امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 3.13
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[ گفتگو آزاد | نُسخه 454 ]

انتقام شیرین است
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16291915304656
Everything is Temporary(:
 سپاس شده توسط Mohlek ، Medusa
آگهی
(17-08-2021، 12:09)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@αℓι عه علیههههه

(17-08-2021، 12:09)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

._. من به دو نفر بيتر نگفتم و الان هر دو نفر ميدونن ._.
اصلا منصرفم كردي من همچين آدميم؟...

من که نمیدونم تو چجور آدمی ای خب

._.
اگه نميشناسسي نميدونه چطور ادميم و از نظر به بقيه فش ميدم چرا حرف ميزني بام؟
ارزشتو نيارم پايين ):
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط Mohlek ، سهَ‌ند
(17-08-2021، 12:12)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2021، 12:09)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@αℓι عه علیههههه

من که نمیدونم تو چجور آدمی ای خب

._.
ارزشتو نيارم پايين ):

شاید چون داشتم شوخی میکردم؟
ناشناس
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ
(17-08-2021، 12:18)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2021، 12:12)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

._.
ارزشتو نيارم پايين ):

شوخی نبود.
اگرم بود ناراحتم کرد.
نآشِنآسَم(:
157f
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
 سپاس شده توسط Medusa
منم بازی. 
https://harfeto.timefriend.net/16256693628448

(17-08-2021، 12:10)☆coииoя☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

انتقام شیرین است
https://harfeto.timefriend.net/16291915304656

عههه تو اومدی؟ من نگران شده بودم جدی. خوبی؟
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
(17-08-2021، 11:55)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2021، 11:52)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من که چیزی نگفتم .-.

نگو جوووون Adore
ميام ميدزدمت نميدم به كسي15

یا ابلفضلTelegh_52Telegh_01
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ
(17-08-2021، 12:22)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عههه تو اومدی؟ من نگران شده بودم جدی. خوبی؟
فرصت خوبی بود که حرفای بد بشنوم
شما خوب باشی خوبی من تکمیله
Everything is Temporary(:
 سپاس شده توسط Medusa
(17-08-2021، 12:23)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2021، 11:55)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نگو جوووون Adore
ميام ميدزدمت نميدم به كسي15

یا ابلفضلTelegh_52Telegh_01

میاما15
نآشِنآسَم(:
(17-08-2021، 12:21)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2021، 12:18)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شوخی نبود.
اگرم بود ناراحتم کرد.

جدی داری میگی الان؟ عجبا خب ببخشید؟
ناشناس
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 38 مهمان