امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3.22
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نُسخه [459]

(22-09-2021، 9:07)^t!ana^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-09-2021، 8:57)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الان من رو تو کراشم ضایم؟ Telegh_25

نه تو ک اومدی به من گفتی Big Grin
منظورم بقیه دوستانن

نه من این عشق رو پیش خودم نگه داشتمTelegh_47
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
آگهی
(22-09-2021، 9:10)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-09-2021، 9:07)^t!ana^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه تو ک اومدی به من گفتی Big Grin
منظورم بقیه دوستانن

نه دیگه الان کل فلش فهمیدن رو من کراش داری
 سپاس شده توسط سهَ‌ند ، B I N A M
(22-09-2021، 9:20)^t!ana^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-09-2021، 9:10)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیگه تک درختم سوخت، بگذار جنگل بسوزد ...
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
دیگه پز عشق و کراشتونو تو فلش ندید که سلطانتون اینجاس Telegh_30
ناشناس
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
(22-09-2021، 9:30)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیگه پز عشق و کراشتونو تو فلش ندید که سلطانتون اینجاس Telegh_30

بله ببخشید استاد

(22-09-2021، 9:23)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-09-2021، 9:20)^t!ana^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیگه تک درختم سوخت، بگذار جنگل بسوزد ...

جانا سخن از زبان ما میگویی Big Grin
 سپاس شده توسط سهَ‌ند ، Mohlek
Player:hey parham.i think i crush on you
Me:ok good night baby
Next day
Player:hey who are you?
New boy:im russel
Player:be friend
New boy: sure

Parham has left the game
(22-09-2021، 0:21)SIRVAN10_A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2021، 23:50)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بابا ایمم رومیناس رومینا
ی لقب روم بزار معمولا اینگونه صدا میشم
+
جان بابا
افرین پسر خوب

Telegh_01Telegh_01Telegh_01عخیییییییییییییییییییی داره فقط یکم کمترخوش بگزرون

باش چرا میزنی

(22-09-2021، 0:10)^t!ana^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الله و اکبر Telegh_01
در این روزگار بد هیچ بدتر زخم یار نی هی روزگار تف بهت

(21-09-2021، 23:58)لــــــــــⓘلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

استغفرالله :/
ولی من با عشقم حتی جهنمم نمیبینم سوز ب دلت :/

+ هنوزم میگی عوض شدم؟!
نماز میخونی؟؟

جان ما تو برو بیرون ما میرم جاهای  خوب کار های خوب Tongue

اره بابا بیشعوری کلا عوض شدی Big Grin

متاسفانه مودی ام انشالا خداوند بنده رو ب راه راست هدایت کند
هرجا دلمون بخواد میریم فضولی نکن در کار ما ای اخوی :/

عااا بیشعوری ک از همنشینی با شماست [:

(22-09-2021، 0:45)SIRVAN10_A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"Đğïřł"

@"^t!
^"

@""

خوشحال شدم باهاتون حرف زدم کلی انرژی گرفتم

ایشالا بازم فرصتش پیش بیاد.

اگه شوخی چیزی ناراحت شدید ببخشید Blush

بای بای خوشکل موشکلا

+
حسام

عه ن بابا :/
مراقب خودت باش
Karlina
زیبا رویان ._. سلام مجدد

https://harfeto.timefriend.net/16294070130802
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
(21-09-2021، 20:35)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2021، 20:33)they call me.m نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تقریبا دو سال پیش تو انجمن بودم و دیگه کلا اومدم بیرون ولی امروز یهویی دلم خواست یه سر زدم
مهیانم Telegh_51

خوش برگشتی ❤️
اسمت چیه؟

Heart
مهیان

(21-09-2021، 20:34)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2021، 20:33)they call me.m نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تقریبا دو سال پیش تو انجمن بودم و دیگه کلا اومدم بیرون ولی امروز یهویی دلم خواست یه سر زدم
مهیانم Telegh_51

چطوری

خوبم تو خوبی
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
._. نه به دیروز نه به امروز
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 7 مهمان