نــه! حواســـم نیست، عاشقت مــــی شوم . . .
08-11-2012، 19:01
قول دادم بهت که وقتی دلت گرفت پیشت باشم!
دیشب که تنها توکوچه ها قدم میزدی! توخاطرم تموم کوچه ها روباتو قدم زدم! دیشب وقتی نخوابیدی! تو خاطرم تموم شبو کنارت بودم! دیشب وقتی منو ار خلوتت بیرون کردی ! توخاطرم تموم لحضه ها روباتو بیداربودم! دیشب وقتی گفتی میخوای تنهاباشی! خودمونو بین یه عالمه ادم فرض کردم تا دیگه تنهانباشی! دیشب وقتی گفتی یه کلام ختم کلا من مردم! خودمو یه مرده فرض کردم! دیشب وقتی ازت پرسیدم خوبی؟ گفتی باید خوب باشم؟ خودمو مریض فرض کردم! دیشب وقتی به سوختن سیگارت نگاه میکردی! توخاطرم به چشمات خیره شدم تاشاید سوختن منم ببینی! امروز که فهمیدم دیگه توقلبت جایی ندارم ! گفتم میرم تا راحت باشی! ولی نمیدونستی که توخاطرم بغلت کردم تا آروم بشی! دلم نمیاد که برم! توراهییش کن!!!!!!!! | |||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|
موضوعات مرتبط با این موضوع... | |||||
♥...:: بغــــــــــض قلــــــــــــم ::...♥ (نسخه ی 3) | |||||
♥...:: بغــــــــــض قلــــــــــــم ::...♥ (نسخه ی 2) |