امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3.22
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نسخه 457

ایشه
تحویل نمیگیرید منو
من برم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشناس
 سپاس شده توسط βάરãɲ ، _sehun_ ، فرنودِ بن گیومرث
آگهی
(31-08-2021، 20:44)لــــــــــⓘلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-08-2021، 20:41)DarkLight نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

"دونسنگ به اهنگا گوش کن"
این :/

هیونگ بخدا وقت نکردم) :
فردا گوش میدم حتما قول میدم
باشه من که چیزی نگفتم:)
توی تابستون سرت با چی شلوغه:/
 سپاس شده توسط لــــــــــⓘلی
(31-08-2021، 22:06)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-08-2021، 22:04)^t!ana^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تاحالا کسی بهتون گفته دختر تک انجمن؟

ارهههههههه میخوای نشون بدمممم؟

ببینمممم

(31-08-2021، 22:06)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-08-2021، 22:04)^t!ana^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تاحالا کسی بهتون گفته دختر تک انجمن؟

به من که نگفتند هنوز.

(31-08-2021، 22:04)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@فرنودِ بن گیومرث
چطوری فرناندو؟
ردیفی جون دل؟
قربونتون برم. فقط من آیدی شما برام آشنا نیست. یحتمل عوض کردید.
پرهامی ؟

میخوای من بگم بهت؟)):
 سپاس شده توسط فرنودِ بن گیومرث ، SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
(31-08-2021، 22:04)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-08-2021، 21:57)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@*Aɴѕel*
براشون از جبر جغرافیایی بگو.

...
والله به خدا.
(31-08-2021، 22:05)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-08-2021، 22:04)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه درس هام رو نمی خونم ولی می خونم کم کمَک.
چه خبر؟

اع. مگه چیزی شده که نمیخونی؟
هیچ هستیم در تنهایی غلت میزنیم
والله نمی دونم چرا بخونم. یعنی می خوام دانشگاه چی بخونم مگه؟
ولی می خونم. به نظرت کار درستیه که مبحثی بخونم؟ مثلاً تا آخر این ماه روانشناسی و اقتصاد رو ببندم. ماه بعد فلان. بعد هی از قبلی ها تست بزنم یادم نره.
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، سهَ‌ند
(31-08-2021، 22:07)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایشه
تحویل نمیگیرید منو
من برم

گاله رو بست Telegh_01
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، *Aɴѕel*
(31-08-2021، 22:06)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-08-2021، 22:04)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@فرنودِ بن گیومرث
چطوری فرناندو؟
ردیفی جون دل؟
قربونتون برم. فقط من آیدی شما برام آشنا نیست. یحتمل عوض کردید.
پرهامی ؟
ارههه همونم
دلم برات تنگ شده بود مرد
Everything is Temporary(:
 سپاس شده توسط فرنودِ بن گیومرث
(31-08-2021، 22:08)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-08-2021، 22:07)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایشه
تحویل نمیگیرید منو
من برم

گاله رو بست Telegh_01

حرف خودم بر علیه خودم
جر
نآشناس
 سپاس شده توسط _sehun_

ایشه
تحویل نمیگیرید منو
من برم
نرو بیا تحویلت بگیرم.
(31-08-2021، 22:07)^t!ana^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-08-2021، 22:06)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ارهههههههه میخوای نشون بدمممم؟

ببینمممم

(31-08-2021، 22:06)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به من که نگفتند هنوز.

میخوای من بگم بهت؟)):

همین مونده هویّت جنسیمم برام سوال بشه. نکن. میسنشتبمنیسب
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، *Aɴѕel*
(31-08-2021، 21:58)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-08-2021، 21:55)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بی ادب نیستن کلی گلن
حرف اضافه بزنی با دمپایی شقایق دنبالت میکنمااااا
+
قهر نکن پسره ی دراز دارم شوخی میکنمTelegh_01
به من قهر نیومده نترس .

من از قهر کردن تو بتریم؟:/
خوش خیالیااااTelegh_01
Nashenas(:
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، THEDARKNESS
(31-08-2021، 22:08)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایشه
تحویل نمیگیرید منو
من برم
نرو بیا تحویلت بگیرم.
(31-08-2021، 22:07)^t!ana^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ببینمممم

میخوای من بگم بهت؟)):

همین مونده هویّت جنسیمم برام سوال بشه. نکن. میسنشتبمنیسب
یاد اون فیلم ترسناک افتادم
 سپاس شده توسط فرنودِ بن گیومرث

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 12 مهمان