امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3.22
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نُسخه [459]

(21-09-2021، 23:20)SIRVAN10_A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2021، 23:17)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ببند ممنون تینا بیا میخوام بکشمش 
@"^t!ana^"
نامم در بیوم هس اما هچ کس منو به اسم صدا نمیکنه
مگه گوسفندم

نگاه نکردم

اره black sheep هستی که معمی دورش میشه مایه ننگ خانواده.شوخی میکنما.

اسمم رومین هس
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشِنآسَم(:
آگهی
(21-09-2021، 23:01)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2021، 22:58)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

)))))): 
ببخشید 
خیلی بیشورم میدونم
ولی شرم و حیا هم نمیزاره پیام بدم، جدی میگم نخند 
چطوری؟ .-.

حسم گفت .___. 
و رفتم دیدم بعلهههه ته مشتی بود *_* 
دیگ خواب  ندیدی*-*

سلامم 
آخریش ک گفتم چی بود؟؟

(21-09-2021، 23:04)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2021، 22:58)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

)))))): 
ببخشید 
خیلی بیشورم میدونم
ولی شرم و حیا هم نمیزاره پیام بدم، جدی میگم نخند 
چطوری؟ .-.

خوشم میاد میشناسی میدونی میخندم Telegh_01Telegh_01Telegh_01
راحت باش :>
من خوبمم ، امروز کلی کار کردم و الان بی‌نهایت خستمههه
تو خوبی؟

چیکار کردی؟ 
منم خوبم 
روزم رو کاملا ب بطالت گذروندم Telegh_01

(21-09-2021، 23:00)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2021، 23:00)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نرو منو تنها نزار داوشم  Sad

[قطار وی را زیر میگیرد]

قلبش میشکند* Telegh_01 
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ
(21-09-2021، 23:19)لــــــــــⓘلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2021، 23:13)SIRVAN10_A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

۸ بی ادب چقدر دروغ میگی تو هنوز تو شکم مادرتی دروغ گو

فکنم هنوز کامل پی نبردی Big Grin

با عشق برو منم با خواهرت میرم Cool

ن هنوز ب فکر بچه دوم نیستن خیالت راحت
چرا چرا پی بردم D:

عه عجب :/ خوش بگذره بهتون P:
اه جان ما؟

افرین

میگذره Tongue
 سپاس شده توسط لــــــــــⓘلی
(21-09-2021، 23:21)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2021، 23:19)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اون بدبختا تو بازی. دارن هیafk میکنن تو هم -- کن بدبختا رو*-*
ای بدم میاد پلیر وسط بازی afk بشهTelegh_01

تو وصف بازیایی ککه من میکردم طرف میگه میخواد afk شهTelegh_01Telegh_55
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
(21-09-2021، 23:23)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2021، 23:00)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

[قطار وی را زیر میگیرد]

قلبش میشکند* Telegh_01 
منتظر جواب ناشناسمBl8
Everything is Temporary(:
(21-09-2021، 23:23)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2021، 23:01)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیگ خواب  ندیدی*-*

سلامم 
آخریش ک گفتم چی بود؟؟

(21-09-2021، 23:04)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوشم میاد میشناسی میدونی میخندم Telegh_01Telegh_01Telegh_01
راحت باش :>
من خوبمم ، امروز کلی کار کردم و الان بی‌نهایت خستمههه
تو خوبی؟

چیکار کردی؟ 
منم خوبم 
روزم رو کاملا ب بطالت گذروندم Telegh_01

[قطار وی را زیر میگیرد]

قلبش میشکند* Telegh_01 
سلاممم چطور مطوری
همونی که دشمن داری
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
(21-09-2021، 23:23)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2021، 23:20)SIRVAN10_A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مگه گوسفندم

نگاه نکردم

اره black sheep هستی که معمی دورش میشه مایه ننگ خانواده.شوخی میکنما.

اسمم رومین هس
اره دقیقن مایه ننگ خاندانم Big Grin (میدونم)

خوشبختم
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ
دلم میخواد فحش بدم
هرکی آمادگی داره پ.خ
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، Âɴɢ℮ℓ Evιℓ
(21-09-2021، 23:24)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2021، 23:21)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ای بدم میاد پلیر وسط بازی afk بشهTelegh_01

تو وصف بازیایی ککه من میکردم طرف میگه میخواد afk شهTelegh_01Telegh_55
مخصوصا brookhaven
تو scp جرعت نداری ای اف کی شی
Everything is Temporary(:
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ
(21-09-2021، 23:22)SIRVAN10_A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2021، 23:17)^t!ana^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بکشش مجوز صادر شده
@Đęąđ.ğïřł
برگرد
تو عشق واقعی این خیانتکاره متو فروخت crying

Telegh_01
خیلی‌گاوی‌ تو لیاقت منو نداری((:

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 11 مهمان