امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3.22
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نُسخه [459]

(20-09-2021، 22:45)لــــــــــⓘلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-09-2021، 12:21)SIRVAN10_A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پس ولش دمت گرم Blush

@لــــــــــⓘلی

ببخشید Confused

مجبور شدم خره Undecided

دقیقا چیو مجبور شدی؟!
عذر خواهی هم نکن
پدرت بهترن؟!
یهو رفتم ببخشید

بهتر ولی هنوز درد داره Sad
 سپاس شده توسط لــــــــــⓘلی
آگهی
(21-09-2021، 19:34)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@Interstellar 
قسمت دردناک ماجرا اینجاست که من یادم نمیاد اسمت چیه

هممم اسمش ماهان بود فکر کنم 
 سپاس شده توسط *VENUS*
(21-09-2021، 20:24)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2021، 20:22)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ممنون نفسم
سلامتی بخوبیت
تو چی؟

خداروشکر 25
والا بی خبرم
بیکارم هستم درضمن Big Grin

بووووم
(:

جملات حق جم کن
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، shghyegh
(21-09-2021، 20:54)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2021، 19:34)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@Interstellar 
قسمت دردناک ماجرا اینجاست که من یادم نمیاد اسمت چیه

هممم اسمش ماهان بود فکر کنم 

ماهان.
چقدررر آشناست
چرا مغز من مثل ماهیه؟ ):
 سپاس شده توسط Medusa
(21-09-2021، 20:54)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2021، 20:24)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خداروشکر 25
والا بی خبرم
بیکارم هستم درضمن Big Grin

بووووم
(:

جملات حق جم کن

چی بود ترکییید Waaaht Big Grin

اووو زیاد دارم Big Grin
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
=/
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ ، SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
(21-09-2021، 20:57)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2021، 20:54)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بووووم
(:

جملات حق جم کن

اووو زیاد دارم Big Grin
جملات مود ببین._.
غذا منداروردی درس کن
نآشِنآسَم(:
(21-09-2021، 20:58)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2021، 20:57)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اووو زیاد دارم Big Grin
جملات مود ببین._.
غذا منداروردی درس کن

اونم تو کارشم Big Grin
غذا بلد نیستم دلست کنم :ngh:
=/
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ
(21-09-2021، 20:55)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ماهان.
چقدررر آشناست
چرا مغز من مثل ماهیه؟ ):

یه دوره‌ای مدیر دانستنی‌ها بود فکر کنم. بعدش ناظم شد. خیلیم به نجوم و... علاقه داشت. دوست صمیمی فریما و رها و نگار و... بود.
حالا این اطلاعات به درد نخور توی ذهن من چیکار می‌کنن، خدا داند :> به خدا ماهی‌ای راحتی خواهر  Telegh_01
 سپاس شده توسط Prometheus ، *VENUS*
(21-09-2021، 20:52)Prometheus نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2021، 20:45)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوکی شما درست میگی

حالا برو یه کاری کن انقلاب فرانسه موفقیت آمیز نشه

تو هم منتظر وقتی گزارش کنی

@Prometheus دهنت سرویس Telegh_01

زبان قحطی بود؟ Telegh_01

عبری مگه چشه؟
زبان رژیم صهیونیستی :>

به چ دلیل دوسش داری؟

(21-09-2021، 20:52)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2021، 20:45)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوکی شما درست میگی

حالا برو یه کاری کن انقلاب فرانسه موفقیت آمیز نشه

تو هم منتظر وقتی گزارش کنی

@Prometheus دهنت سرویس Telegh_01

زبان قحطی بود؟ Telegh_01

من؟ گزارش ؟ lolllllzzzz
من تموم عمرم این کارو نکردم

چجوری تضمین میدی؟
خلاف قوانین؟! تکراری؟! بی کیفیت؟! اسپمزا؟! اسپم؟!کم محتوا؟!
ویلای دو خوابه و ارزان قیمت در نزدیکی دریا در شهر رامسر (:
 سپاس شده توسط Prometheus
(21-09-2021، 20:59)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2021، 20:58)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جملات مود ببین._.
غذا منداروردی درس کن

اونم تو کارشم  Big Grin
غذا بلد نیستم دلست کنم :ngh:

دو بار درست کن فوقش میسوزه از چیزای راحت شرو کن مثلا سیب زمینی با پنیر._.
نآشِنآسَم(:

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 7 مهمان