امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3.22
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نُسخه [459]

(22-09-2021، 22:38)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-09-2021، 22:37)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از فلز بود؟Telegh_01

گوهر درونم ناب بود

خب ، چیزی به ذهنم نرسید برا این یکی Telegh_59Telegh_01
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16293567424736
 سپاس شده توسط سهَ‌ند
آگهی
(22-09-2021، 22:39)Prometheus نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-09-2021، 22:35)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نخیر رپ نیست اون. گفت آوازه

=|||||

رپه ... یه سبک موییقی.
درواقع به سبک رپ چرت میخونه.
اگه بخوایم اونجوری بگیم اره.رپکن نیست ولی رپ میخونه

نخیر رپ نیست. گفت آوازه

ایناها
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://www.sazodohol.ir/recitative
ناشناس
(22-09-2021، 22:36)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-09-2021، 22:35)Prometheus نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا دیگه رپکنه ._.

ولی هیپ هاپی نیست ._. متاسفم برا خودم -_-

چص ناله خون لاش

اونا کجاش رپکنن :|
دیسلاو میگن بش که
هر چی باشه رپ نی 

اگه اینجوری باشه.جی جی هم رپکن نیست.خلصه رپکن نییت.

سبکش دیس لاو نیست..اصن سبکی به اسم دیس لاو وجود نداره..یه بخشه..یه شاخست.
مثل گن.
 سپاس شده توسط Mohlek
(22-09-2021، 22:40)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-09-2021، 22:38)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گوهر درونم ناب بود

الماس واقعی من بودم نه مهراد هیدنTelegh_24
ناشناس
 سپاس شده توسط Ɗєя_Mσηɗ
(22-09-2021، 22:41)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-09-2021، 22:39)Prometheus نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

=|||||

رپه ... یه سبک موییقی.
درواقع به سبک رپ چرت میخونه.
اگه بخوایم اونجوری بگیم اره.رپکن نیست ولی رپ میخونه

نخیر رپ نیست. گفت آوازه

ایناها

الان خودمو می^کنم

رپهههههههههه.
 سپاس شده توسط سهَ‌ند
(22-09-2021، 22:42)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-09-2021، 22:40)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

داری قیمه ها رو میریزی تو ماستا هاTelegh_01
 سپاس شده توسط سهَ‌ند
(22-09-2021، 22:39)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-09-2021، 22:37)Prometheus نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اخه کی گفت وسط خیابون؟ :|

ولی منم بیشعورم.دوسه بار این کارو کردم.
البته تو جاده خاکی ._.

سلامت کو تو بچه

بیا برو اونبال.

سلام مهو
 سپاس شده توسط Ɗєя_Mσηɗ
(22-09-2021، 22:43)Prometheus نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-09-2021، 22:41)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نخیر رپ نیست. گفت آوازه

ایناها

الان خودمو می^کنم

رپهههههههههه.

بابا گفت آوازههههه

(22-09-2021، 22:43)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-09-2021، 22:42)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نههههه راس میگمگگگگگگگ
ناشناس
 سپاس شده توسط Prometheus ، Ɗєя_Mσηɗ
(22-09-2021، 22:44)Prometheus نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-09-2021، 22:39)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلامت کو تو بچه

بیا برو اونبال.

سلام مهو

به چه زبانی حرف میزنی؟ :|

مهسا ، مسا ، مسی ، مه‌ سا گفته بودن. مهو نگفته بودن بهم Telegh_01
 سپاس شده توسط Prometheus
(22-09-2021، 22:44)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-09-2021، 22:43)Prometheus نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الان خودمو می^کنم

رپهههههههههه.

بابا گفت آوازههههه

(22-09-2021، 22:43)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نههههه راس میگمگگگگگگگ

:'|
 سپاس شده توسط سهَ‌ند

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 17 مهمان