امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3.22
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نُسخه [459]

(21-09-2021، 22:24)^t!ana^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2021، 22:21)SIRVAN10_A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Angel  بچه خوبیم دیگه.

نگفتم اقا بزار اول اسمم ۴۲ روز بزرگترم اه Cool

چشممم اقا سیروان شب بود تارهای سفید موهاتونو ندیدیم(:
چشمت بی بلااااااا

ای بمیرم چشاتم ضعیف شده گفتم انقدر درس نخون crying
آگهی
(21-09-2021، 22:27)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

زبیارویان چطورن؟
شنیدم کراش زیاد داری
Everything is Temporary(:
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ ، شـــقآیــق
(21-09-2021، 22:23)^t!ana^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2021، 22:22)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تینا؟
یه زمانی فقط من بودم(":

مثل اینکه تو قلب تو فقط سیروانه(: ولی تو قلب سیروان ۴/۵نفر هستن (((:

خیر پشتش حرف در نیار
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(21-09-2021، 22:28)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2021، 22:27)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

زبیارویان چطورن؟
شنیدم کراش زیاد داری

پرهام میزنمتا
با تو نمیشه مهربون بود
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، شـــقآیــق
(21-09-2021، 22:27)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2021، 22:23)SIRVAN10_A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه زمانی هم فقط من ارومت میکردم الان حسام ارومت میکنه crying

بیا ک بقیه سواستفاده نکنن((:
بیا استامینوفن من باش
نه یه مریض همیشه به دکترش وابسته اس نمیره پیش دکتر دیگه.

برو پیش ژلوفن
خودت
 سپاس شده توسط Đęąđ.ğïřł
(21-09-2021، 22:29)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2021، 22:28)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شنیدم کراش زیاد داری

پرهام میزنمتا
با تو نمیشه مهربون بود
D:
یا شاید خیلیا رو تو کراشن
عجب
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(21-09-2021، 22:24)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@شـــقآیــق
اعتراض دارم
چراااا
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(((:

•ناشناس•
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
(21-09-2021، 22:28)SIRVAN10_A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2021، 22:24)^t!ana^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چشممم اقا سیروان شب بود تارهای سفید موهاتونو ندیدیم(:
چشمت بی بلااااااا

ای بمیرم چشاتم ضعیف شده گفتم انقدر درس نخون crying

خدا نکنه Big Grin
ای بابا ای بابا چه میشه کرد(:
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(21-09-2021، 22:20)SIRVAN10_A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2021، 22:17)لــــــــــⓘلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نگفتم کلا ناراحت نشدم ک
گفتم از اون حرکت ناراحت نشدم

❤❤
فقط واسه من لوس شو!
هیچ وقت نمی تونی از من ناراحت باشی خودتم خوب میدونی Angel

چشم چشم.

ایسان خر لوس میشم فش میده Undecided  Big Grin

اوهوم ولی ت هم یادت نره حرفاتو

بی بلا بی بلا
یا درست صحبت کن :/ خب ایسان حوصله نداره
Karlina
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(21-09-2021، 22:30)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2021، 22:24)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@شـــقآیــق
اعتراض دارم
چراااا
اسم زیبای شما به عنوان سپاس میره زیر ارسال همه بغیر من):
من چه گناهی کردم ای خدااااااا
 سپاس شده توسط شـــقآیــق

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 20 مهمان