امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3.22
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نُسخه [459]

(22-09-2021، 22:11)BTS__ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-09-2021، 21:58)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هعی حسام مظلوم ...
همیشه دلت عین آب چشمه زلال بود و اینا میخوان بنت کنن ...
انقدر حق بود کمرم گرفت lolllzzzz
عا قربون کمرت دا
(22-09-2021، 22:12)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-09-2021، 22:10)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قربان شما ^.^

اولین باره اداتو در میارم
شرمنده Telegh_02
گوگول‌ مگول شدی
بهت میاد
آره دیگه حاجی
مام گفتیم یبار گوگول باشیم جای دوری نمیره
دیگه بهر حال یه ونوس هست این وسط
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط *VENUS* ، Âɴɢ℮ℓ Evιℓ
آگهی
@"†ᴰᵃᴿᶜʸ†"
خوشحال باش الان میشی نماینده دختران انجمن
چون منو گذاشتی تو بلک لیست
(22-09-2021، 22:10)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"†ᴰᵃᴿᶜʸ†"
چرا گذاشتی بلک لیست؟

هوووووم شما؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
(22-09-2021، 22:12)ʟeмoи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-09-2021، 22:03)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو قوی ترین مهسایی
تو میتونی
مشتی باش بر دهان اسپمر ها و فحش دهندگان Telegh_01

ایشششش -____-

یه جوری شدی دیگه ):

قربونت برم من خوبم(:
مطمئن نیستم
اگه چیزی شده بیا بهم بگو تو پ.خ ):
وگرنه من دلم اینجوری نگران میمونه نسبت بهت
 سپاس شده توسط ѕααяeη
(22-09-2021، 22:14)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-09-2021، 22:10)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"†ᴰᵃᴿᶜʸ†"
چرا گذاشتی بلک لیست؟

هوووووم شما؟

عباس بوعذار
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ
(22-09-2021، 22:14)BTS__ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-09-2021، 22:01)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه کلاغی تو باغی چلاغی*-*
هر چی شما بگی :>>
قار قا قار قار
(صدای کلاغ قار بود دیگ)

اره عزیزم*-*

خوبی؟
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط Âɴɢ℮ℓ Evιℓ
(22-09-2021، 22:00)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-09-2021، 21:57)ʟeмoи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چطوری خانوم خوشگله؟D:

من خوبم حوشگلم*-*
تو خوبی نفسم؟

خداروشکر عزیزم^^
منم خوبم مرسی^^
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ
(22-09-2021، 22:15)ʟeмoи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-09-2021، 22:00)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من خوبم حوشگلم*-*
تو خوبی نفسم؟

خداروشکر عزیزم^^
منم خوبم مرسی^^

^^
ناشناس
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
(22-09-2021، 22:06)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-09-2021، 22:04)Prometheus نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Lllloooollzzzzz

اصالت کجا رفته؟
باید بگی خخخخخخخخخخخخخخخخخخ
وقتی اخنده جر میخوری باید بگی ههخخخخخخخخخ

اینم همونه دیگهههههه
میپسحسپصحژپسمس
یه کوچولو فرق‌ داره :v

(22-09-2021، 22:05)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آره قول 4fvf

اره نظرت واقعا مهم و تاثیرگزاره

(22-09-2021، 22:06)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بهار از قیافش میباره دروغ میگهTelegh_01

گول خوردم باز ._.

شت ._.

یه دنیا فرق دارهههه هخخخخ
 سپاس شده توسط *VENUS*
(22-09-2021، 22:13)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-09-2021، 22:11)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بازم نفهمیدم ._.

بپرس عزیزم بپرس
باورت نمیشه بقیه ی مدیر بنفشا چه سوالایی میان ازم میپرسن که من برگام میریزه
با ایمیل یا شماره و اینا ممنوع بود

New game-but new story

(:
خب
شما چند تاشون رو نگاه کردی در زمان مدیریت ولی محروم نکردی

چون حتما دلم نخواسته

شما محروم کن دوست داری
من کلا از محروم کردن خوشم نمیومد
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 37 مهمان