امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3.22
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نُسخه [459]

(23-09-2021، 12:59)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-09-2021، 12:56)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

راجب دلایل درک نکردن همدیگه
بفرما

دلیلش گنگ بودنه

گنگ بودن کی
آگهی
(23-09-2021، 12:48)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-09-2021، 20:22)Prometheus نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://dl.akskhor.ir/uploads1/IMG-20210920-WA0004_903df.jpg
خخخخخخخ خ خ خ  خ  خ  خ  خ   خ   خ   خ    خ     خ       خ           خ
اثرات قرنطینه خے خے
اسفند 99

عینکی هستی سید؟

اصن بت نمیاد
بله

چرا نمیاد؟
9 ساله عینک میزنم بم نمیاد؟ -_-
 سپاس شده توسط shahid
(23-09-2021، 12:53)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-09-2021، 12:39)BTS__ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دلایل کمی نداره
مثلا یکیشون اینه من باهات خوب بودم ولی تو بد شی .-.

خوشحال میشم بشنوم ^^
خب همشو بگو
بیشتر توضیح بده

حتما بلافاصله دلایلمو بهت میگم
ایش حوصله ندارم...
اوکی بابا
میدونی، اکثرا درکت نمیکنن! یهو جنگی میشی یهو فاز دوستی برمیداری!
مثلا همین بن کردن حسین! سر هیچی بنش کردی و به حرف مدیر ناظم گوش نکردی
با انتقاد گرات کنار نمیای و میخوای برن پی کارشون (شاید حسم اینجوریه)
یا منو مسخره میکردی و بم میگفتی دختری
دوست و دشمناتم مدام تغییر میکنن
ساده تر بگم... عادی نیستی! هیشکی نیستا! تو بیشتر غیر طبیعی به نظر میای
راحت نیستی انگار!
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
(23-09-2021، 13:04)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-09-2021، 12:58)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نفهمیدم اینو
ناموصااااا نژاد پرستی؟
با چه دلیلی برات ثابت کنم؟

دلیل قرآنی:
إِنَّمَا يُرِيدُ اللَّهُ لِيُذْهِبَ عَنْكُمُ الرِّجْسَ أَهْلَ الْبَيْتِ وَيُطَهِّرَكُمْ تَطْهِيرًا

خدا چنین می‌خواهد که هر رجس و آلایشی را از شما خانواده (نبوت) ببرد و شما را از هر عیب پاک و منزه گرداند (ذیل آیه موافق اخبار شیعه و اهل سنت راجع به شخص پیغمبر و علی و فاطمه و حسنین علیهم السّلام است و اگر راجع به زنان پیغمبر بود بایستی ضمیر مؤنث-عنکنّ-ذکر شود و به سیاق جمل صدر آیه باشد).

الف و لام معرفه یعنی تمام گناهان

دلیل عقلی:

اگه کسی از سوی خدا فرستاده میشه خودش دچار اشتباه باشه چجوری میخواد مردم رو هدایت کنه؟ به اصطلاح تو کسی که تو خودش گیره که اصلن نمیتونه کاری کنه

دیگه چییی؟؟؟؟

اره نژاد پرستی

من به خدا اعتقاد دارم ولی قرار نیست به حرفای تو گوش بدم
همه همینو میگن خدا تنها بود و هیچ دینی همراش نبود
وقتی اهل یه دین هستی چطوری میتونی مثلا یه فرد مسیحی رو قانع کنی.مثلا اگه مسلمون باشی تو بهشت خونت استخر دار میشه؟در حالی خدا هیچ تبعیضی قرار نداده بود.

حالا بگو

یکی لطف میکنه به ایشون بگه نژاد پرست یعنی چی؟

(23-09-2021، 13:07)Prometheus نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-09-2021، 12:48)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عینکی هستی سید؟

اصن بت نمیاد
بله

چرا نمیاد؟

شبیه اوسکولایی بمولا
(23-09-2021، 13:15)BTS__ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-09-2021، 12:53)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب همشو بگو
بیشتر توضیح بده

حتما بلافاصله دلایلمو بهت میگم
ایش حوصله ندارم...
اوکی بابا
راحت نیستی انگار!
من خود واقعیمم
خود واقعی که بقیه خواستن یروزی موجب دردسرشون شد
دو تا چیز کم گفتی

(23-09-2021، 13:16)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-09-2021، 13:04)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره نژاد پرستی

من به خدا اعتقاد دارم ولی قرار نیست به حرفای تو گوش بدم
همه همینو میگن خدا تنها بود و هیچ دینی همراش نبود
وقتی اهل یه دین هستی چطوری میتونی مثلا یه فرد مسیحی رو قانع کنی.مثلا اگه مسلمون باشی تو بهشت خونت استخر دار میشه؟در حالی خدا هیچ تبعیضی قرار نداده بود.

حالا بگو

یعنی فکر کردی من نمیفهمم؟
فقط خودت فهمیده هستی؟منطق رو دست تو میچرخه فقط؟
برو بابا این مسخره بازیا رو بزار کنار
 سپاس شده توسط shahid ، Âɴɢ℮ℓ Evιℓ
(23-09-2021، 13:20)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-09-2021، 13:15)BTS__ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایش حوصله ندارم...
اوکی بابا
راحت نیستی انگار!
من خود واقعیمم
دو تا چیز کم گفتی

(23-09-2021، 13:16)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من همچین حرفی زدم؟
من هیچ ادعایی ندارم

حالا نژاد پرست یعنی چی؟

(23-09-2021، 13:07)Prometheus نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بله

چرا نمیاد؟

شبیه اوسکولایی بمولا

«... وَ قُولُوا لِلنّاسِ حُسْنًا ... .» (بقره/83)؛ ... و با مردم به زبانِ‏ خوش سخن بگویید
 سپاس شده توسط امیر‌حسین ، shahid ، shahid ، SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، سهَ‌ند
(23-09-2021، 13:23)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-09-2021، 13:20)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من خود واقعیمم
دو تا چیز کم گفتی

من همچین حرفی زدم؟
من هیچ ادعایی ندارم

حالا نژاد پرست یعنی چی؟

اره معلومه اصن:|

خودت بگو از من میپرسی خودت که نژاد پرستیت گل کرده باید جواب بدی وگرنه باس من راحته.

رنگ‌مورد علاقت چیه؟تو چاقو کشی حرفه ای هستی؟از نژاد پرستی لذت میبری؟
(23-09-2021، 13:24)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شبیه اوسکولایی بمولا

«... وَ قُولُوا لِلنّاسِ حُسْنًا ... .» (بقره/83)؛ ... و با مردم به زبانِ‏ خوش سخن بگویید

مگ با شما بودم؟
سید رفیق شیش منه دوس دارم باش اینجوری صحبت کنم

اما چشم ممنونم سعی میکنم با زبان خوش صحبت کنم
 سپاس شده توسط Medusa
(23-09-2021، 13:24)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شبیه اوسکولایی بمولا

اسلام واقعی این نیست.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط Medusa

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 19 مهمان