امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3.22
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نُسخه [459]

(21-09-2021، 19:29)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"☆мᴇʜяᴀʙ☆"
تو فاز امام زمان گرفتی چرا ؟ غیبت زدی مثلا ؟ آن شو

اری فرزندم خودم امام زمان هستم تو را بیا کالاف سر جدت
اری غیبم زده مثلا
ان نمیتوانم شوم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس بگو (;

هَمِعٕ فاٰز گَنّگِستِر وَلّی تآ شَب نَشُدِح باٰس خٖونِع بآشَن♂❤

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گفتگو آزاد | نُسخه [459] 138
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ ، Mohlek
آگهی
(23-09-2021، 16:11)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-09-2021، 16:08)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بمولا نمیفهمم چی میگی

.__.
میگم چرا انقد نفوس بد میزنی؟
چرا نمیتونی دوستی داشته باشی؟

بازم جملہ اولتو نفھمیدم
نمیدونم والا

(23-09-2021، 16:10)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-09-2021، 16:05)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@Prometheus

نمیخوای بش بگی؟

یا خدا
چیو؟

خودش باید بگہ
حسین میگی یا بگم؟
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ ، ραтяιcια
(23-09-2021، 16:23)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-09-2021، 16:11)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

.__.
میگم چرا انقد نفوس بد میزنی؟
چرا نمیتونی دوستی داشته باشی؟

بازم جملہ اولتو نفھمیدم
نمیدونم والا

اقا بمولا دارم فارسی حرف میزنم میگم چرا انقد بد بینی به زندگی؟
میدونی._.
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط shahid
(23-09-2021، 16:05)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-09-2021، 16:05)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@Prometheus

نمیخوای بش بگی؟

چی رو باید بهش بگه؟

الان میاد

(23-09-2021، 16:25)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-09-2021، 16:23)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بازم جملہ اولتو نفھمیدم
نمیدونم والا

میدونی._.

فارسی را پاس بدار پسرم
در ضمن نفوس جمعہ
بدبین نیستم حقیقت بینم
تو چرا اینقد شادی؟
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ ، THEDARKNESS
(23-09-2021، 16:04)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-09-2021، 16:02)^t!ana^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من گوسفندممم(((:

چطور به این نتیجه رسیدی؟

توام فهمیده بودی؟((:

(23-09-2021، 16:05)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-09-2021، 16:02)^t!ana^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من گوسفندممم(((:

میدونسستممممممTelegh_01
بالاخره اعتراف کردی

ممنون رومینا خانومممم Telegh_01
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ ، THEDARKNESS
(23-09-2021، 16:27)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-09-2021، 16:05)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چی رو باید بهش بگه؟

الان میاد

(23-09-2021، 16:25)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میدونی._.

فارسی را پاس بدار پسرم
در ضمن نفوس جمعہ
بدبین نیستم حقیقت بینم
تو چرا اینقد شادی؟

من دخترم پسرم._.
میدونستم
نه نمیبینی و نفوس بد میزنی
چون که همیشه وقتی امید داشته باشی زندگی دوست داره به قول یه جمله زیبا اگر واقعا چیزی رو بخوای تمام کائنات دست به دست هم میدن تا تو به خواستت برسی(:
زندگی پستی بلندی های خودشو داره اما دلیل نمیشه با سراشیبی اول ناامید شیم چن قطعا شیب های تند تری در انتظارمونه(:

(23-09-2021، 16:33)^t!ana^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-09-2021، 16:04)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چطور به این نتیجه رسیدی؟

توام فهمیده بودی؟((:

(23-09-2021، 16:05)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میدونسستممممممTelegh_01
بالاخره اعتراف کردی

ممنون رومینا خانومممم Telegh_01

خواهش میشهههTelegh_01
پیاز داغشو زیاد کردم(((:
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط shahid
(23-09-2021، 16:43)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-09-2021، 16:27)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الان میاد

فارسی را پاس بدار پسرم
در ضمن نفوس جمعہ
بدبین نیستم حقیقت بینم
تو چرا اینقد شادی؟

من دخترم پسرم._.
میدونستم
چون که همیشه وقتی امید داشته باشی زندگی دوست داره به قول یه جمله زیبا اگر واقعا چیزی رو بخوای تمام کائنات دست به دست هم میدن تا تو به خواستت برسی(:
زندگی پستی بلندی های خودشو داره اما دلیل نمیشه با سراشیبی اول ناامید شیم چن قطعا شیب های تند تری در انتظارمونه(:

(23-09-2021، 16:33)^t!ana^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

توام فهمیده بودی؟((:

ممنون رومینا خانومممم :telegh_01:

خواهش میشههه:telegh_01:
پیاز داغشو زیاد کردم(((:

چقد چرت
خوب میشہ نفس
بزودی ب حرف من میرسی
امید تو چیہ؟ من امیدم این اربعین بود ک خراب شد
میشہ بپرسم دلت ب چی خوشہ؟
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ
(23-09-2021، 14:06)امیر‌حسین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-09-2021، 14:03)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عههه ندیده بودمش. شعرهای خودتن؟ 
اره

زیبا بود. Telegh_38 مخصوصاً آخری. 
 سپاس شده توسط امیر‌حسین
(23-09-2021، 16:57)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-09-2021، 16:43)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من دخترم پسرم._.
میدونستم

خواهش میشهههTelegh_01
پیاز داغشو زیاد کردم(((:

چقد چرت
خوب میشہ نفس
بزودی ب حرف من میرسی
امید تو چیہ؟ من امیدم این اربعین  بود ک خراب شد
دل من به این خوشه که سالمم و رو تخت بیمارستان در حال جون دادن نیستم دلم به این خوشه که خانوادم سالمن دلم به این خوشه که
هر چی که میخوام دارم
دلم به این خوشه که مدرسه میرمو درس میخونم
دلم به ای خوشه که امید دارم دلم به این خوشه که پشت هر سختی اسونیه دلم به این خوشه که هر بلندی یه پستی داره(:
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط ραтяιcια ، shahid
(23-09-2021، 17:01)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-09-2021، 16:57)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چقد چرت
خوب میشہ نفس
بزودی ب حرف من میرسی
امید تو چیہ؟ من امیدم این اربعین  بود ک خراب شد
دل من به این خوشه که سالمم و رو تخت بیمارستان در حال جون دادن نیستم دلم به این خوشه که خانوادم سالمن دلم به این خوشه که
هر چی که میخوام دارم
دلم به این خوشه که مدرسه میرمو درس میخونم
دلم به ای خوشه که امید دارم دلم به این خوشه که پشت هر سختی اسونیه دلم به این خوشه که هر بلندی یه پستی داره(:
خیلی زیبا بود*-*
View this post on Instagram

A post shared by امپراطور کوزکو | زینب موسوی (@iamkuzcooo)

سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 36 مهمان