امتیاز موضوع:
  • 11 رأی - میانگین امتیازات: 2.91
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نُسخه [458]

(07-09-2021، 13:50)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-09-2021، 13:35)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب جالب شد.

تو گفتی : اگه جنگ نبود اگه خونریزی نبود الان هیچی نداشتیم
الان هم میگی: اینکه چند تا دیکتاتور و حزب نابود بشن مشکل حل میشه

تو جنگ جهانی دوم حزب نازی و هیتلر نابود شدن. در نتیجه نابودیشون باعث شد دنیا جای بهتری بشه.

کاملا درست میگی. موافقم باهات. نازی ها دنیا رو داشتن خراب میکردن و اَلایز تونستن جلوش رو بگیرن. احسنت
دنیا تبدیل شده به یک کاغذ با نشون کمونیست و رنگین کمان فاسد.روزی برمیگردن و همه اینا رو نابود میکنن.

@"نـــــⓐنسی"
شما هم که عقلت بیشتر از ماست ی چیزی بگو سپاس خالی کافی نی.من میشنوم شما بفرمایید.درباره نازی و کمونیست یه چی بگید قایم نشید

حوصله این بحثارو ندارم
ترجیح میدم شنونده باشم تا گوینده bathtime
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
 سپاس شده توسط سهَ‌ند
آگهی
ابن حجم از چرت و‌پرت گفتن از کجا میاد خدامیدونه
(07-09-2021، 15:10)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-09-2021، 15:05)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من ایموتو خودمو میخوام ایموتو من اینطوری نیود crying

هنتای.

دخترباز .-.

@*VENUS*
من از این شکایت دارم. یه چیزش بگید تا نگفتمش
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
(07-09-2021، 18:08)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-09-2021، 15:10)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دخترباز .-.

@*VENUS*

هنتایی به مولا
خلاف قوانین؟! تکراری؟! بی کیفیت؟! اسپمزا؟! اسپم؟!کم محتوا؟!
ویلای دو خوابه و ارزان قیمت در نزدیکی دریا در شهر رامسر (:
 سپاس شده توسط THEDARKNESS ، shahid
(07-09-2021، 18:05)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منو میگی؟ Sad
ناشناس
 سپاس شده توسط Đęąđ.ğïřł
(07-09-2021، 18:08)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دخترباز .-.

@*VENUS*

چرا چی شده؟ صدرا که خیلی گل پسره
 سپاس شده توسط THEDARKNESS
(07-09-2021، 18:30)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-09-2021، 18:05)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منو میگی؟ Sad

نههههههه
 سپاس شده توسط سهَ‌ند
(07-09-2021، 15:02)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-09-2021، 14:56)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@AVA_MADI*
مهدی هزارتا دختر دورو برشہ واسہ همین حس نکرد Cool
مگہ ن مهدی؟

بله دیگه اونی چان چش مارو دور دیده.__.
آره اونی چان؟
بیا پاسخگو باش از اون دست کشیدی بالاخره و یکی دیگه جور شد؟-_-

(07-09-2021، 15:02)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قشنگه. نمیدونم اگه میخوای عوض کن

مرسی.حالا ببینم چیزی پیدا میکنم اصلا
اونی چان بخت برگشته رل نزده . ولی هما میگن دختر باز .
ولش کن .
 سپاس شده توسط ᗩᐯᗩ⁷
(07-09-2021، 18:41)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اونی چان بخت برگشته رل نزده . ولی هما میگن دختر باز .
ولش کن .

شهید برات مهمه؟
 سپاس شده توسط THEDARKNESS
(07-09-2021، 18:37)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-09-2021، 18:30)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منو میگی؟ Sad

نههههههه

پس کیو میگیTelegh_01 وای استیکرا چرا انقد کوچولو شدن
ناشناس
 سپاس شده توسط Đęąđ.ğïřł

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 12 مهمان