امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3.22
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نسخه 457

(31-08-2021، 19:47)DarkLight نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

و منی که مجبور شدم موهایم را کوتاه کوتاه کنم
و از موهای بلند و حالت دار خرمایی ام خداحافظی کنم
بخاطر موجود دوشاخه ای به نام موخوره
واو چه تفاهمیTelegh_01

(31-08-2021، 19:45)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیلی سمی اید همتون
تموم کنید این بازی کثیفوTelegh_01Telegh_01

یادم رفت ابروتو ببرم
 سپاس شده توسط ραтяιcια ، DarkLight
آگهی
(31-08-2021، 12:40)لــــــــــⓘلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-08-2021، 10:48)DarkLight نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

البوم جدید اسکیز :/

بلههههه D: چشم هیونگ

هیونگی دیگه دوست نداره:|
یه عکس از کوکی واسم اپلود میکنی
مال من کار نمیکنه
 سپاس شده توسط لــــــــــⓘلی
(31-08-2021، 19:48)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-08-2021، 19:45)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیلی سمی اید همتون
تموم کنید این بازی کثیفوTelegh_01Telegh_01

یادم رفت ابروتو ببرم

کلا من سم زیاد ندارم
اکانت اولم خیلیییییییییییی سمه ارمییییی
ولی خب بازم به پای شما نمیرسمTelegh_01
 سپاس شده توسط Emmɑ
(31-08-2021، 19:48)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-08-2021، 19:47)DarkLight نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

و منی که مجبور شدم موهایم را کوتاه کوتاه کنم
و از موهای بلند و حالت دار خرمایی ام خداحافظی کنم
بخاطر موجود دوشاخه ای به نام موخوره
واو چه تفاهمیTelegh_01
خیلی بد بود دیگه بلند نمیشه :/
 سپاس شده توسط Emmɑ
(31-08-2021، 19:50)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یادم رفت ابروتو ببرم

کلا من سم زیاد ندارم
اکانت اولت چیهه لامصببببب
 سپاس شده توسط ραтяιcια
(31-08-2021، 19:52)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-08-2021، 19:50)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کلا من سم زیاد ندارم

هه
نمیگم بهت44
 سپاس شده توسط Emmɑ
(31-08-2021، 19:50)DarkLight نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واو چه تفاهمیTelegh_01
خیلی بد بود دیگه بلند نمیشه :/
عاو
حالا من ک موهام میریزه مامانم میگه اگه کوتاه کنی هم زود بلند میشه هم نمیریزه/:

(31-08-2021، 19:53)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-08-2021، 19:52)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هه
نمیگم بهت44
نگو خودم پیدا میکنم/:
 سپاس شده توسط ραтяιcια ، DarkLight
(31-08-2021، 19:53)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-08-2021، 19:53)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هه
نمیگم بهت44
نگو خودم پیدا میکنم/:

چتو؟
نمیتونی اصلا
اسمم یه چی دیگه بوده
 سپاس شده توسط Emmɑ
چرا موضوع های سم منو پیدا کردید Telegh_01
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشناس
(31-08-2021، 16:35)מַברִיק نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
^^
@моои

با اینکه خر عمته ولی شوکرا وری ماچ بیبی♡
Nashenas(:

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 5 مهمان