امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 2.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نسخه 462

(30-10-2021، 22:26)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-10-2021، 22:25)Ξrιc logιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باحاله
انرجی رو منتقل میکنی Big Grin

خوبببهههه
هر وقت بی حال بودید احساس ناراحتی داشتید بیای به شخص شخیصم بگید دو صوته کارتونو را میندازم وحلا

خیخیخی دگ چ خبر؟

خیخی سلامتیت Telegh_01
   دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پیام ناشناس

/ (•◡•) \
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ
آگهی
(30-10-2021، 22:51)Ξrιc logιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-10-2021، 22:26)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوبببهههه
هر وقت بی حال بودید احساس ناراحتی داشتید بیای به شخص شخیصم بگید دو صوته کارتونو را میندازم وحلا

خیخیخی دگ چ خبر؟

خیخی سلامتیت Telegh_01

من نا سلامتم شمام ناسلامتی الان ینی؟ Telegh_01

(30-10-2021، 21:07)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"نــــــــــⓐنسی"
مارو دور ننداز )))):

._. یه اشی برات بپزم یه وجب روغت رووشه هوومم..
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشِنآسَم(:
(30-10-2021، 21:50)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-10-2021، 21:48)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ببخشید;-;

._. چَرا عذر مَخواهي؟

خب گفتی ندزدم دیگه:||||||||||||
Everything is Temporary(:
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ
(30-10-2021، 19:35)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-10-2021، 19:06)Ξrιc logιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه کلمش درسته Telegh_01
بجاش گوگولی هستی دگ   Telegh_42
کل تلاشم در پست این بود خودتو دوست داشته باشی حالا میای میگی ابرو ریزیه؟ Telegh_11

خب اهاTelegh_01
ترسيدم دوباره گند زده باشم
هوررااا حالا كه اينگونس گوگولي بونو عشققهههههه 8
نه من كه خودمو دوس دارم بابا يه نفري اينجاس بم ميهالكي خوش همش دارم مسخره بازي درميارم ._. #ستاد روحيه دهي
ابرو ريزي اين ني ابرو ريزي اينه كه بلد نيستم ناز ادا بر بيارم كسي ني بم ياد ببددددههه؟ Telegh_01 32

(30-10-2021، 19:01)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چ تعبیر ب جایی بود فرزندم افرین

مخسي مادر
مادر مريض شدم تب دارم چ كنم؟

(30-10-2021، 19:17)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خو دوسم ندالی دیگه با من قهلی;-;

._. من قهر؟كي؟تو بدقولي خودت گفتي بات حررف نزنم._.
عجبا

تب؟؟؟؟ کرونا؟؟؟؟؟
=/
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ
(30-10-2021، 23:04)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-10-2021، 21:50)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

._. چَرا عذر مَخواهي؟

خب گفتی ندزدم دیگه:||||||||||||

از تو بعیده :|

(30-10-2021، 23:07)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-10-2021، 19:35)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب اهاTelegh_01
ترسيدم دوباره گند زده باشم
هوررااا حالا كه اينگونس گوگولي بونو عشققهههههه 8
نه من كه خودمو دوس دارم بابا يه نفري اينجاس بم ميهالكي خوش همش دارم مسخره بازي درميارم ._. #ستاد روحيه دهي
ابرو ريزي اين ني ابرو ريزي اينه كه بلد نيستم ناز ادا بر بيارم كسي ني بم ياد ببددددههه؟ Telegh_01 32

مخسي مادر
مادر مريض شدم تب دارم چ كنم؟

._. من قهر؟كي؟تو بدقولي خودت گفتي بات حررف نزنم._.
عجبا

تب؟؟؟؟ کرونا؟؟؟؟؟
نچ کرونا نی سرما هم هیعوارض واکسنه
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، shghyegh
(30-10-2021، 14:23)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-10-2021، 13:05)Prometheus نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Telegh_01  گوزباق ذلیلم نکن دیگه

ای خدا....

خدایا...
بیا پایین ناموصا سرم پوکید
ترکیب سمییییی بود Telegh_01 همینه ک هس گوزباقبابا ها گوز ذلیلن Telegh_01

(30-10-2021، 14:22)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الان منم گفتم عاشقشم؟استيكرو نميبيني؟

باز گفتم استيكر ايموجيييي
میدونممم ggre
عب نداره منم همش همینو میگم:") Big Grin

نه به تبعیض جنسیتی برای گوزباق ها Telegh_01
 سپاس شده توسط shghyegh
(30-10-2021، 22:32)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-10-2021، 22:19)^t!ana^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من منصرف شدم):

داری جدی میگی یا شوخی میکنی؟ Telegh_01
دارم جدی میگم .___.
من وقتمو این دوتا پر می کردن حالا نیستن دیگه .
البته دختر زیادن واقعا ها. ولی خب من با این د تا بزرگ شده بودم مافیا داشتیم قدرت داشتیم حالا من تنها شدم

خواستگاریووو منظورم بود
 سپاس شده توسط THEDARKNESS
(30-10-2021، 23:17)^t!ana^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-10-2021، 22:32)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دارم جدی میگم .___.
من وقتمو این دوتا پر می کردن  حالا نیستن دیگه .
البته دختر زیادن واقعا ها. ولی خب من با این د  تا بزرگ شده بودم مافیا داشتیم قدرت داشتیم حالا من تنها شدم

خواستگاریووو منظورم بود

من که میخوام هنوز به بقیه نگفتم
زندگیمو دوست دارم
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
(30-10-2021، 23:21)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-10-2021، 23:17)^t!ana^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خواستگاریووو منظورم بود

زندگیمو دوست دارم

(((: موفق باشی
 سپاس شده توسط THEDARKNESS
(30-10-2021، 23:23)^t!ana^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-10-2021، 23:21)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

زندگیمو دوست دارم

(((: موفق باشی

مرسی Heart
ولی جدا از شوخی
هنوز وقتش نیست هیچی ندارم برای زندگی

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد | نسخه 469 - بهار 1404
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان