امتیاز موضوع:
  • 11 رأی - میانگین امتیازات: 2.91
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نُسخه [458]

(07-09-2021، 18:45)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-09-2021، 18:41)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اونی چان بخت برگشته رل نزده . ولی هما میگن دختر باز .
ولش کن .

شهید برات مهمه؟

شهید برای من مهم نیست ولی خب تجربه شده خیلیا به حرف یه ادم که خودشونم قبول ندارن استناد کردن تا مارو بکوبن
+
من کلا امروز یه مسابقه مهمو باخت دادم واکنشام نصفش غیر ارادی
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط Emmɑ
آگهی
(07-09-2021، 18:45)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-09-2021، 18:37)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نههههههه

پس کیو میگیTelegh_01 وای استیکرا چرا انقد کوچولو شدن

حالا
چهارتا استیکر باحال نذاشتن:/
 سپاس شده توسط سهَ‌ند
(07-09-2021، 18:35)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-09-2021، 18:18)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هنتایی به مولا

تو بحثی که بهت ربط نداره گوه خوری نکن.
سهمیه دسشویی کم میشه ازت شکایت میکنه

(07-09-2021، 18:33)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا چی شده؟ صدرا که خیلی گل پسره
صدرا چیه من شهید رو نقل قول کردم مدیر جانم
به اینکه من یه ننه جون و ایموتو دارم حسودیش میشه دختر باز دختر باز میکنه. دختر بازی میکردم ناراحت نمیشدم ها اینکه اینا کلا هیچ رقمه جزو این  موارد نیستن ناراحتم میکنه
این چه طرز صحبت کردنه؟
 سپاس شده توسط THEDARKNESS
(07-09-2021، 19:26)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-09-2021، 18:35)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو بحثی که بهت ربط نداره گوه خوری نکن.
سهمیه دسشویی کم میشه ازت شکایت میکنه

صدرا چیه من شهید رو نقل قول کردم مدیر جانم
به اینکه من یه ننه جون و ایموتو دارم حسودیش میشه دختر باز دختر باز میکنه. دختر بازی میکردم ناراحت نمیشدم ها اینکه اینا کلا هیچ رقمه جزو این  موارد نیستن ناراحتم میکنه
این چه طرز صحبت 
بی ادبانه و به گونه ای که فرد حساب حرف هایش به دستش اید
(07-09-2021، 19:29)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-09-2021، 19:26)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این چه طرز صحبت کردنه؟

اخطارتو بده برو
اینطوری صحبت کردن اصلا قشنگ نیست
اخطارم لازم بود اینجا واقعا
 سپاس شده توسط THEDARKNESS
(07-09-2021، 19:31)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-09-2021، 19:29)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اخطارتو بده برو

بیا

از کوزه همان برون تراود که در اوست

همچین چیزی دقیق نمیدونم ...

اینم از این ، اونم از اون ناشناس...
 سپاس شده توسط *VENUS*
(07-09-2021، 19:31)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اخطارتو بده برو

دلیلی ندارم با ادمایی که برام فایده ندارن و فقط رومخم میرن درست حرف بزنم
 سپاس شده توسط سهَ‌ند
(07-09-2021، 19:33)امیر‌حسین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیا

همچین چیزی دقیق نمیدونم ...

اینم از این ، اونم از اون ناشناس...

آدم تعجب میکنه ..
مهدی داداش چیشده ؟!
ناشناس
(07-09-2021، 19:33)امیر‌حسین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تا وقتی که نتراود که نمیدونی چی در اوست
ناشناس

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 22 مهمان