امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3.22
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نُسخه [459]

@امیر‌حسین

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://uupload.ir/view/record_2021_09_23_08_55_34_857_2y45.mp4/

بنظرت می ارزه ادامه بدمش یا دیلیت بزنم بره ؟
پ.ن : گیر بدی به فتوشاپ خداوکیلی دیگه ازین طرحای خوشگلم نمیفرستم واست

(23-09-2021، 18:46)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@Mohlek
معلم تفکرمون فامیلش حسامیه
باور کن موقع تدریس خندم میگیره

شعرار و واقعا خودت مینویسی؟
@امیر‌حسین

جررر Telegh_01
این استادو نباید خندید بش
اینو باید بوسید v:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط _sehun_ ، امیر‌حسین
آگهی
(23-09-2021، 18:54)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-09-2021، 18:46)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@Mohlek

@امیر‌حسین

جررر Telegh_01
اینو باید بوسید v:

از طرف تو میبوسمش<:
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
 سپاس شده توسط Mohlek
(23-09-2021، 18:34)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-09-2021، 17:01)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دل من به این خوشه که سالمم و رو تخت بیمارستان در حال جون دادن نیستم دلم به این خوشه که خانوادم سالمن دلم به این خوشه که
هر چی که میخوام دارم
دلم به این خوشه که مدرسه میرمو درس میخونم
دلم به ای خوشه که امید دارم دلم به این خوشه که پشت هر سختی اسونیه دلم به این خوشه که هر بلندی یه پستی داره(:

جون دادن بھتر از زندگی کردن نکبت بارہ ک فقط بزنن تو سرت
قدر خانوادتو بدون ک ھیچ جا مثلشون رو پیدا نمیکنی
خواستہ ھات چی بودہ ک بہ تمام خواستہ ھات رسیدی؟
پس رفیقات زیادن ن؟
زندگیت زیباست
خوشحالم ک جات نیستم
از اینی ک ھستم خیلی راضیم
من خواستہ ھام و امیدم و آرزو ھام خیلی بزرگہ و شاید خندہ ات بگیرہ

(: من حاضرمیه زندگی نکبت بار داشته باشم اما بی امید نباشم(:
هیچوقت
خواسته من تن سالم بوده خواسته من زندگی عادی بدون دقدقه بوده خواسته من
نه(:من یه دونه هم دوست صمیمی ندارم^^
ممنون
چرا خوشحالی؟
شکر خدا(:
نه من هیچ وقت از هدف و ارزو های بزرگ دیگران نمیخندم(:
بگو بگو ارزوهات چیع؟
میدونی نداشتن دوست خیلی بهتره
یه جمله ای هست میگه از خدا خواستم کسایی که دشمنمنو وبدمو میخوان برن از زندگیم .....اما الان هیچ دوستی ندارم(:

(23-09-2021، 18:26)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

زیبا بانوی من کیه؟*-* اگه گفتی من کیم؟
بارااان؟ رومینا؟ حسام؟ حسین؟ سهون؟

حسام؟حسین؟ Telegh_01
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط _sehun_ ، shahid ، Mohlek

@Mohlek

@امیر‌حسین

اره عزیزم
 سپاس شده توسط Mohlek ، _sehun_
(23-09-2021، 18:57)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-09-2021، 18:34)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جون دادن بھتر از زندگی کردن نکبت بارہ ک فقط بزنن تو سرت
قدر خانوادتو بدون ک ھیچ جا مثلشون رو پیدا نمیکنی
خواستہ ھات چی بودہ ک بہ تمام خواستہ ھات رسیدی؟
پس رفیقات زیادن ن؟
زندگیت زیباست
خوشحالم ک جات نیستم
از اینی ک ھستم خیلی راضیم
من خواستہ ھام و امیدم و آرزو ھام خیلی بزرگہ و شاید خندہ ات بگیرہ

هیچوقت
ممنون
چرا خوشحالی؟
شکر خدا(:
بگو بگو ارزوهات چیع؟
یه جمله ای هست میگه از خدا خواستم کسایی که دشمنمنو وبدمو میخوان برن از زندگیم .....اما الان هیچ دوستی ندارم(:

(23-09-2021، 18:26)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

زیبا بانوی من کیه؟*-* اگه گفتی من کیم؟
بارااان؟ رومینا؟ حسام؟ حسین؟ سهون؟

حسام؟حسین؟ Telegh_01
خیر اشتباه شده
ناشناس
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ
دیونگ(:

https://harfeto.timefriend.net/16294070130802
نآشِنآسَم(:
(23-09-2021، 19:00)امیر‌حسین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@Mohlek

@امیر‌حسین

اره عزیزم

خیلی قشنگن واقعا
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
 سپاس شده توسط امیر‌حسین
(23-09-2021، 18:54)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@امیر‌حسین

@Mohlek

@امیر‌حسین

جررر Telegh_01
اینو باید بوسید v:

فتوشاپه دگ
جز تمرین و نمیدونم طرح اولیه ارزش خاصی نداره
اینو روی لوکال هاست کد بزن یاد بگیر
 سپاس شده توسط Mohlek
(23-09-2021، 19:01)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-09-2021، 18:57)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیچوقت
ممنون
چرا خوشحالی؟
شکر خدا(:
بگو بگو ارزوهات چیع؟

حسام؟حسین؟ Telegh_01
خیر اشتباه شده
حتما اشتباه شده :v
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط Mohlek
(23-09-2021، 19:02)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-09-2021، 19:00)امیر‌حسین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره عزیزم

خیلی قشنگن واقعا

مررررسیTelegh_41
 سپاس شده توسط _sehun_

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 10 مهمان