|
امتیاز موضوع:
《 تـصور ما از کاربران فلشخـور 》 |
||||||||||||||||||||||||||||||||
25-09-2021، 22:47
بامعرفت ، بامرام ، باغیرت ، پایه ، تو دوستی و رفاقت کم نمیذاره برات
رُک و صریح ، شوخ طبع ، خونگرم و ... در کل پسر خیلی خوبی هستی. قدر خودت رو بدون حساام ( اینو خیلی جدی گفتما ، آدمایی مثل تو کم پیدا میشن ) امیدوارم هرجا که هستی شاد باشی♡
26-09-2021، 9:51
بچه خوبیه
مهربون و بامعرفته((= با ارزوی موفقیت
26-09-2021، 12:58
Les gooooooooo
رسیدیم به این اقا حسام بچه گل مهربون خودمونی خاکی خیلی بی باکی انقدر خوب بودی کردیمون خاکی شبا بیرون میری اونم باکی؟:v تا میبینمت یاد رضا پیشرو میفتم.صدات،اوففف صدات.یعنی ابی باید جلوت زانو بزنه کُد میزنه حاجیمون.چراغ راهنماهارو قر و قاطی میکنه،کامپیوتر ه-ک میکنه بچه خفنیه با خفن و بهترین آرزو ها
حقیقتا شناخت زیادی ندارم
ولی خوب تا اینجا متوجه شدم خیلی با جنبه ای و کسی کنارت موذب نیست میتونی طوری اعتماد طرف مقابلت رو جلب کنی که شاید حاضر بشه سیرتا پیاز زندگیشو برات بگه و چیزی که خیلی مشخصه و واضحه معرفت زیادته که واقعا کمیابه همیشه موفق باشی پسر (:
26-09-2021، 17:41
صداقت پررنگترین ویژگیشه. دیگر مخلفاتشم شوخطبعی، صدای خشدار، نگاه نافذ و سلیقه موسیقیایی خوبه. شاید اینو که بگم تیرها به سمتم روانه شه... ولی به نظرم پسر خیلی با ادبیه. بله. میدونم. بیشتر از 20 بار برای عدم رعایت عدم بن شده. ولی خب که چی؟ این که ملاک نیست. (((: و این که، اهمیت میده. به اطرافش، به آدمای غریبهای که اصلاً نمیدونه کیان، به آدمایی که نسبت خاصی باهاشون نداره. به همه. و اگر چیزی بدونه، کمک میکنه. اگر راهی برای کمک داشته باشه، واکنش نشون میده. یادش میمونه هرکسی چی دوست داره، یا چی لازم داره، یا کیه که خیلی وقته خوشحال نشده و کی بود که چه مشکلی داشت و مشکلش حل شد؟ کاری میتونه بکنه؟ کاری نمیتونه بکنه؟ دیگه چی؟ خب در برابر چیزی که منطقیه مقاومت نمیکنه، از طنز به عنوان سپر دفاعی استفاده میکنه. ویژگیهای اکتسابیش بیشتر از ویژگیهای انتسابیشه. یعنی، از این آدماییه که به هرجایی برسن، میدونی به خاطر تلاش خودشون بوده. آدمایی که مستقلن و از صفر شروع کردن. کثافتِ دنیا رو دیدن و توی این فاضلاب راهی برای زندگی کردن پیدا کردن یا حداقل دارن سعی خودشو میکنن. تسلیم تاریکی نشدن.
خلاصه که، مهلکِ دلها و محبوب قلب مومنینه. تنها مشکلش اینه که درس نمیخونه.
26-09-2021، 19:11
خب همونطور ک گفتم
شما ی آدم پر گودرت، پر صُرعط، با اَزِمَت پر از شهامَط و باهالی هستی و حس میکنم ی مشکل شخصی با آره داره ک همش بجا آره میگی عا ( ) و کلا ای اخلاقت خوشم میاد، بنظرم سعی میکنی تا میتونی با بقیه اوکی باشی ولی اگه ی جا رفتاری ک دور از ادبه ببینی برخورد میکنی دیگه همینا امیدوارم گودرتمند باشی همیشه ._.♡
27-09-2021، 15:39
(25-09-2021، 7:18)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.فدا بشم v: دمت قیژقیژی (25-09-2021، 7:53)BTS__ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.عه دمت گرم که پسر :v دوستت دارم (25-09-2021، 9:23)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اوففف همسر عزیزم D: کم دلبری کن لعنتی (25-09-2021، 9:50)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.تو بیشتر (25-09-2021، 10:07)^t!ana^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خیلی خیلی خوشحال شدم ((: گفتی نسبت به رفتنت بی تفاوتم که اگه بی تفاوت بودم اینو نگه نمیداشتم تا هر وقت اومدی بگم عع یادت میاد اون روز اینو گفته بودی ؟ دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. http://dl.akskhor.ir/uploads1/Screenshot-۲۰۲۱-۰۹-۲۷-۱۵-۵۹-۱۸-۱۱۰-com-android-chrome.jpg تشکر دلبرررر (25-09-2021، 12:07)ʟeмoи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.عع لیمو بنفش :v بات حال میکنم بچه خوبی هستی :v دمت گرم (25-09-2021، 12:17)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اون عزیز دل خاله آخرش چسبید :v دمت گرم گل (25-09-2021، 13:36)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ژووون شما فقط چشم بزن :v فدات عزیز (25-09-2021، 13:40)امیرحسین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بقرآن مجید فکرشو نمیکردم بیای بنویسی دمت گرم داداش دوستت دارم (25-09-2021، 16:45)мσнα∂єѕєн نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.مرسی بزرگوار شمارو الگو قرار دادیم (: (25-09-2021، 17:28)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اهه دمت گرم جیگر طلا مامم فرتموشت نمیکنیم بمولا ( الان میان میگن باز گفت بمولا ( دوستت دارم (25-09-2021، 18:39)Prometheus نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.فدات داداشی خیلی عزیزی خیلی ((: (25-09-2021، 19:28)سهَند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.چه خوب که اون قبلیه رو بازم ننوشتی تشکر دادا (25-09-2021، 19:40)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.به برادر بسیجیمون علی (: خیلی آقایی داش بحثت همه جا هست (25-09-2021، 22:47)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ای جون خیلی ذوق کردم که نوشتی سلطان دمت بخاری مرسی (26-09-2021، 9:51)ᴀʀмɪss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اوفف v: (26-09-2021، 12:58)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.رضا پیشرو تو هم بشه گلی هستی گل تر هم میشی دمت گرم (26-09-2021، 16:57)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.تشکر از شما انرژی گرفتم (: (26-09-2021، 17:41)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.این زیبا بود و جذاب (: واقعا خوشحالم که همچین تصوری داری راجع بم نهایت تشکر و احترام ((: خانوم اجازه درس هم میخونم v: (26-09-2021، 19:11)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.مرسی ممد جون v: تک ممد فلشی الله وکیلی بچه ها دم همتون گرم خیلی دوستتون دارم نظراتتون زیبا بود و احوالاتمان را بسیار متوحل کرد
(25-09-2021، 20:46)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خب اینو خواستم جداگانه جواب بدم مرسی رفیق که رک بودنو گذاشتی کنار چون واقعا دوست داشتم اینارو بگی بهم چون میدونستم همچین حسی داری راستیتشو بخوای منم اون اوایل خیلی ازت بدم میومد ولی همیشه هر وقت از یکی بدم بیاد یا حس بدی بش داشته باشم ؛ مطمعنا میرم جلو و بهر حال باهاش یه صحبتی میکنم چون با خودم میگم شاید نظرم راجع بهش عوض شه یا هر چی ولی خب کاملا مشخص بود که ازم خوشت نمیاد چون تقریبا هیچوقت جوابمو درست ندادی یا هیچوقت میشه گفت به ریپلای هام جواب ندادی ( تعداد خیلی کمی رو فقط ) تو یه همچین موقعیتی بود که با خودم گفتم خب من تلاشمو کردم بهر حال به عنوان یه کاربر عادی خواستم با تو هم عین بقیه یه جو دوستانه برقرار کنم اما خب خیلی ازم خوشت نمیومد تا اینکه دیدم نه تنها ازم خوشت نمیاد بلکه بدت هم میاد ینی چی ینی تو یه تایمی اگه بهونه دستت میدادم ؛ مطمعنا یه کرمی چیزی میریختی مثلا یادمه تون اوایل پستامو گزارش میزدی که بن شم و چنبار هم بن شدم سر گزارش هات ( دقیق نمیدونم ولی از رفتارت معلوم بود که کار توعه ) و خب خیلی حرصم میگرفت وقتی میدیدم من و حسین همزمان یه حرفی رو میزنیم اما مال من گزارش میخوره (((: و این باعث میشد تا چن ساعت فکر کنم ببینم من واقعا چیکار کردم که تا این حد باهام بدی البته امیدوارم اشتباه کرده باشم و تو گزارش نزده باشی اما خب اگه زدی هم عیب نداره بهر حال گذشته دیگه (((= یا مثلا وقتایی که بن میشدم تو گ.آ به دوستام میگفتی برین اینو جمش کنین و آدم باید ادب داشته باشه و فلان که این واقعا آزارم میداد چون تو اون زمانی که اونجا بودم تقریبا نصف بچه ها با سانسور یا بی سانسور فحش میدادن و تو حتی سپاسشون هم میزدی البته این میتونه یکمی نشون بده که تو ظاهر بین یا سطحی نگری شاید ( منظور بدی ندارم از حرفم ) چون دقیقا اینکه ازم بدت میاد یا نه رو با سپاس ها و حرف زدن پشت سرم ( در گاهی موارد فقط ) نشون میدادی و خب با همه حس بدی که بت داشتم هیچوقت اینکارارو انجام نمیدادم و بنظرم بچه بازی میومد یه حالتی و همینطور هیچوقت به نبودت راضی نبودم ینی درسته بات حال نمیکردم ولی برعکس تو هیچوقت دلم نمیخواست از فلش بری کلا و اگه یادت باشه وقتی که بن شده بودی دو سه بار تگت هم کرده بودم و نکته جالب این بود که سعی میکردی گاهی اوقات منو بی ارزش نشون بدی یه حالتی البته اینارو حدسم بم میگه خلاصه اینکه الان بعد اینهمه مدت حسم بت یه حس خنثی عه و واقعا هیچ حس خاصی نسبت بم ندارم نه من اون دیو پلیدی ام که تو در ذهنت ازم ساختی و نه تو اون آدم کینه ای که من تو ذهنم ازت ساختم (: پ.ن : تو این تصورت چنبار با منو با حسین مقایسه کردی و گفتی اون ازم بهتره یبارم گفتی من دلقکی ام که از سر احمق بودن ؛ وقتی بام بحث میکنی اعتماد به نفس میگیری و میگی خداروشکر که من اینجوری نیستم اینا زیاد خوب نبود ولی خب عیب نداره ((=
| ||||||||||||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان