امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 3.13
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[ گفتگو آزاد | نُسخه 454 ]

(16-08-2021، 21:51)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-08-2021، 21:49)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وگرنه نمیشه بگم Smile  Heart
تا کجاشو فکردی
بیشی گیره جان بزار باهم بریمTelegh_01
بیشرف Smile  Heart
عشگم مثل اینکه خیلی دوست داری سانتی بگیرم

همونی که پ خ گفتم Blush
ولی گیره باحال تره
یاد پیامای اون شب میوفتم دیوونه بازیاTelegh_01
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
View this post on Instagram

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
A post shared by امپراطور کوزکو | زینب موسوی (@iamkuzcooo)

سپاس شده توسط Emmɑ ، Mohlek
آگهی
(16-08-2021، 21:52)امیر‌حسین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-08-2021، 21:49)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سخته؟

نه
الان همش شده تقلب
دانایی تاثیری نداره...
همه رشته ها سختن
همشون
ینی من تست کردما چندتاشونو
فکر میکردم از دبیرستان میری مثل من
ممنون
 سپاس شده توسط Mohlek ، امیر‌حسین
(16-08-2021، 21:53)امیر‌حسین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-08-2021، 21:50)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من نگفتم اما وقعا خشکی حسم میگه البته ببخشید

Telegh_39

عع چی شد؟
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط Mohlek
(16-08-2021، 21:53)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-08-2021، 21:51)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیشرف Smile  Heart
عشگم مثل اینکه خیلی دوست داری سانتی بگیرم

همونی که پ خ گفتم Blush
ولی گیره باحال تره
یاد پیامای اون شب میوفتم  دیوونه بازیاTelegh_01
همونی ک جوابتو دادم Smile Tongue Heart
اون اشتباه تایپی نبود واقعا فراموشی گرفته بودم
 سپاس شده توسط Mohlek ، ραтяιcια
(16-08-2021، 21:53)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-08-2021، 21:53)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به سلامت

بیا تلگرام بگو داستان چیه(:
لطفا(:

نمیخوام دیگه خارج از اینجا اسمتو ببینم (((:
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Mohlek
4fvf
 سپاس شده توسط Mohlek
(16-08-2021، 21:54)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-08-2021، 21:52)امیر‌حسین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه
الان همش شده تقلب
دانایی تاثیری نداره...
همه رشته ها سختن
همشون
ینی من تست کردما چندتاشونو
فکر میکردم از دبیرستان میری مثل من
ممنون

ابتدایی گ دمتخصص قلب میشیم
راهنمایی ی دکتر عمومی
دبیرستان فقط لیسانس بگیریم یه اداره ای جذب شیم
دانشگاه فقط بریم سربازی و برگردیم ((:
زندگیه دیگه
 سپاس شده توسط KᏙ¥றᏙƝ ، Mohlek ، Emmɑ
(16-08-2021، 21:56)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-08-2021، 21:53)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیا تلگرام بگو داستان چیه(:
لطفا(:

نمیخوام دیگه خارج از اینجا اسمتو ببینم (((:

پ خ بگو بعد کلا میرم(:
(((:

•ناشناس•
 سپاس شده توسط Mohlek
(16-08-2021، 21:50)امیر‌حسین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچها اینارو بیخیال !

بنظر شما بعد من کی میتونه ناظم خوبی باشه؟
بهم پ.خ بدید اسمشو محرمانه

@Волшебник
-_-
 سپاس شده توسط Mohlek
(16-08-2021، 21:57)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-08-2021، 21:50)امیر‌حسین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچها اینارو بیخیال !

بنظر شما بعد من کی میتونه ناظم خوبی باشه؟
بهم پ.خ بدید اسمشو محرمانه

@Волшебник
-_-

پیام خصوصی بهتر بودا
 سپاس شده توسط Mohlek ، Emmɑ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 46 مهمان