امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3.22
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نُسخه [459]

@Mohlek
یه جا هایی حق با واس و جوزف بود
 سپاس شده توسط Mohlek
آگهی
(23-09-2021، 11:59)Prometheus نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-09-2021، 11:41)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آخہ چی بت بگم؟
عشقی میای زر میزنی ن؟
ھرجا ب نفعتہ ھستی بقیہ جاھا ن؟

آرہ دیگ داش سرما شلوغتر از این حرفاس

جررر
سبک قلمت ب ھیپ ھاپ نمیخورہ
باید بگی مردن مردم مردی مرد

کردم کردی کردن کرد

حاجی اون شب شارژ نداشتم بت زنگ بزنم

ن باو ادامش این نیس ک

اوخخخ داش شرمندہ من شارژم یدفعہ تمام شد نتونستم شارژ بگیرم

ی شعر بت میدم برو حال کن فوق العادس خودم نوشتمش فقط بلدی بیتشو بسازی دیگ ن؟ تک ورسیہ فعلا
 سپاس شده توسط Prometheus
(23-09-2021، 12:18)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-09-2021، 11:59)Prometheus نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کردم کردی کردن کرد

حاجی اون شب شارژ نداشتم بت زنگ بزنم

ن باو ادامش این نیس ک

اوخخخ داش شرمندہ من شارژم یدفعہ تمام شد نتونستم شارژ بگیرم

ی شعر بت میدم برو حال کن فوق العادس خودم نوشتمش فقط بلدی بیتشو بسازی دیگ ن؟ تک ورسیہ فعلا

شرت گفتم ابله

دشمنت

بله بله...بفرست پ.خ...
 سپاس شده توسط shahid
(23-09-2021، 0:22)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-09-2021، 0:21)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تازه دوبار تو پ.خ معذرت خواهی کردTelegh_01

Telegh_01Telegh_01

Telegh_01Telegh_01
لامصب خیلی خطری بازی میکنم

(23-09-2021، 0:21)BTS__ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واقعا غبطه میخورم! تو برعکس همه آدمایی! اونا فقط دنبال فاز دپن! تو باعث افتخاری (("
آفرین

عجب

وا؟مگه دپ بودن چ خوبی داره؟فقط شاخ بازیشه
باید به رویاهات باور داشته باشی تا بهشون برسی^^
پس باید انگیزشو هم داشته باشی دیگه
ممنون

مش رجب
دقیقا! دارن با اینکارا خودشون و وقتشونو تباه میکنن ("
بله بله ^-^♡

نوچ نوچ! آرمی بمب مش رجب

(23-09-2021، 7:07)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ما چند تا تکه پنیر در حال فاسد شدنیم.

(22-09-2021، 23:40)BTS__ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم همینطور!  :ngh:
جالب شد
میتونی دلیلشم بگی بعد من بگم؟
دلایل کمی نداره
مثلا یکیشون اینه من باهات خوب بودم ولی تو بد شی .-.

خوشحال میشم بشنوم ^^
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ
(20-09-2021، 20:22)Prometheus نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://dl.akskhor.ir/uploads1/IMG-20210920-WA0004_903df.jpg
خخخخخخخ خ خ خ خ خ خ خ خ خ خ خ خ خ خ
اثرات قرنطینه خے خے
اسفند 99

عینکی هستی سید؟

اصن بت نمیاد
 سپاس شده توسط Prometheus
دلم میخواد برم رشت
خلاف قوانین؟! تکراری؟! بی کیفیت؟! اسپمزا؟! اسپم؟!کم محتوا؟!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ویلای دو خوابه و ارزان قیمت در نزدیکی دریا در شهر رامسر (:
(23-09-2021، 12:39)BTS__ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-09-2021، 7:07)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ما چند تا تکه پنیر در حال فاسد شدنیم.

جالب شد
میتونی دلیلشم بگی بعد من بگم؟
دلایل کمی نداره

خوشحال میشم بشنوم ^^
خب همشو بگو
بیشتر توضیح بده

حتما بلافاصله دلایلمو بهت میگم
 سپاس شده توسط Âɴɢ℮ℓ Evιℓ
(23-09-2021، 12:53)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-09-2021، 12:39)BTS__ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دلایل کمی نداره

خوشحال میشم بشنوم ^^
خب همشو بگو
بیشتر توضیح بده

بحث راجب چیه؟(باید دخالت کنم)
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
(23-09-2021، 12:55)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-09-2021، 12:53)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب همشو بگو
بیشتر توضیح بده

راجب دلایل درک نکردن همدیگه
بفرما
(23-09-2021، 12:56)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-09-2021، 12:55)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

راجب دلایل درک نکردن همدیگه
بفرما

دلیلش گنگ بودنه
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 15 مهمان