........
|
امتیاز موضوع:
《 تـصور ما از کاربران فلشخـور 》 |
||||||||||||||||||||||||||||||||
06-10-2021، 21:29
خیلی خوبه دوس داره با همه دوست بشه با همه خوب رفتار میکنه و کلا اگه ناراحت بشه هم معلوم نمیشه که ناراحت شده چون همیشه در هر حال شکلک لبخند میفرسته و من فکر میکنم اکثرا وقتایی که لبخند میفرسته ناراحته. همیشه هم دوس داره همه باهاش حرف بزنن و تو ناشناسش چیز میز بنویسن.
07-10-2021، 16:05
رومینا ^^
کول ^^ کیوت ^^ مهربون ^^ شوخیاش قشنگه ^^ خونگرم و فعال ^^ پر حرف ^^ بمب انرژی و حس خوب ^^ باهات قهر نکنه رومینا نیس ^^ جملات خفن و باحال ^^ کراشی ک کراش میزنه ^^ و دختر خوب :>
07-10-2021، 16:18
رومینااااا
قاطل ضنجیرح ای دختر به شدت کیوت هم از لحاظ رفتار و هم از لحاظ قیافه مهربون خوش برخورد ساده خاکی بدون فیس و افاده یه دوست خوب نمیخواد کسی و ناراحت کنه و به کسی آسیب بزنه حوصلش فک کنم زیاد سر میره و میخواد با بقیه حرف بزنه موفق باشی♥
07-10-2021، 16:26
رومینا بانو دختر بسیار خوبی است
![]()
07-10-2021، 19:11
کیوت
ترسناک شکست ناپذیر بعله وی رومینای بزرگ است دختر باحالیه کیوته بامزس معلوم نیس نوع رابطش با من چیه دوستیه دشمنیه چیه من نفهمیدم...
موفق باشی چیز خاص دیگه ای به ذهنم نمیاد بنویسم(:
07-10-2021، 23:27
یه دختر مهربون و خوش برخورد
بمب انرژی مثبت. اوتاکو v: دوست داره باهمه رابطه خوبی برقرار کنه و فضول :| علاقه زیادیم به پشمک داره بچم. موفق باشه
08-10-2021، 2:47
رومی دختر پرانرژی و خیلی خوبیه
مهربون و با معرفته((: هیچوقت انرژی منفی نمیده و این باعث میشه آدم کنارش ناراحتیاشو فراموش کنه امیدوارم ب هرچی ک میخوای برسی ژیگرم ![]()
08-10-2021، 10:09
یه بانوی انرژی مثبت
ینی اونم خیلی مشکلات ممکنه داشته باشه اما هیچوقت حال تو رو بخاطر خودش خراب میکنه در کل در من یه حالتی بوجود آوردی که همیشه انرژی دارم وقتی چرت و پرت میگیم :v منشی منم هست vv:
(06-10-2021، 14:59)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. *-* شکلـــآآآآآت چشم(: حتما کم میشه*-* ![]() بعله درس خونم ![]() اینو راست میشه از این نظر هنوز به بلوغ فکری نرسیدم._. ای بابا نگو اینگونه کی کراشیده؟ ![]() دختر بچه-_- لامصب بزرگ شدم دیگههه خوبه که قابل قبول شدم اولا رو یادته چقد بات کل مینداختم؟ ![]() یس کوچــــــــواــــــــو مرسی بابت نظرت داش گلم همچنین(: (06-10-2021، 20:03)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.*-* نگید بابا یکم از وقار و خانومیمبگید بروم نره تو درو همسایه ![]() به پای شما نمیرسم عشق من*-* ![]() (: مهربونیم بد درد سریه میدونی نمیخوام مهربون باشما اما از طرفی دلم نمیاد*-* خیخیخی حسام پشمک از دست تو مرسی عشقـــــــممممم*-* تالاپ تولوپ قلبم ![]() بابای(: (06-10-2021، 20:18)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. عع یکی دیگه از معانیه اسمم*-* .. عالی تو چطوری شکارچی؟ ![]() راس میگی لامصب نمیششهههههههه ![]() (: مرسیی خیخیی همه دیگه منو شناختن(: مثلا بوم بوم کنه روم زوم کنه قلبم مرسی عزیز دهم این امیدواری متقابله ![]() (06-10-2021، 21:16)ѕσℓιηα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.یاد با سپاس اقا صابر می افتم ![]() (: نامم رومیناست(: خو لامصب بعد اشنایی میگن بدبختم؟-_- بعله که مهربونم*-* خل بازیو عشقه(: خییخی اولین کسیه که اینو فهمیده*-* ![]() ![]() (: مرسییی دمت گرم مِجید(نزنی منووو)
| ||||||||||||||||||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان