امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3.22
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نُسخه [459]

(21-09-2021، 23:25)SIRVAN10_A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2021، 23:23)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره black sheep هستی که معمی دورش میشه مایه ننگ خانواده.شوخی میکنما.

اسمم رومین هس
اره دقیقن مایه ننگ خاندانم Big Grin  (میدونم)

خوشبختم

خانواده هم نه خاندان (پ بت میگم سیر ترشی)

همچنین سیر جان
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
آگهی
(21-09-2021، 23:25)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دلم میخواد فحش بدم
هرکی آمادگی داره پ.خ
به من بده من امادم
Everything is Temporary(:
 سپاس شده توسط Emmɑ
(21-09-2021، 23:26)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2021، 23:25)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دلم میخواد فحش بدم
هرکی آمادگی داره پ.خ
به من بده من امادم
نوچ.-.
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
(21-09-2021، 23:21)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2021، 23:20)^t!ana^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره عشقم نگران ویلا نباش تو

از 5 سالگی شنال نرفتم یادم نمیاد چ شکلی بود*-*

عههه تهران مگه نیستییی‌
نزدیکه که
حالا ما قشنگ هر ماه میریم شمال/:
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ
(21-09-2021، 23:25)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2021، 23:24)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو وصف بازیایی ککه من میکردم طرف میگه میخواد afk شهTelegh_01Telegh_55
مخصوصا brookhaven
تو scp جرعت نداری ای اف کی شی

میدونم دیروز رفتم بروک هون که اصن ع کارم منصرف شدم
مدونم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
(21-09-2021، 23:26)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2021، 23:26)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به من بده من امادم
نوچ.-.

چرا؟
 سپاس شده توسط Emmɑ
(21-09-2021، 23:27)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2021، 23:26)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نوچ.-.

چرا؟
خجالت میکشم
(21-09-2021، 23:27)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2021، 23:25)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مخصوصا brookhaven
تو scp جرعت نداری ای اف کی شی

میدونم دیروز رفتم بروک هون که اصن ع کارم منصرف شدم
مدونم
تو که گفتی لفت دادی
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ
(21-09-2021، 23:24)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2021، 23:23)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قلبش میشکند* Telegh_01 
منتظر جواب ناشناسمBl8

جدید دادی؟ 

(21-09-2021، 23:24)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2021، 23:23)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلامم 
آخریش ک گفتم چی بود؟؟

چیکار کردی؟ 
منم خوبم 
روزم رو کاملا ب بطالت گذروندم Telegh_01

قلبش میشکند* Telegh_01 
سلاممم چطور مطوری
همونی که دشمن داری

من خیلی خوبم 
تو چطوری؟
دشمننن 
نه ینی خوابی ک من دیدم چی بود ((=
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ
(21-09-2021، 23:27)^t!ana^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2021، 23:21)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از 5 سالگی شنال نرفتم یادم نمیاد چ شکلی بود*-*

عههه تهران مگه نیستییی‌
نزدیکه که
حالا ما قشنگ هر ماه میریم شمال/:
چرا تهرانم مامانم و بابام جنوبو بیشتر دوس دارن منم همینطور
نه ما پاتوقمون مشده ویلا داریم مشد
نآشِنآسَم(:

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان