.
|
امتیاز موضوع:
《 تـصور ما از کاربران فلشخـور 》 |
||||||||||||||||||||||||||||||||
15-09-2021، 14:50
گل خانوم^^♡
خیلی دل پاکو مهربون
15-09-2021، 19:07
زهرا خیلی گوگولی و مهربونه
دلِ پاکی داره و من دوسش دارم ^^♥
15-09-2021، 19:31
زهرا یه دختر مهربون و با معرفته
که دلش خیلی خیلی پاکه رفیق خوبیه و در هر شرایطی ب حرفات گوش میده و کمکت میکنه امیدوارم همیشه موفق باشی و ب آرزوهای قشنگت برسی عزیزدلم♡ (:
(13-09-2021، 11:27)Prometheus نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. مرسی حسین جان نظرلطفته گل پسر(: همچنین خودت^^! (13-09-2021، 11:41)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. مرسی بابت نظرت بامعرفت ترین پسردنیا(: این چه حرفیه جبران کردی آقا پرهام گل!(: مرسی بابت آرزوی قشنگت منم امیدوارم همیشه موفق باشی (13-09-2021، 13:28)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. مرسی عزیزدلم زهرای قشنگم^^ ![]() حالاباهم بیشترآشنامیشیم گل دخمل^^ مرسی عزیزم همچنین شما ![]() (13-09-2021، 16:04)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. قربونت برم من خواهربزرگم ![]() مرسی عزیزدلم نظرلطفته قشنگ ترین بهاردنیا^^! فدات بشم من عزیزم ![]() چشم خواهریم ![]() منم خیلی بیشترازخیلی دوستت دارم بهترینم ![]() (13-09-2021، 19:32)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. مرسی پرستومهربونم ![]() قربونت برم من مرسی بابت نظرت عزیزدلم ![]() منم خیلی خوشحالم که دوست جذابی مثل تودارم بهترینم بمونی برام ![]() همچنین خودت عزیزم ![]() (15-09-2021، 13:38)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.وایی آرمی نگو نگوچه دعوا مزخرفی بود ![]() اره دیگه الان مثل دوتاخواهریم عزیزم توام برام بهترینی قشنگ مهربونم ![]() مرسی بابت ارزوی قشنگت امیدوارم توام همیشه بخندی عزیزدلم ![]() (15-09-2021، 14:50)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. مرسی عزیزدلم نظرلطفته ![]() (15-09-2021، 19:07)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. مرسی عزیزقشنگم ![]() منم خیلی دوستت دارم مهربون ![]() مرسی بابت نظرت خوشکل ![]() (15-09-2021، 19:31)ʟeмoи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. پارمیس جونم خواهرکوچیکم مرسی فدات بشم من ![]() توام بهترین رفیق منی عزیزدلم ![]() مرسی بابت نظرت دادا امیدوارم ازته دل بخندی به ارزوهات برسی قشنگم ![]()
16-09-2021، 11:17
با حضور @ابراهیم هادی
16-09-2021، 21:22
اقا علی حس شوخ طبعی داره.
خونسرده. و اینجوری که من دیدم با مسائل،تعصبی برخورد نمیکنه.
16-09-2021، 23:55
سلام
دوستت داریم داش در عین شخصیت و محبوب بودن ؛ حی شوخ و باحال گونه بودن داری شما و خب میشه بات نشست تا چن ساعت راجع به یه چیز صحبت کرد هوادارتیم بمولا
17-09-2021، 18:20
(آخرین ویرایش در این ارسال: 17-09-2021، 18:26، توسط ابراهیم هادی.)
(16-09-2021، 21:22)Prometheus نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. سلام دقیقا! همانا که جدل و داد بیداد فایده ندارد (16-09-2021، 23:55)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. سلام گل ![]() بمولا که دنیا برای از تو نوشتن مرا کم است حرفامون درباره بازی اخیر استقلال رو یادته که؟ #پرچم_ بالاست
17-09-2021، 21:46
تاریخ فلش ب خودش ندید بتونیم دو کلمه حرف بدون بحث بزنیم:>>>
بچه خوبی حداقلش رو بازی میکنیD: اینم بگم ک حقایقو گفته باشم ،مطالعت زیاده تو زمینه های مختلف اینو میپسندم فقطD: موفق باشی
| ||||||||||||||||||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 4 مهمان