امتیاز موضوع:
  • 23 رأی - میانگین امتیازات: 4.17
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

صندلی داغ نسخه 2

(11-09-2021، 22:53)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام عمو جون
°سلام گوگول بلا

نظرت راجع به من ؟ حالت من چیجوریه در کل ؟ کدوم ویژگیم عجیبه واست ؟
°ی آدم با مزه باحالو با معرفت و اندکی (فقط اندکی Big Grin ) خوش چهره و خوش صدا ک سعی میکنم زیاد تعریف نکنم پررو میشی Big Grin ولی کلا تو اینجوری ای ک خوب تو دل آدما جا باز میکنی شخصیتت ب شدت کاریزماتیکه
در عین با ادبی ، بی ادب هستی و این جالب است 4fvf با خودم میگم چ خوب شد که ی روزی از کوره در رفتم با این بشر بحثم شد الانم رفیقمه=)
اون ویژگیت ک وقتی حالت خوب نیس بهم نمیگیو طفره میری عجیبه برام=/

نظرت راجع به خودت ؟
° از لحاظ علمی نسبت ب دو سه سال پیش پسرفت داشتم باید درستش کنم Telegh_59 Big Grin ولی از نظر احساسو منطقو این چیزا الان از خویشتن راضیَم . فقط هنوز متنفرم از وقتایی ک عصبی میشمو بعدش پشیمون=ا
از اینکه سلیقم بعد چن سال خیلی تغییر نکرده خوشم میاد
از سِرِلاکم خوشم میاد 245

کدوم ماشینو دوس داری ؟
°هرچی مشکی باشه Telegh_01

تا الان شده انقدری از فلشخور و داستاناش حرص بخوری که اعصابت تا چن ساعت داغون باشه ؟
°و حتی تا چن روز...=/

یه نصیحت بم بکن که تجربش کردی
°همیشه به خودت فک کن ینی خودتو تو اولویت قرار بده چون هیچکس موقع سختی همراهت نیست فقط خودتیو خودت نه کسایی ک بهشون اهمیت دادی یا کمکشون کردی
°هیچوقتم ی کاری نکن برنامه ریزیت بهم بخوره که تا ۶ صب بیدار بمونیو این بشه عادت Telegh_01
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
=/
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
/=

ناشناس -_-
پاسخ
 سپاس شده توسط Mohlek ، βάરãɲ
آگهی
اسم
وزن
سایزپا
رل؟
عشق؟
کراش؟
حس نسبت به معلم ریاضی کلاس نهم
حس نسبت به معلم تاریخ
حس نسبت به معلم عربی
با منن چه نوع رابطه ای داری؟ .___.
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
پاسخ
 سپاس شده توسط Mohlek ، βάરãɲ ، shghyegh
(12-09-2021، 8:58)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اسم :اناستازیا@_@
قد : ۱۵۵
وزن :۴۶
سایزپا : ۳۸ الی ۳۹@_@
رل؟ خیر
عشق؟ خیر
کراش؟ بلی Big Grin
حس نسبت به معلم ریاضی کلاس نهم : هم دوسش داشتم هم خیلی میترسیدم ازش . از ی طرف چون دوبار مجبورم کرد تعهد بنویسم همیشه تو ذهنم میمونه Telegh_01
حس نسبت به معلم تاریخ : اینجوری بود ک تو اولین جلسه ازمون امتحان گرفت نمرشم ثبت کرد . خلاصه خیلی سگ بود هیچوقتم نمیزاشت حقیقتو بگم @_@ خیلی ازش خوشم نمیومد
حس نسبت به معلم عربی : معلمای عربی هر سال ب جز نهممو خیلی دوس داشتم همشون باحال بودن برا همین عربی رو پاس میدارم
با منن چه نوع رابطه ای داری؟ .___. رابطه ی دوستانه Big Grin
=/
/=

ناشناس -_-
پاسخ
 سپاس شده توسط Mohlek ، βάરãɲ
(12-09-2021، 13:51)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-09-2021، 8:58)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اسم :اناستازیا@_@
قد : ۱۵۵
وزن :۴۶
سایزپا : ۳۸ الی ۳۹@_@
رل؟ خیر
عشق؟ خیر
کراش؟ بلی Big Grin
حس نسبت به معلم ریاضی کلاس نهم : هم دوسش داشتم هم خیلی میترسیدم ازش . از ی طرف چون دوبار مجبورم کرد تعهد بنویسم همیشه تو ذهنم میمونه Telegh_01
حس نسبت به معلم تاریخ : اینجوری بود ک تو اولین جلسه ازمون امتحان گرفت نمرشم ثبت کرد . خلاصه خیلی سگ بود هیچوقتم نمیزاشت حقیقتو بگم @_@ خیلی ازش خوشم نمیومد
حس نسبت به معلم عربی : معلمای عربی هر سال ب جز نهممو خیلی دوس داشتم همشون باحال بودن برا همین عربی رو پاس میدارم
با منن چه نوع رابطه ای داری؟ .___. رابطه ی دوستانه Big Grin

رابطه دوستانه؟
ننه جان؟
پاسخ
 سپاس شده توسط shghyegh ، βάરãɲ
(12-09-2021، 16:44)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رابطه دوستانه؟
ننه جان؟

باشه پسرم رابطه والدینی Big Grin
=/
/=

ناشناس -_-
پاسخ
 سپاس شده توسط THEDARKNESS ، Mohlek ، βάરãɲ
احمقانه ترين عادت
زندگي روز مرت تو چي خلاصه ميشه(جز اهنگ و خواب:/)
خواهر برار؟
حست به من
حست به خودت
حست به ادما
حست به زندگي:/
نآشِنآسَم(:
پاسخ
 سپاس شده توسط Mohlek ، shghyegh ، βάરãɲ
(14-09-2021، 13:58)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

احمقانه ترين عادت
°وقتی میخوام درس بخونم مهم نیس قبلش تا کجای کتابو خوندم ، باید دوباره از اول بخونم@_@
°یکی دیگم یادم اومد اینکه لباسامو ب ترتیب ی جا میزارم ینی مثلا آستین کوتاها تو ی ردیف و...اینجوری=/  قبلنا رنگشونم باید مثل هم میبود تا تو ی ردیف باشن=/

زندگي روز مرت تو چي خلاصه ميشه(جز اهنگ و خواب:/)
°خب ب جز اون دوتا فعلا گوشی، فیلم ، بعضی روزام زبان میخونم  crying

خواهر برار؟
°ی خواهر ی برادر ک جفتشونم کوچیک ترن ازم

حست به من
°تو اون رفیقی هستی ک انگار باهام قهره :ngh:  دوسش دالم ولی دوسم نداله
ولی کلا حس خوبی بم میدی . از همون روزای اول ک اومدی خیلی از اخلاقت خوشم اومد

حست به خودت
°قبلنا حس خوبی داشتم الان اصن حوصله ی خودمو ندارم=/

حست به ادما
°به همشون ی حس مشابه نمیشه داشت . نسبت ب خیلیا حس خوبی دارمو بهم انرژی خوبی میدن بعضیام ی جوریَن ک باید ازشون دور شد

حست به زندگي:/
°والا زندگی زیباست فقط اگه این روزمرگیاشم تموم بشه بهتر میشه . الان حس خنثی دارم بهش Big Grin
=/
/=

ناشناس -_-
پاسخ
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، βάરãɲ ، Mohlek
سالام
حست نسبت به من؟
آهنگ مورد علاقت؟
فیلم مورد علاقت؟
بازیگر مورد علاقت؟ (جز جانی دپ )
دوست داشتی چی رو تو زندگیت عوض کنی؟
بهترین حرفی که تاحالا شنیدی؟
کم ترین نمره درسیت
یه نصیحت به من بکن
خسته کننده ترین اتفاق چیه بنظرت؟
یه کتاب بهم معرفی کن
دوست دارم ♥
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
پاسخ
 سپاس شده توسط shghyegh ، βάરãɲ ، Mohlek
(14-09-2021، 19:53)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سالام
°سلام بانو

حست نسبت به من؟
°حس خوبیست. ی دخمل کیوتِ خونگرم که خیلی از هم صحبتی باهاش کیف میکنم Big Grin باهات ک حرف میزنم انگار هم سن خودمی خیلی جاولبه 47

آهنگ مورد علاقت؟
°سوال سختیه. خیلی اهنگ مورد علاقه زیاد دارم ولی این (Колыбельная ) هیچوقت قدیمی نمیشه برام Big Grin

فیلم مورد علاقت؟
°‌اینم خیلی انتخاب سختیه Big Grin اکثر فیلمای جانی دپ ، مجموعه شرلوک، کلِ هری پاتر ، سریال وارثان، سریال عاشقان ماه crying و غیره

بازیگر مورد علاقت؟ (جز جانی دپ )
°عه Telegh_01
امممم بعد از اون بندیک کامبربچ و رابرت پتینسون

دوست داشتی چی رو تو زندگیت عوض کنی؟
°سخت گیریای بیش از حد مامانم و خجالتی بودنِ خودم و ی چیزای دیگه ک یادم نمیاد=/

بهترین حرفی که تاحالا شنیدی؟
°والا دقیق نمیاد تو ذهنم ولی عاشق نصیحتاییَم ک رفیقام میکنن . همیشه حق میگن همیشه ام درست از آب در میاد@_@

کم ترین نمره درسیت
°ی بار کلاس نهم دینی رو ۱۳ گرفتم ی بارم کلاس یازدهم تاریخو ۱۶ گرفتم با اجازتون

یه نصیحت به من بکن
° واسه حسام نوشتم . اونو بخون طلاکوبش کن بخدا Big Grin

خسته کننده ترین اتفاق چیه بنظرت؟
°درسیو ک ازش متنفری بخونی

یه کتاب بهم معرفی کن
°خیلی وقته جز درسی چیزی نخوندم ولی (چه کسی دایانا رو کشت)و(دختر نفرین شده) رو خوندم قشنگ بود

دوست دارم ♥
°منم همینطور 48
=/
/=

ناشناس -_-
پاسخ
 سپاس شده توسط _sehun_ ، βάરãɲ ، Mohlek
با حضور @نــــــــــⓐنسی
پاسخ
 سپاس شده توسط _sehun_

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 89 مهمان