امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3.22
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نُسخه [459]

(25-09-2021، 14:53)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-09-2021، 14:51)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب عذر نداری نده دیگه چرا مارو علاف میکنی
+
#تدبیر امید

قضيه خبر نگرفتن فرق داره ها!
+
#اميد ندادم ._.

مُتِوَجِه نَشُدَم._____.
+
#کات
Everything is Temporary(:
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ
آگهی
(25-09-2021، 14:52)[ SouL ] نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-09-2021، 14:49)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خودتو اذيت نكن هيچ كيم نمينويسه توش چيزي كه._.
+
مال من ي چي ديگه هم داره

پ واس چی گذاشتینش؟
منم قبلن داشتم ولی چون چیزی نمیگفتن، پاکش کردم ! :|
من هر از گاهي رو گ.ا ميزارم (:
تازه امضامو خوشگل كرده دوسش دارم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، [ SouL ]
(25-09-2021، 14:54)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-09-2021، 14:52)[ SouL ] نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پ واس چی گذاشتینش؟
private*
Bl8Bl8Bl8Bl8Bl8Bl8Bl8Bl8
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ
(25-09-2021، 14:54)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-09-2021، 14:53)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قضيه خبر نگرفتن فرق داره ها!
+
#اميد ندادم ._.

مُتِوَجِه نَشُدَم._____.
+
#کات
اره من ميشناسم توي سرشلوغو._.
+
#همچين ميگي كات به خودم شك كردمTelegh_59
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
(25-09-2021، 14:54)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پ واس چی گذاشتینش؟

اهوم خوشگله ، Angel !
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ
(25-09-2021، 14:55)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

private*
Bl8Bl8Bl8Bl8Bl8Bl8Bl8Bl8

هاهااها كوتاهش كردم Telegh_01
هميشه نبايد كامل بنويسم مخصوصا من كه گيمرمو همش كوتاه كوتاه ينويسم._.
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
(25-09-2021، 14:55)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-09-2021، 14:54)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مُتِوَجِه نَشُدَم._____.
+
#کات
+
اها صف واکسن رو میگی
+
#این کات از طرف یکی دیگه بود
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ
(25-09-2021، 14:56)[ SouL ] نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهوم خوشگله ،  Angel  !

مرسي نفسم(:
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط [ SouL ] ، SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
(25-09-2021، 14:56)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-09-2021، 14:55)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

private*
Bl8Bl8Bl8Bl8Bl8Bl8Bl8Bl8

اوهو
صد تا روباکس منو بده بینم
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ
(25-09-2021، 14:57)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-09-2021، 14:55)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

+
اها صف واکسن رو میگی
+
#این کات از طرف یکی دیگه بود

پرهام!ببند
+
#._. منو اسكل ميكني عيزمTelegh_01

(25-09-2021، 14:57)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-09-2021، 14:56)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوهو
صد تا روباکس منو بده بینم

ايشالله يه 6 ماه ديگ ميدم(:
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 22 مهمان